- 31 Ağustos 2012
- 22.145
- 35.319
- 798
- Konu Sahibi Safransari
-
- #2.501
dilbilgisi bılgım 0dil bilgisini neden boş bıraktın canım 65 nette güzel şu 3 ayda çalışırsan bu net çook artar ki
dilbilgisi bılgım 0
kendım calısmaya calıstım ama zorlandım sıkıldım
ramazandan sonra edebıyat ogretmenı bır arkadasım ders verecek insallah
benım dersanem hafta sonuna gunduze geçti kızlar bugunde başvuru yaptım kpssye hayırlısı olsun inşallah
Aminn insallah hepimizinki hayiirli olsun az kaldi sinava :Shayırlı olsun
bende yarın yapacagım ınsallah
mrb arkdaşlar başvuru yapan arkdaşar hayırlı uğurlu olsun
benim bu atamada olmadı o kadar yaklaşmılşken afyon ve burdurdaki tercihlerime 81.567 ile yerleşti en son kişi benim puanım ise 81.533 tüişte bu kadar önemli çalışmak
Allah hepimizn yardımcısı olsun daha güzel ve hayırlı yerlere atanalım inşallah
günaydın herkese :)
bana önerebileceğiniz ders videosu izleyebileceğim siteler var mı :26:
Youtubeden izleyebilirsn sagopam aslinda benim izledgm bikac site vardida nezmndir girmedigim icin unuttum
Gunaydn ben bugun dersanedeyim sifirdan basliyoruz konulara insallah cok iyi ogrenirim hepimize bol zihin acikligi diliyorm kızlar
basarılar canım
bende 2 gündür rahatsızdım bugun ıyıyım cokur
ders calısmaya baslıyacam ınsallah
tazmınatını ne yaptın bu arada?Sagol canm Geçmiş olsun dikkat et kendine kolay gelsin sanada
tazmınatını ne yaptın bu arada?
Aldim hepsini canm maasim dan hesapladilar bi haftalik iznimide aldm issizlik maasinada basvurdum 6 ay alicam cok şükür bagim kalmadi artk :)
sevındım canım
ben 10 ay almıstım ıssızlık maası
bende evlılık nedenıyle ısten cıktıgım ıcın almayı haketmıstım
Sen baya calismissin o zaman ben iki sene calistim 6 ay verdiler iyi oldu ya evde olmak güzelmiş ama oruç olduğu icin pek birsey anlamiyorm gündüzün derste calismak zor oluyor gece test cozuyorm konu calismadm hic hocalarda bugün sifirdan basladi anlatmaya o avantaj oldu Tüm konulari tekrar etmiş olucam en azindan dershanede.Sen hizlandirilmis kurslari sor demeseydn benim aklima gelmezdi yazilmak evde calismaya devam ederdm saol canim evde calismakta iyi ama hoca anlatirken hem daha iyi anlıyorsun hemde farkli acilardan anlatiyor nasil soru tipi gelicegini soyluyor bir cok sey söylüyor son aylar artık allah yardımcimiz olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?