2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Canım dershaneye kaça yazıldın, benım bulundugum yerde 1000-1200 arası.

canım hafta içi 900 tl haftasonu 1000 tl demişlerdi dün aradım kayıt için geeceğim diye dediler ki önce ihtiyaç akademi sitesinden ön kayıt yaptırın 3 gün içinde gelin o zaman 900 tl olan fiyat 800 tl indirimli olacak bende öyle yaptım 800 tl 10 taksit ile kaydımı yaptırdım.

kızlar selam hepinize

ben çalışıyorum tuğbacımm mola verdim şimdi, oran orantıdan sorular çözdüm. moladan sonra devam edebilirsem çarpanlara ayırmadan soru çözmeye devam etcem, olmazsa da akşama kalır artık

bir sorum vardı da kızlar

bir fabrikadaki işçi sayısı 3 katına çıkarılır, iş miktarı 2 kat artırılır, günlük çalışma süresi % 50 artırılırsa işi bitirme süresi nasıl değişir ?

cevabı : 2 / 3 katına çıkar

işi bitirme süresini problemin içine katamadım bi türlü

kızlarrrr maşallahınız var

çok piss gaza geldimmm tatilde sözel derslerin bi kısmını bitirme kararı aldım eve gelincede testlerimi çözerim

aklımda türkçe ve coğrafya var bakam gibi gibi henüz düşünme safhasındayım :26:

çoookk öpüyoruuummm herbirinziiii

şimdilik başka topiklerde fink atıyorum bdv de felan

ben de diodum iskorpit bizi unuttu

gaza gelmen güzeeel ben de bu aralar fena gaza geldim her gün az bile olsa bakabiliyorum derse

ben de kocaman öptüm seni uğra arada buraya da

ben de diodum iskorpit bizi unuttu

gaza gelmen güzeeel ben de bu aralar fena gaza geldim her gün az bile olsa bakabiliyorum derse

ben de kocaman öptüm seni uğra arada buraya da

yok kuzucummm unuturmuyum hiiçç

eşimle problemlerimiz falan var işte sizin bu ders çalışmanızı baltalamak istemedim benim negatif enerjimle iyi gidiyorsunuz maşallahınız var

pek takip edemesende arada gelip bakıyorum ne zaman baksam birileriniz habire ünite bitiriyorsunuz şurda vicdan yaptım yeminleee :18: dedim bari tatilde video filan izliyim beleş net bulduğumda ya sözelleri halledicem yada ingilizceyi bakam kısmet hangisi ağır basacaksa onu çalışcam

bnde evlendım ve 2014 kpss ye hazırlananlardanm.. evde kendi cabamla.. oruc tuttugum ıcın fazla ders calısamıyorm..

bırde artık sınav formatının degıstıgını ve ales tarzı oldugunu duydum 2014 te de bu boyle mı olacak ? bılen var mı?

Canım işçi problemlerinde işimizi kolaylaştıran bi formül var ben hep böyle çözüyorum

Yapılan iş / geri kalan diğer değerler = yapılan iş /geri kalan diğer değerler

Buna göre Sketch Toy: Draw sketches and share replays with friends! anlayabilirsin umarım kötü oldu yazım

Merhaba canım. Bende 2014 kpss ilk defa hazırlanıyorum.
Duyduğun doğru. ALES tarzı matematik mantık soruları çıkacakmış yeni müfredatta. 2014 için kitaplar çıkmadı henüz. O yüzden 2012 kpss matematik kitabıyla başladım çalışmaya. Bende evde kendi çabamla çalışıyorum. Sen hangi dersten başladın çalışmaya ?

kızlar cok bakamıyorum buraya...

ama sizler ıhmal etmeyın olur mu?
bıraz can sıkıcı sağlık sorunlarım var.
sonuclarım pazartesı cıkacak.
moralim bıraz bozuk o yuzden cok fazla yazmıyorum.

aranıza mutlu haberlerle dönerım inş.:26:

geçmiş olsun. :26: inşallah iyi haberlerle dönersin.

Geçmiş olsun. İyi haberlerini bekliyoruz

geçmiş olsun inşallah iyi çıkar sonuçların

canımm bozma moralini inş. herşey yolunda çıkar. iyi haberlerini bekliyoruz dört gözle.

Çook geçmiş olsun tuğba abla Güzel haberlerinle dön burayaa

anladım büşracım çook teşekkür ederim

Rica ederim canım

Geçmiş olsun tuğba abla umarım iyi çıkar sonuçların...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…