Merhabalar
2012 Kpss sınavına 2 aylık çalışma hızlandırılmış kursla 79 puan aldım. Atanma şansım bir mücize. Eşim devlet memuru olduğu ve bir kaç senede tayinci olduğu için bende ancak devlet memuru olarak çalışabilirim. Özel sektör zor ve devamlılığı olmaz benim için.
Bu benim bundan sonraki çalışma hayatımın olmasındaki son şansım. 26 yaşındayım ve sınavda 28 olacağım. Bundada olmazsa 30 yaşında hiç olmaz
Atamamın garanti olması için en az 90 puan almam gerek. Düğün hazırlığı ve çalışıyor olmam dolayısıyla 2012deki sınava 2 ay çalışabildim, ve yıllardır ders çalışmaya ara verdiğim için odaklanmak için çok zorlandım. Bunun için çalışmaya sınava 2 sene kalmış olmasına rağmen başlamak istiyorum. Çalışmaya başlamam çok yoğun olmayacak, eşim işteyken sıkılıyorum, bunun için o işteyken, onu ve evimi ihmal etmeyecek şekilde çalışacağım.
Çalışmaya öncelikle evdeki yarım kitaplardan başlayacağım. 2013 senesi sonuna kadar matematik, geometri ve türkçe çalışarak başlayacağım. Tarih, coğrafya ve anayasayı son seneye bırakmayı planlıyorum.
Sizlerinde çalışma ve kitap önerilerinizle alanıma bekliyorum :)
Oturarak, hayal kurarak, lafla olmuyor, çalışmak emek vermek gerekiyor. Yapabilenlerden bir eksiğim olmadığını düşünüyorum.
Yaklaşık bu 2 senelik süreçte allah utandırmasın.