- Konu Sahibi Safransari
Bende ara raporumu bildireyim :)
ANAYASA 1. KONU TEKRAR + 71 SORU
ANAYASA 2. KONU 40 SORU
COĞRAFYA 3.KONU TEKRAR + 1 TEST
PARAĞRAF 7 TEST
MATEMATİK TARAMA 7 TEST
OBEB-OKEK S.B. TÜM TESTLER
SÖZEL MANTIK 1 TEST
SAYISAL MANTIK 1 TEST
TARİH 2. KONU TEKRAR
OSMANLI + TESTLER
ANAYASA 3.KONU + TESTLER
Kırmızı yazıları bitirdim. Parağraf ve matematikten 3 er test çözdüm. Osmanlı dan sadece yükseliş devrine çalışacaktım fakat, dün her hafta bir anayasa tarih coğrafya konusu bitirme kararı aldığım için tamamını ekledim. Umarım yetişir bugün yükselme devrini bitirdim.
Bende Türkçeden Sözcükte Anlamı bir kitaptan daha bitirdim geriye iki kitabım kaldı perşembe ve cuma da birer kitap biterse Cumartesi günü Sözcükte Anlam konusuna geçcem. Bugün 80 soru hedefimi tamamladım bugünlük bırakcam artık yoruldum baya yarın da erken kalkcam zaten.
Sarfansari ne çok kitap ne çok konu varmış çalış çalış bitmiyor sanki

Her sınavda böyleyim ben geç gaza gelip çalışmaya başlıyorum sonra da off çok konu çok kitap var keşke aylar önceden başlasaydım zaman çok dar diyorum

murat konu anlatımlı türkçe kitabı --> 395/50-->345
Bu kitap 395 sayfa ve ben 50 sayfasını bitirdim geriye de 345 sayfa kaldı demek bu.
Bu şekilde ders ders elimdeki tüm kitapları yazıyorum. Kalan sayfaları topluyorum ve ne kadar sayfa çalışmam gerektiğini görüyorum. Atıyorum 12000 sayfa kalmışsa Türkçeden her gün 100 sayfa bitirirsem 120 günde tüm türkçe kitapları biter gibi de bi hesap yapabiliyorum tabi :)) Şu an tüm kitapları yazmadığım için kaç sayfam var bilemiyorum çalıştıkça yazcam çünkü tüm kitapların sayfa sayısını çıkarayım dersem 1-2 saatim gider. Bu şekilde belki bir aya anca çıkarırım ama olsun. Bitince yazarım burdan toplamda kaç sayfam var diye. Bütün derslerin sayfa sayılarını da topluyorum. Baya çok bir sayı çıkıyor :))
Ama kitaplarım da hep yarım yarım. Şimdi kitaplara bakınca gözümde büyüyor ama sayfa sayılarını yazınca bi bakıyorum kalın bi kitabın yarısını önceden çözmüşüm mesela bunu görünce de mutlu oluyorum tabi :))