- Konu Sahibi Safransari
-
ihtiyacın videolarını nerden izliyorsunuz?
cok fazla degil ya bazı gunler hiç bazı gunler 2-3 saat yavas yavas gidiyorum ihtiyacın uzaktan egitim videolarını calısıyorum
Cografyadan Fiziki cografya bitmek uzere
Tarihtende Osmanlılara geldim bunları iyice özümseyip 2. unitelere gecmeyi planlıyorum.
deftere not tutmaya calısıyorum bide duvarıma daglar ovalar platalor akarsuları yazıp astım kafamı kaldırdıkca bakıyorum aklımda kalıyo boylelikle
Bu arada ihtiyacın cografya konu anlatımında hoca bazı yerleri melodi gibi soyluyor gercekten akılda kalıcı ve hoş oluyor tavsiye ederim ihtiyac cografya yı :)
bir arkadasımın şifresiyle sitesinden indirmiştim ben ama 2 hafta once sistemi degiştirmişler sisteme girilmiyor o şifreyle ama ben hepsini indirdim videoların :) 2 ser saatlik 200 mb boyutundalar her video
cografyadan 10
tarihten 34
vatandaslık 12
turkce 8
matematik 25 video indirmişim
bir arkadasımın şifresiyle sitesinden indirmiştim ben ama 2 hafta once sistemi degiştirmişler sisteme girilmiyor o şifreyle ama ben hepsini indirdim videoların :) 2 ser saatlik 200 mb boyutundalar her video
cografyadan 10
tarihten 34
vatandaslık 12
turkce 8
matematik 25 video indirmişim[/
evet yaa videoları gönderme şansınız var mı acabaa?
kızlar...ben bir şey sormak istiyorum...ben ankarada yaşıyorum...hangi dersaneye yazıldınız...ben şuan pek yazılacak durumda değilim...sizlerde eger ankarada yaşıyorsanınz deneme sınavları olduğunda haber verirseniz çok sevinirim...iki çocukla ders çalışmak epey zorluyo...umarım hepimiz için verimli bir sene olur...
evet yaa videoları gönderme şansınız var mı acabaa?
200 mb bi upload sitesine yuklemeye calısırım ama cok yavas olur gunde 1-2 video anca yuklenir baska nasıl gonderebilirm bilmiyorum ama yavas olsada sorun yok derseniz yavas yavas yuklerim isterseniz
sorun olmaz canım yaaa günde 1 video ancak izleriz zaten hatta benim için tarih ve coğrafya önemli diğerlerini yüklemesen bile olur ama diğer arkadaşlarda var tabi....
nerden bakıcağız canımm
neye nerden bakacagız yasak olup olmadıgınamı :) olmazsa ben paylasırım yasaksa kaldırırlar :)
videolara canım:)
direk siteden izleyemezsin ben adres vericem ordan indirirsin tek tek
Coğrafya
01 - Türkiye'nin Coğrafi Konumu .flv
02 - Türkiyenin Fiziki Coğrafyası .flv
03 - Türkiyenin Fiziki Coğrafyası - Türkiyenin İklimi .flv
04 - Türkiyenin İklimi II .flv
Not : "Ücretsiz Download" butonuna bastıktan sonra 30 sn. geriye sayar. Sonra resimdeki karakterleri kutuya yazıp Enter tuşuna basarsanız inmeye başlar. İkinci dosyayı indirmek için bir sure beklemenizi isteyebilir. Beklemek istemiyorsanız modeminizi kapatıp açın ve indirmeye devam edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?