- 31 Ağustos 2012
- 22.144
- 35.319
- 798
- Konu Sahibi Safransari
akıl vermek gibi olmasında tavsiye diyelim;
planına göre sınava 1 sene kala hamile kalıcan bi iki ay kalada doğum yapıcan. şu an her ne kadar çalışmaya başladık desekte en yoğun olucağımız dönem son 6 ay kala olucak ve sen o zaman hergün başka bi yeri ağrıyan canı çoğu gün yataktan bile çıkmak istemeyen bi kadın olucaksın. millete diyecek şeymi yok 2. ne zaman diye sorarlar arasını açma derler......
yani eğer yaşın müsaitse ertelemeni öneririm
Şimdiden bunun planını yapmak biraz saçmada geliyor bana aslında. Çünkü ilk bebeğim olacak ve allah nasip ederse tabi. Sınavda 7 aylık hamile bir arkadaşımla dersaneye gıttım, ve çok sorun yaşamadı. Bendede durum aynısı olabilir.
Bu sene sıkı bir şekilde çalışıp seneye bol bol tekrar test ve denemeyle geçirmek istiyorum. Bu hafta sevgili arkadaş 'denemem'le fikir paylasımlarında bulunduk ve bu hafta bugünden itibaren proğramlı bir şekilde ders çalışmaya başlıyorum.
Hafta içi öğlene kadar kuran kursuna, öğleden sonrada ahşap boyama kursuna gidiyorum 3 te evde oluyorum. Ama yinede günde 2 saat ayırarak çalışmaya başlayacağım Allahın izniyle.