- 16 Eylül 2013
- 555
- 144
- 53
- Konu Sahibi Safransari
-
- #2.361
sende de reflu var herhalde dimi?
bende yanmA eksime olmuyor bulantim oluyor yemeklerdem sonra icim eziliyor
kefir mayam var yapayim bugun
saol canim
Onceden vardı. Allaha sukur ıyılestırdım kendımı.
Kefır ıctıgın ılk gunlerde sıkayetlerın azmıs gıbı hıssedebılırsın. Buna aldırıs etmeden, sabırlı ıcmeye devam et. Cunku, kefırın tedavı edıcı ozellıgı var.
Bır de,onu ıcmenın puf noktası var. Mayalandıktan sonra uzun bır sure (ornegın, 24 saat) buzdolabında bekletıp soguk ıcmen gerekiyor. :)
ya ben bu soru hakkında hiç tahmin yürütemedim, anamadım bile :44:su soruya bakabilir misiniz? çıkmış kpss sorusu.
cevap 4,2 imiş. çözenlerden çözümünü de isterim ha :)
tamamen geçti mi yani ?
neler yaptın tam olarak anlatır mısın ?
kpssye hazırlanıyorum ama böyle giderse sınava gireceğimden bile emin değilim
aynen canim baktim kaldim bende :)ya ben bu soru hakkında hiç tahmin yürütemedim, anamadım bile :44:
hastalık insana neler yaptiriyo%90 gectı dıyebılırım. Su an sadece soyle bır sorunum var. O da, yemeklerden sonra sıskınlık yasıyorum. Ve arada, yedıklerıne dıkkat etmezsem mıdemde yanma ve eksıme oluyor. Boyle bır durumda hemen ılk ılacım kefır. Kefır bulamıyorsam maydanoz.
Benım mıdemde bırkac sene once zararlı bır bakterı vardı. Buna baglı olarak da, sıddetlı gastrıt oldu tabı. O zamanlar havuc suyu ıcıyordum. O da rahatlatıyordu. Ama havucta seker oranı yuksek, bunu da goz ardı etmemek lazım. Bır de, cıg patates suyu ıcıldıgını okumustum. Onu da bır arastır.
canım hangi yayınların denemesini çözüyorsun tg mi yoksa paket miKızlar merhaba :))
Bayadır gelemedim buraya. Sınav yaklaştı ya aksilik iş yerinde o kadar yoğunum ki çay içmeye bile vakit bulamıyorum o derece. Bir işi hallediyorum başkası geliyor. Telefonum hiç susmuyor. Sürekli çalıyor. Eve de aşırı yorgun geliyorum ders çalışmaya mecalim kalmıyo kitabı açınca uyukluyorum kitap başında. O yüzden bu haftasonunu full ders çalışarak geçirdim. Çok verimli geçti haftasonum. Konuları yetiştiremedim sınava da 2 hafta kaldı.
Pek bir umudum yok bu sınavda, çok yüksek bir şey de beklemiyorum kendimden. Netlerim de 83-84 civarı geliyor denemelerde. Haftaya cumartesi son denemeye gircem. Bu denemede de 100 nete yaklaşamazsam yapılacak bir şey kalmadı demektir. Durum böyle ama böyle diiye pes etmedim tabi :)) Elimden geleni yapıp sonucu görmek istiyorum o yüzden çok çalışıyorum. Bir de sınava az bir zaman kalmasının verdiği gazla yüklendim derslere bakalım.
Bu sene sınavdan 90-95 arası bir puan alamazsam boşa girmiş olacağım sınava. Çünkü 90 altı bir puanla bir yere atanmak mümkün olmayacak tahminimce. Sınava giren sayısı arttı, mühendisliklerden giren sayısıı teknik öğretmenlerin de dahil olmasıyla tahminimce iki katına çıkacak kadro sayısı da her sene yarıya düşüyor. Ama yine de bir amacım var uğraşıyrum bu da beni mutlu ediyor. Tek korkum sınavdan sonra boşluğa düşmek olacakO yüzden sınav günü gelsin istemiyorum :)) Şimdiki halimden çok memnunum çünkü :))
canım hangi yayınların denemesini çözüyorsun tg mi yoksa paket mi
merhaba kızlar ben 3. sınıftayım mühendislik okuyorum. bizimki çift yıllarda olduğu için bu sene gireceğim. okuldan fırsat kaldığı kadarıyla çalıştım . genel kültürde her şeyi ezberleyemedim evde tek başıma çalışmakla bu kadar oldu. sadece deneme çözmek yeterli olur mu ? bütün konuları bi kere bitirebildim. okul finaller projeler ingilizce kursu derken.. eğer 85 puan ve üstü alırsam benim için bi mucize :)
tum konulari az cok biliyorum deneme çözüp eksiklerimin konu anlatımına bakmak mantıklı mı?
Devrim sorunu gördüm de çözümü şöyle olacak:
Eki Görüntüle 1169954
sarfansari senin bir kral sorusu vardı soruyu unuttum ama onun çözümünü öğrenebildin mi??
gunaydın kızlar tatıl bıttı geldıkders çalışmalarına başlıyorm sımdı ama test çözmeyı dusunuyorum bugun hemen konu çalışmaya başlarsam buyuk ıhtımal sıkılıcam hepınıze kolay gelsın
denemem o hafta rahatsızdım sanırım gidemedım dersaneye, sonrada unuttum
ama denemede bulup çözdüreyim en kısa zamanda, bende merak ediyordum
hoşgeldin canım kolay gelsin
bende 2 gündür haftanede yatıyordum, içeride kanamam olmus, doktor yatıs verdi, bugun kanamam kesilmiş çok şükür çıktım
ama hastanede tabiki boş durmadım, çünkü bir rahatsızlığım yoktur benim hissettiğim kitaplarımı götürdüm çalışmaya devam ettim
dilbilgisini ramazandan sonraya bırakmaya karar verdim, edebiyat öğretmen, arkadaşımdan destek alacağım, malum ramazan şuan yormak istemedim onu.
yeni bir plan yapar sizle paylaşırım, HAYIRLI RAMAZANLAR HERKESE
denemem o hafta rahatsızdım sanırım gidemedım dersaneye, sonrada unuttum
ama denemede bulup çözdüreyim en kısa zamanda, bende merak ediyordum
hoşgeldin canım kolay gelsin
bende 2 gündür haftanede yatıyordum, içeride kanamam olmus, doktor yatıs verdi, bugun kanamam kesilmiş çok şükür çıktım
ama hastanede tabiki boş durmadım, çünkü bir rahatsızlığım yoktur benim hissettiğim kitaplarımı götürdüm çalışmaya devam ettim
dilbilgisini ramazandan sonraya bırakmaya karar verdim, edebiyat öğretmen, arkadaşımdan destek alacağım, malum ramazan şuan yormak istemedim onu.
yeni bir plan yapar sizle paylaşırım, HAYIRLI RAMAZANLAR HERKESE
gunaydın kızlar tatıl bıttı geldıkders çalışmalarına başlıyorm sımdı ama test çözmeyı dusunuyorum bugun hemen konu çalışmaya başlarsam buyuk ıhtımal sıkılıcam hepınıze kolay gelsın
öncelikle sarfansari Allah şifa versin arkadaşım..çok geçmiş olsun sarfansari, dikkat et kendine.
Bende izin aldım bu hafta full çalışacağım. Bugün kampa girdim.
Tarih çalışcam bugün ertesi gün coğrafya ondan sonraki gün de anayasa günü yapcam.
Sana da hayırlı ramazanlar
öncelikle sarfansari Allah şifa versin arkadaşım..
Denemem nasıl çalışıcaksın canım ben şuan elimdeki denemeleri bitirmeye çalışıyorum sadece genel kültür bölümlerini çözüyorum pazartesi bitirdikten sonra bende tarih coğrafya anayasa tekrarı yapıp birgünde güncel çalışıcam ama ben şimdiye kadar çözdüğüm denemelerin çözümlerinden tekrar yaparım diyordum sen nasıl yapıcaksın fikir olsun banada son bir hafta kaldı Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?