Teşekkür ederim bu arada desteğiniz için arada bi gaza ihtiyacım var sanırım
süpersin valla ne diyim
işte tam da bu sebepten öturu bu sayfa var...en başta yazıyor ya azalan motıvasyonu yerıne getırebılmek ıcın hepımız buradayız......inan o sayfanın basında kı konuların yanına adımı yazdırmak için bı heves ders çalısıyorum.işe yarıyor........sende yılma ....gaz ın azalırsa gelhatta hep gel
Tamamdır bende öyle yapayım ozaman. Zaten takip ediyorum yazdıklarınızı..
Aslında ben 2 ay önce başladım matematiğe, mat ın ilk kitabını bitirmek üzereydim fakat ara verdim biraz ..sonra tekrar başa döndüm. Çünkü aralarda yapamadığım sorular çok çıkıyordu. Şimdi daha iyiyim de yinede bazen yetmeyecek gibi geliyor..
Neyse artık biz elimizden geleni yapalım da ..
Çalıştıgım konularla ilgili testleri çözebiliyorum aslında ama yavaşım yani.1 senede 1 soruyu 1 dk da çözebilecek kıvama gelebilrmiyim bilmiyorum : )
Aslında yapamıycam diye düşünmek istemiyorum çünkü yapmak zorundayım ..Başka yolum yok..
ooooo süpermiş 2 ay önceden başladın demek.....helal valla.....sen aklını takma çalışmana devam et......yavaş yavaş olacak.....kolay gelsinn
korkmaaaaaaa zamanla elin alışırrrrrrönmli olan hızlı çözüpte çok yanlıs çıkartmak değil sen çözdüklerini doğru çıkartta gerisi el alışkanlığı göz- beyin alışkanlığı olarak sana geri dönerek bunlar...
birde YAPMAK ZORUNDAYIZZZZZ... başka çıkarımız yokkk çıkış yolumuz yok.... kpss yi açıl susam açıl daki magaranın kapısına benzetiyorum ben
malum magaradan çıkabilmek için açılllllliiiiiiiiiiiiiiiinnn leeeyynnnnn ben geliyooooommmm diceeekksinnnçok çalışmalıyızzz kiii o kapıdan uça uça geçelimmm..
başarıyorum..yapıyorum..anahtar kelimelerin bunlar olsun..
Bir söz vardı tam hatırlamıyorum.
Bir işin hayırlı olduğunu düşünüyorsanız başlayın, sonunu düşünmeyin gibi bişeydi.
Nezmaan zaten bişeyin sonunu düşünsem hayal kırıklığı yaratıyo.Önüme bakıp çalışmaya devam..
ahh ahhh nasıl içimmm gidio siz çalıştıkçaa varyaaaa...
ben bi başlıyım çalışmayaaaa tozunu dumana katceeem hihhh
yarın doktor randevum var.. 2 gün sonrada annemler gelcek..gelmişken salıya kadar durcaklar...
ondan sonra başlıyorum bendeeeeeeee
daha çokkk çalısmam lazımmm
hayııııııııııırrrr olamazzzzzzz
sanaaaaa yetişceeeeemmmmm işteeee gör günününüüüüüüü
aaaaaaaaaaaaasen bana bu şekilde 2 ayda bütün dersleri bitittirirsin
tabeeeekiiiii ne sandım kızımmmmüstüne yüksek yapıp alanı yuttam sindircem bile
konu dışı bişi sormam lazım;
sen pudralı kalıp ağdadan kullandıysan ..uygulama sonrası pembe kalıntıları nasıl çıkarttın ? biliyomusun nasıl çıkcak bunlar yağ kullanmama rağmen çıkmıoo yarın doktora rezil olcam bişi diil :18::18::18::18:
cnm ben pudrasız kullandım ama onda bıle kalıyor tek yapman gereken banyoda iyice sürtmek başka yolu yok ......derın kızarır belki ama rezıl olmaktan iyidir
konu sahibemiz cornella, takıldığımız soruları sorabiliyor muyuz acaba ? :106:
tabi ki cnm.....istediğinizi yapabilirsiniz.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?