Kızlar merhaba :))
Bayadır gelemedim buraya. Sınav yaklaştı ya aksilik iş yerinde o kadar yoğunum ki çay içmeye bile vakit bulamıyorum o derece. Bir işi hallediyorum başkası geliyor. Telefonum hiç susmuyor. Sürekli çalıyor. Eve de aşırı yorgun geliyorum ders çalışmaya mecalim kalmıyo kitabı açınca uyukluyorum kitap başında. O yüzden bu haftasonunu full ders çalışarak geçirdim. Çok verimli geçti haftasonum. Konuları yetiştiremedim sınava da 2 hafta kaldı.
Pek bir umudum yok bu sınavda, çok yüksek bir şey de beklemiyorum kendimden. Netlerim de 83-84 civarı geliyor denemelerde. Haftaya cumartesi son denemeye gircem. Bu denemede de 100 nete yaklaşamazsam yapılacak bir şey kalmadı demektir. Durum böyle ama böyle diiye pes etmedim tabi :)) Elimden geleni yapıp sonucu görmek istiyorum o yüzden çok çalışıyorum. Bir de sınava az bir zaman kalmasının verdiği gazla yüklendim derslere bakalım.
Bu sene sınavdan 90-95 arası bir puan alamazsam boşa girmiş olacağım sınava. Çünkü 90 altı bir puanla bir yere atanmak mümkün olmayacak tahminimce. Sınava giren sayısı arttı, mühendisliklerden giren sayısıı teknik öğretmenlerin de dahil olmasıyla tahminimce iki katına çıkacak kadro sayısı da her sene yarıya düşüyor. Ama yine de bir amacım var uğraşıyrum bu da beni mutlu ediyor. Tek korkum sınavdan sonra boşluğa düşmek olacak

O yüzden sınav günü gelsin istemiyorum :)) Şimdiki halimden çok memnunum çünkü :))