- 31 Ağustos 2012
- 22.148
- 35.321
- 798
- Konu Sahibi Safransari
- #1.261
Ben doğum günü, sevgililer günü gibi günleri çok özel bulmuyorum açıkçası.sarfansari çok güldüm eşine![]()
![]()
Bu erkekler adamı öldürür yaa
![]()
Sarfansari süpersin yaa 1 yaşında bebek ne anlar demişsin yaa :)) Ona da güldüm okuyunca süper bir yorum olmuş. Benim bir arkadaşım da 2 yaşındaki çocuğunun doğum gnü partisi için dışarda müzikli eğlence düzenlemişti ona da çok gülmüştüm. 2 yaşındaki çocuk müzikli eğlenceden ne anlayacak diye arkadaşıma demiştim o da bana anlamayacak tabi ki eğlenmek için bahane arıyorum dedi :))
Bende bugün temizlik falan yaptım aralarda dinlenirken matematik sorusu çözdüm boş durmuş olmayım dedim. Ders çalışmayınca vicdan azabı yaşıyorum çünkü. Zaten uzmanla yediiklimin matematik kitaplarını bitirmem lazım dedim ve bugün köklü sayılardan 178 soru çözdüm bi tane kitap daha kaldı onda da 3 test var 48 soru yani birazdan onu bitircem. Toplamda 226 soru edecek arta kalan vakitte de tarih okuyacağım. Bu haftaki toplam soru sayım da 606 olacak bu da benim için rekor olacakEski rekorum haftalık 598 di çünkü
![]()
Çok bir yükseliş yok ama olsun :))
Hatta diş dediği, kutlama bebek doğmadan önce bir parti gibi partiler de eklediler

ALLAHIM BENI BÜYÜK KONUSTURUP SONRA BUNLARİ YAPACAK KADAR SASIRTMA. Amin
bende 150 coğrafya sorusu çözdüm. Mola verdim. 150 daha çözüp coğrafya tekrarimi 2 günde bitirmiş olacagim inşallah.
630 soruluk tarih tekrarı için ise, 3 gün süre tanidim. Yetistiririm inşallah.