benimki de eylülde ama kaçı olduğu belli değil:26:
Eyluldekı sınava smdıden mı calıstıyolar cnm
Aynen saçmalık dimi 24 ağustosta yazılı sınav var o kadar zaman var ama dersleri de yaptılar da bitti bile anlamadım ki
anladım kızlar... zor diosunuz yanı :44: inşallah çalışırımcornella sen evlı mısın?
Aynen saçmalık dimi 24 ağustosta yazılı sınav var o kadar zaman var ama dersleri de yaptılar da bitti bile anlamadım ki
bilmiyorum ki öyle dediler valla anlamadım ben deCanım benm arkadasm bugun dreksyn snavına grms 10 dk fln surmus yokusta durdurup kaldrms park etms kavsaktan donmus zor degıl dedı. senın snavn cok gec sasrdm ben
evet cnm zor dıyoruz ama sadece şartların zor yoksa ders çalısmak çok da zor değilistegınle alakalı bir duurum.
evet evliyim 2,5 yıllık
evet cnm zor dıyoruz ama sadece şartların zor yoksa ders çalısmak çok da zor değilistegınle alakalı bir duurum.
evet evliyim 2,5 yıllık
Canım bebekle ilgili baskı yok mu şenin çevrende, 2,5 yıl olmuş ya evleneli?
Ben 1 senelık evlıyım, bayramda 1 günlüğüne, ondan 2 hafta sonra da yıllık izne gidecegız memlekete herkesin soması beni strese sokacak şimdiden biliyorum
Herkese uzun uzun kpss derdi de anlatılmıyor.
evet calışma moduna da gıremedım daha yan gelıp yatıyorum bu boş zamanlarımı arıcam onu da bılıyorum
maşallah allah bır yastıkta kocatsın inşallah canım. nasıl yapıosun pekı ev işi falan bı programın var mı?calışmıo musun? bölümün ne ?
cok mu soru sordum ya kusuruma bakma nolur cok telaşlıyım sadece:44:
oo hem de nasıl baskı var ama bız eşimle hazır değildik bebek olayına..nisandan berı denıyoruz ama olmadı.hayırlısı dıyoruz şimdidie.soranlara ise bız henuz düşünmuyoruz deyın.yoksa kurcalarlar.
Eşim kpss için henüz konusunu bile açmıyor ama ben 3. ay gibi korunmayı bırakalım diyeceğim. Sınavım 9 ayda, sonavdan sonra doğum denk gelecek şekilde hamile kalmak istiyorum insallah
Eşim kpss için henüz konusunu bile açmıyor ama ben 3. ay gibi korunmayı bırakalım diyeceğim. Sınavım 9 ayda, sonavdan sonra doğum denk gelecek şekilde hamile kalmak istiyorum insallah
bende öle plan yapıyordum ama tutmadı......hayırlısı olsun
bende öle plan yapıyordum ama tutmadı......hayırlısı olsun
Hayırlısı tabiki
Bu arada ben bugün coğrafyadan ormancılık ve hayvancılıgı bitirdim. soruları çözdüm. Cok zevkli bir konuymuş, soruların %95 ini doğru çözdüm
İftardan öncelerim benimde çok verimsiz geciyor ders çalışma açısından. Saat 1 e doğru uyanıyor ve mukabeleye gidiyorum, 3 te gelip pert oluyorum. Sadece yemek yapmaya enerjim oluyor. Bu gün su böreği yaptım ilk defa
Ama artık tembellik etmeyeceğim. İftara kadar en az 2 testte olsa çözeceğim inşallah.
Hayırlısı tabiki
Bu arada ben bugün coğrafyadan ormancılık ve hayvancılıgı bitirdim. soruları çözdüm. Cok zevkli bir konuymuş, soruların %95 ini doğru çözdüm
İftardan öncelerim benimde çok verimsiz geciyor ders çalışma açısından. Saat 1 e doğru uyanıyor ve mukabeleye gidiyorum, 3 te gelip pert oluyorum. Sadece yemek yapmaya enerjim oluyor. Bu gün su böreği yaptım ilk defaEki Görüntüle 761547
Ama artık tembellik etmeyeceğim. İftara kadar en az 2 testte olsa çözeceğim inşallah.
elıne sağlık çok guzel görunuyor...maşallah yıne de çok ıı çalışıyorsun.
herkese merhaba
hem evli olup hemde ders çalışmak ne kadar zormuş
iş güç bitmiyor ki oturup ders çalışasın
evet birazcık zor ama eşinin bıraz anlayışıyla her şey çözulur...
Cornella merhabamasallah ne guzel calisiyorsun ben 2013 kpssye girdim son bi calisarak, isten eve gelince calstim.. calisirken sinava hazirlanmak gercekten zor.. bunaldim o sürede .. o yuzden suan ara verdim kendime en gec ramazan sonrasinda calismalara baslayacagim suanda da arastirmalar yapiyorum
Esim askerden geldikten sonra isten ayrilabilirim ve dersaneye kayit yaptirabilirim yada isi birakmadan calismalarimi yapacagim daha belli degil esim gelince kesin kararimizi verecegiz ..
Turkce matematik ve geometriden sıkıntım yok, sadece bazi formullere tekrar bakmaliyim birde olasilik permutasyon konularim eksik..
Tarihten cok büyük sıkıntım var, tabi cografya ve vatandaslikta kötü.. bunlar uzerine yogunlasacagim..
Herkese basarilar
günaydın hanımlar bende 2014 kpssye giricem ama hiiç ders çalışmadım daha
ve gözümde cayip büyüyor korkuyorum..:18::18::18::18::18:
merhaba ilkay hoş geldin
aslında son günlerde çok bakamıyorum ama matematıgı yüzeysel de olsa bitirmek üzereyim az kaldı.
2013 e girmen az da olsa çalısman çok ii olmus en azından bir temel oluşmuş.
dediğin gibi çalışırken bir taraftan da sınava hazırlanmak zor oluyordur.
ben kendimi düşünemıyorum ,kesin eve gelince uyurdum
matematık-geo-türkçeden sorunun olmadıgı için çok şanslısın gerisi halledilir
bir adım at o halde......ufacık bir adımla başla sonra gerisi gelir.adımlar büyüye büyüye bir bakmışsın ki koşuyorsun
Insallah isi bırakırım, ben birakip ders calismayi cok istiyorum ama esime de yük olmak istemiyorum dersane masrafiyla :44: acaba dersaneye gitmeden evde mi calissam diyorum ama sistem biraz degisti.. sadece bilgi degil stratejide önemli bunu dersanede hocalardan alabilirkm diye düşünüyorum. ? Tabii denemeler ve bu denemelerin sonucunda sinif ici rekabette aklimi celiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?