- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Safransari
hedef 60.000 sorumugerçekten çözülebilirmi okadar :26:
Günde 200 sorudan sınava kadar 72 bin eder :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günde 200 sorudan sınava kadar 72 bin eder :)
Daha fazla hedefi olanlarda bile var :)
Kızlar beyaz kalemin fasikül konu anlatımlı setini aldım çok güzel tavsiye ederim. Dergi gibi çalışması zevkli yani. Ordan tüm derslerin ilk fasiküllerini kopardım. Türkçeden başladım çalışmaya sözcükte anlam için 2 fasikül mevcut onları bitirip elimdeki tüm kitaplardan bu konuları tarayacağım sonra matematiğin ilk konusuna geçcem. Sistematiğimi bu şekilde oturttum ve başladım çalışmaya motive oldum baya :))
mrb bende aldım fasikül yediiklim cografya ile başladım ama sanki cevap anahtarı yanlış gibi sanada denk geldi mi :44:
Ben daha türkçedeyim ama evet cevap anahtarında hatalar var bende farkettim. Ama kaynak olarak iyi sadece cevap anahtarları sıkıntılı.
Bende alacagim kitaplar listesine eklemistim , cevap anahtarinda sorunlar varsa almayayim o zaman.Ben daha türkçedeyim ama evet cevap anahtarında hatalar var bende farkettim. Ama kaynak olarak iyi sadece cevap anahtarları sıkıntılı.
Bende yeni başlıyorum arkadaşlar. İhtiyaça yazılmıstım ama bayramdan sonra başlayacakmış. Bu nedenle bende ihtiyacın uzaktan egitim videolarıyla calısmaya baslamaya karar verdim :)
Matematikte problemim yok tarihtende cok korkmuyorum cografya ve vatandaslıkta bira geliştirmem gerekiyor kendimi. Herkese başarılar
Bu arada Bilgisayar Muhendisiyim.
Başarılar diliyorum.
Forum'daki denemem de seninle meslektas :)
Mezunmusun ?
Çok teşekkür ederim Daha önce Bilgisayar Öğretmenliği bitirdim ama atamalar cok azalınca Bilgisayar Muhendiliğini kazanıp bunu okudum bu sene bitiyor insalah :)
Çok teşekkür ederim Daha önce Bilgisayar Öğretmenliği bitirdim ama atamalar cok azalınca Bilgisayar Muhendiliğini kazanıp bunu okudum bu sene bitiyor insalah :)
Bilgisayar öğretmenlerinin bilgisayar mühendisliğine tamamlama hakkından mı yararlandınız?
sarfansari anladığım kadarıyla 4 yıllık okumuş tekrar 2. üniversite olarak, diğer tamamlama sınavında eğitim falan almadan direkt mühendis oluyorlar çünkü.
EğitimKpss bizim bölüme geçmişsin ama bizimki de pek iç açıcı durumda değil cidden çok işsiz var bizim bölümde de. Hersene bir sürü mezun artı devlette öğretmenler de mühendis olabiliyor artık. Madem böyle yaptılar bizim önümüzü de açsalar biz de öğretmen olabilsek, o zaman ben matematik öğretmenliğine geçiş yapabilirdim ne güzel 3 ay da tatili var öğretmenlerin :)) Maaş düşüyor ama işin de rahat oluyor ona göre. Gerçi ben kendi mesleğimi seviyorum ama tatil az işte.
Bu sene tahminimce bizim bölümde 90 altı puan alan yerleşemez. 90 puan falan da anca 3. ve 4. atamada yerleşir. Geçen senelerde sınava giren 7000 bilgisayar mühendisi vardı bu sene o sayı 20 bini rahat bulur. O yüzden olabildiğince çok yüksek puan almamız lazım.
Denemem sana bahsettiğim ablamin eşi bilgisayar öğretmeni muhendislik için sinava girdi kazandı tercih etti trabzon geldi. Ama gidemeyecek çünkü erzurum da görev yapıyor.
Bu sene çevremde bayan öğretmen arkadaşım var hepsinin hafta içi bir günü boş diğer günlerde en fazla öğlen 2 de bitiyor dersleri. Gerçektende evli bayan için çok ideal meslek gibi görünüyor ama çevremdekiler şikayetçi. Boş olan hafta içi günü çarşamba olduğu için 2 kez pazartesi sendromu yaşıyorum diye söyleniyor bir arkadaşım mesela :) herhalde buna halk arasında bulup budamak deniliyor :)
Maaşla ilgili anlamın eşi meslek lisesinde öğretmen ek derslerle birlikte 3u biraz gecgin maaş alıyor, sizle arasında çok fark bilmiyorum ama tatil gunlerinin fazla olması bu açığı kapatacak büyük bir avantaj bayan için bence.
sarfansari anladığım kadarıyla 4 yıllık okumuş tekrar 2. üniversite olarak, diğer tamamlama sınavında eğitim falan almadan direkt mühendis oluyorlar çünkü.
EğitimKpss bizim bölüme geçmişsin ama bizimki de pek iç açıcı durumda değil cidden çok işsiz var bizim bölümde de. Hersene bir sürü mezun artı devlette öğretmenler de mühendis olabiliyor artık. Madem böyle yaptılar bizim önümüzü de açsalar biz de öğretmen olabilsek, o zaman ben matematik öğretmenliğine geçiş yapabilirdim ne güzel 3 ay da tatili var öğretmenlerin :)) Maaş düşüyor ama işin de rahat oluyor ona göre. Gerçi ben kendi mesleğimi seviyorum ama tatil az işte.
Bu sene tahminimce bizim bölümde 90 altı puan alan yerleşemez. 90 puan falan da anca 3. ve 4. atamada yerleşir. Geçen senelerde sınava giren 7000 bilgisayar mühendisi vardı bu sene o sayı 20 bini rahat bulur. O yüzden olabildiğince çok yüksek puan almamız lazım.
Ayrıca bir mühendis olarak mühendislik tamamlamaya bende karşıyım :)
Teknik Egitim Fakültelerine Mühendislik tamamlama hakkı geldi ama Oda daha bu sene ilk kez sınav oldu 1 sene okuyup muhendis olcaklar.
Ben Teknik Eğitim Fakültesi değil Eğitim Fakültesi mezunuyum bize oyle bir hak verilmedi. Ben 2. lisans olarak okudum.
Bilmiyorum ama insallah oyle olmaz :) yinede şansımı denemek istedim kpss de. Tatil falan dusunduğum yok açıkçası devlette bir iş olsunda farketmez ne olduğu :)
Denemem sana bahsettiğim ablamin eşi bilgisayar öğretmeni muhendislik için sinava girdi kazandı tercih etti trabzon geldi. Ama gidemeyecek çünkü erzurum da görev yapıyor.
Bu sene çevremde bayan öğretmen arkadaşım var hepsinin hafta içi bir günü boş diğer günlerde en fazla öğlen 2 de bitiyor dersleri. Gerçektende evli bayan için çok ideal meslek gibi görünüyor ama çevremdekiler şikayetçi. Boş olan hafta içi günü çarşamba olduğu için 2 kez pazartesi sendromu yaşıyorum diye söyleniyor bir arkadaşım mesela :) herhalde buna halk arasında bulup budamak deniliyor :)
Maaşla ilgili anlamın eşi meslek lisesinde öğretmen ek derslerle birlikte 3u biraz gecgin maaş alıyor, sizle arasında çok fark bilmiyorum ama tatil gunlerinin fazla olması bu açığı kapatacak büyük bir avantaj bayan için bence.
merhabalar öncelikle
denemem, 2012 kpss ile ilgili bir topikte çalışmalarınızın bir kısmını okumuştum. sanırım yüksek bir puan aldın. senden çalışma yönteminle ilgili bilgi almak istiyorum ( belki çok sorulmuştur ama bütün sayfaları okuyamadım haliyle).
sana en faydalı gelen çalışma yöntemi hangisiydi ? mesela bir konu bitirip konuyla ilgili çok soru çözmek mi, bütün derslerin konu çalışmasını bir haftaya yayıp birlikte çalışmak mı ?
merhabalar öncelikle
denemem, 2012 kpss ile ilgili bir topikte çalışmalarınızın bir kısmını okumuştum. sanırım yüksek bir puan aldın. senden çalışma yönteminle ilgili bilgi almak istiyorum ( belki çok sorulmuştur ama bütün sayfaları okuyamadım haliyle).
sana en faydalı gelen çalışma yöntemi hangisiydi ? mesela bir konu bitirip konuyla ilgili çok soru çözmek mi, bütün derslerin konu çalışmasını bir haftaya yayıp birlikte çalışmak mı ?