2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

umarım anlaşılır olmuştur :/

Son düzenleme:
kızlar bende 2014 kpssye giricem inşallah ama bu ay düğünüm var ve borclar bızı beklıo. çalışmam lazım hem calışma hem kpss hemde evlilik yurutebılır mıyım acaba ???

tabi biraz zor olur ama düzenli çalışmayla her şey çözülür......planlı çalışman lazım yoksa olmaz.....bir de sosyal hayatını bıraz azaltacaksın evlendıkten sonra yani akşamları genel de evde olman lazım.
gündüz çalışacaksına kşamları da eve gelınce ders çalısman lazım....

.gece sorular çözülümüş

ben de hemen inceleyecegım..cok gıcık oldugum bır soru tıpı var..ona bakayım

Son düzenleme:
napıyosunuz bakalım çalışkan kızlaar
ne güzel geceleri ders çalışabiliyosunuz ben hiç yapamıyorum şunu ya vize final varken anca 2 ye kadar hemencecik uykum geliyo sabah kuşuyum ben de bu saat olmuş daha derse oturmadım o ayrı ama mazeretim var ehliyet sınavına gircem direksiyon eğitimim vardı hehe

büşracım iyiki soruyosun şu soruları bizim için de pratik oluyor değişik sorular da görebiliyoruz bak ben senin sayende bugün 2 soru çözmüş oldum mesela

Son düzenleme:

valla ben temızlık yapıyorum suyum çıktı

dıreksıyon sınavında başarılar heyecan yapma elin ayagına dolasır sonra
ben ehlıyet sınavına gırdıgımde;

herkes gidiyor gelıyordu sıra bana geldi bındim arabaya.....araba da 4 kişi oluyorduk. hocalar dedi ki çek bakim petrole bı çay içelim
ben bısıkletten baska bır sey surmemısım daha yeni öürenıyorum tabı çok heyecanlanmıstım ama gectım kurtuldum.hıı ehlıyetım var ama ne işe yarıyor .işte onu bende bilmıyorum

Darısı benim başıma alayımda hele bi zorlicaklarmış bundan sonra sistem değişmiş ya bakalım neler olcak:) kolay gelsin bu arada:)

Kızlar ben bugün izinliyim

Özel durumdan dolayı ağrı kesici falan içtim yatıyoruum

Yarın çalışmalarıımm tüm hızıyla devam ediceekk

Bide bende normalde vize final falan 12ye kadar çalıştığımı falan hatırlamam ramazana özel sanırım bu durum

elifcim hayırlı olsun bu arada ehliyetin

Bizim arabamız var babam gel sana öğretiyim demedi hiiç Şimdi dediğiniz gibi zorlaşmış biraz

Kızıyom ona

saol canım inş alırım da merak etme bana da hiç demediler öğreteyim diye hiç bişey bilmeden başladım sonu ne olcak görcez inş geçerim

Biraz zorlanırsın ama neden olmasın istedikten sonra

anladım kızlar... zor diosunuz yanı :44: inşallah çalışırım cornella sen evlı mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…