- 11 Haziran 2013
- 756
- 113
- 63
- Konu Sahibi Safransari
- #1.161
Çok sağol polisesi
Aslında bu ay hamile kalsam doğum 12. Aya denk geliyor yani kasım ayında atanirsam inşallah tam atama donemine. Bundan dolayı 1-2 ay sonra hamile kalmam daha mantikli olacak. Ama bu ay yine de korunmayı bırakmak istedik 1-2 ay sansimizi deneyip olmazsa doktora gideceğiz.
Folik asit çevremdeki bütün hamile adayları kullanıyor. Ama ben herşeyi yiyen biriyim bu yüzden çok mecbur kalmadikca folik asitte hamile döneminde kullanılan diğer vitaminlerden de kullanma taraftarı değilim. Çünkü allaha şükür evimizde herşeyimiz var. Burada forumda tanistigim elegam isimli arkadaşım da hamile kaldı o da aynı şekilde yaptı. Eşi de eczacı, onun fikirlerini önemsiyorum bu yüzden çok zorunlu kalmadikca kullanmayacagim.
Evlendik evleneli eşimle yatmadan önce 1 er kase yoğurt yemeği adet edindik. Sana da tavsiye ederim hamileliğe bünyenin alışması için önemli.
Bende ilaç kullanmak taraftarı değilim ama ınan zor durumda kaldığım için kullanıyorum
Aynı fikirdeyim seninle bende safransarı yediğimiz yiceklerdede mevcut vitaminler var.eğer hamile kalınsa bile daha dikkatli ve bilinçli beslenmek lazım.bir de şöyle bi sıkıntı var hazır ve işlenmiş gıdalardan uzak duramıyoruz bildiğim kadarıyla memleketinize yakınsınız doğaldır birçok şey.burda güvenilir süt bulmak bile zor.genelde marketten alıyor herkes esinle iyi yapıyorsun doğalsa gerçekten en doğrusu.