- 16 Eylül 2013
- 555
- 144
- 53
- Konu Sahibi Safransari
-
- #2.161
Günaydınnnnn
ben dersleri iyice boşladım, biri bi tokat atsın bana
Günaydınnnnn
ben dersleri iyice boşladım, biri bi tokat atsın bana
Canım bende de uyku hali hep. Koyu kahve içip kendime öyle gelip ders çalışıyorum.
Unutma son 3 ay boslayam kaybeder, son 3 ay düzenini dev eden kazanır
çalış boşlama devrım ben işteyım yeterlı çalışamıorm bazen keyfımde kaçıyor bu sene ıyı bı puan almazsam hiiiiç şaşırmam açıkcası evde olsam da çalışsam keşke bırakmayın çalışmayı
haklısınız ... sürekli uyku hali, can sıkıntısı.... ruh halim bunlardan ibaret.
hemen bi kahve alıp oturayım masama .
o kadar çok zaman kaybettim ki ...
2012 de de sırf bu yüzden kaybettim. son 3 ay dershaneye gittim. arkadaşlık kurdum bir kaç kişiyle.
muhabbet sohbet yemek derken ipin ucu kaçtı tabi..
bundan ders çıkarmam lazım ama akıllanmıyorum ben
bende 79 aldım 2012 de. başta çok sıkı çalışıyordum denemelerim de güzeldi.matematiği şimddiki kadar yapamıyordum ama sözeller iyiydi. sonra her zamanki gibi taşındık. denizliden taa erzuruma. yerleşme, alışma,dershane derken çok zaman kaybettim ben.bi de hastalandım endoskopi filan derken baya uğraştım. o 3 ay sıkı çalışabilseydim atanmış olabilirdim şimdiye..Devrim ben hayatimda hiç kpss ye çalışmamışken 2012 de hızlandırılmış kursa gittim 2 ay. Hangi konular çıkacağını bile o kursta öğrendim. Bu 2 ayın 3 haftası da ramazandi 79 puan aldım. Kesinlikle son 2 ayın mucizesi.
Bundan dolayı diyorum son aylar çok önemli. Inşallah seneye kafamızın daha rahat olması için bu 3 ayı iki degerlendirmemiz gerekiyor. Bende kahvemi yaptım biraz gecte olsa dersin başına geçiyorum
bende 79 aldım 2012 de. başta çok sıkı çalışıyordum denemelerim de güzeldi.matematiği şimddiki kadar yapamıyordum ama sözeller iyiydi. sonra her zamanki gibi taşındık. denizliden taa erzuruma. yerleşme, alışma,dershane derken çok zaman kaybettim ben.bi de hastalandım endoskopi filan derken baya uğraştım. o 3 ay sıkı çalışabilseydim atanmış olabilirdim şimdiye..
neyse , seneye bu pişmanlıkların aynısını yaşamamak için sözünüzü dinledim. coğrafyadan 1 ünite tekrar ettim ve 100 soru çözdüm. ve beni en başta motive eden o sözü kocaman yazıp duvarıma yapıştırdım yeniden :
"bir şeyin yapılamaz olduğunu düşünerek uyuyakalma. Sonra başkalarının o şeyi yaparken çıkardığı gürültüyle uyanırsın"
sende kahveyi çok abartma , malum artık yalnız değilsin o bedende
MERHABA ARKADASLAR. önlisansa hazırlanıyorum bende. 1 ay oldu baslayalı bazen o kadar ümitsiz oluyorum ki.
işte o gunlerden birisi de bugun. nasıl çalısıyorsunuz. ben su anda konulardayım tarıh 3 konum kaldı cografya son konu vatandaslık zor konularım bıttı ıdare hukuku kaldı.
turkce ve mat daha hıc bakamadım bıle. matematıge nasıl calsııyorsunuz problemler dısında matematıgım ıyı onlarında kurallarını ve bol soru cozerek kalan 3 ayda yapabılecegımı dusunuyorum. siz nasıl çalısıyorsunuz hedefım 85 almak bolumum muhasebe. su anda 82 83 de atama puanı. hedefım 85 86 alabılmek.
bazı sayfalarda okuyorum yok 2014 cok zor olacak herkez yapamaz ıyı temelın olması gerekıyor cok uzuluyorum bu seferde yol yakınken donsem dıyorum. besmele cekıp baslıyorum tekrar.
merhaba konu sahibi :)1 ayda genel kültürü bitirmisin masallah, sağlam temelin varmiydi önceden yoksa günde 9-10 saat çalışıyor olmalısın.
Matematik için senolhoca.com u tavsiye ederim. Oradan ders dinleyebilirsiniz.
geçenlerde konunuzu okumuştum. işi bıraktınız mı ?Malesef temelim yok 2012 den kalan bılgiler var. Sabahtan işe gidip oğleden sonra ders calışmaya baslıyorum 8 9 gibi bitiriyorum matematık için teerkkurler verdigin site cok ışime yarayacak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
safranım güncel bilgilere nasıl çalışıyorsun
merhaba konu sahibi :)
araları okumadım ama konuyu 2012 de açmışsın. atandın mı diye merak ettim
Allah gönlüne göre güzel bi ortamda çalışmayı nasip etsin inşallahYok canım malesef. 2012 sinavindan sonra acmistim. Atalicak bir puanim yoktu, erken başladım çalışmaya ondan konuyu erken acmistim
günaydın
dil bilgisinden ünlü düşmesi, ünlü daralması ne gıcık konularsorularda göremiyorum bi türlü
yazım yanlışlarına göz atıp 100 soru çözdüm. coğrafyadan 2 ünite tekrar edicem bugün
Günaydın devrim
Dilbilgisinden nefret ediyorum
Dediğin konuyu calisstim yapabiliyorum ama daha bir dünya dilbilgisi konusu var daha
Dilbilgisine 10 gün ayırdım kendim. 10 günde halletmeye calisacagim inşallah.
Benimde bugün programım Xx yy. Da dünya ve soğuk savaş calisip 100 er tane soru çözmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?