Kitapların çok güzel, güle güle hemencecik çözersin inşallah denemem
Dün gezmemiz güzel geçti, ile uzak bir ilçede yaşadığımız için alışverişimiz kısıtlı, bol bol alışveriş yaptık.
Sanırım serumların etkisi geçmeye başladı, boğazım ağrımaya başladı yine sürekli

sıcak birseyler içiyorum sürekli, bardak bitince tekrar ağrıyor

Bugün tekrar gidip bir serum daha taktırmak istiyorum, birkaç gün rahatlatıyor beni iyi oluyor, birkaç güne kadar da iyi olurum inşallah.
sana da geçmiş olsun denemem, seninde rahatsızlığın birkaç gün oldu, ayakta geçmeyecek seninki de sanırım, tavsiyem yakındaki bir acilden serum taktırman hemen.
devrim güzel gidiyordun maşallah
Benimde tarih tekrarımın bitmesi için 3 konum haldı. 200 küsürde sorusu var çözülecek. önümüzdeki haftanın planını da yaptım, türkçe ve coğrafya tekrarı yapıp bir soru bankasındaki soruları çözeceğim bir hafta boyunca. 750 soru sorusu var 2 dersin. Soru sayısı bir haftada az gibi gözüktü bana ama konu ayrıntılı çalışacağım için ancak çözerim sanırım.
Bundan sonraki hafta planım da mat ve anayasa tekrarı ve aynı soru bankasındaki sorular olacak, böylelikle 3 haftada beyaz kalem soru bankamı bitirmiş olacağım.
2 soru bankam kalıyor geriye çözülmedik, yargı ve ihtiyacın. onları da 1 er haftada çözeceğim inşallah.
Eki Görüntüle 1066627
Elimde birde bu kitap var. Tarih 3000 soruluk banka

sanırım bunu da ilerleyen zamanlarda tarihim bittikten sonra 1 hafta tarih dopingi yapıp bitireceğim İNŞALLAH :118:
HERKESE MUTLU PAZARLAR :119::119: