kızlar bende 2014 kpssye giricem inşallah ama bu ay düğünüm var ve borclar bızı beklıo. çalışmam lazım hem calışma hem kpss hemde evlilik yurutebılır mıyım acaba ???
Kızlar ben sayı - kesir problemlerimi bitirip geldim
Çok mutlu oldum şu anSahur yaptıktan sonra yaş problemlerine bakıcam biraz
2 tanecik soruyla geldim sizee
1- Bir atletizm müsabakasında 1. yarışmacı 2. yarışmacıdan 54 m önde yarışı tamamlıyor. 1. yarışmacı yarışı tamamladığında 2. yarışmacı ile 3. yarışmacı arasında 124 m mesafe vardı.
1. yarışmacı yarışın yarısını tamamladığında 3. yarışmacı başlangıçtan 121 m ileride olduğuna göre bu yarış pisti kaç mdir ? ( 420 )
>> Bunda denklemi kuramadım anlamadım tam olrak soruyu :44:
2-Bir depoda bulunan 2 ton portakal 8 kglik 12 kglik 16 kglik kasalara yerleştirilmek isteniyor. Her boyutta ki kasadan kullanılmak koşuluyla en az kaç tane kasa gerekir ? (126 )
>> Bu tarz sorularında nasıl çözüldüğünü bilmiyorum . Uğraşınca çıkıyo ama kısa yolu var mı merak ettim :)
Eki Görüntüle 760979 umarım anlaşılır olmuştur :/
siteye yüklerken resmin kalitesini düşürdü, yeniden düzenledim :)Cnm çok teşekkür ederim ama yazıları okuyamadım
Biraz daha yakından çekebilirmisin acaba ?
siteye yüklerken resmin kalitesini düşürdü, yeniden düzenledim :)
evethehe çok güzel oldu şimdii2. soruyu çok güzel anlatmışsın teşekkürler tekrardaan ilkide çok kolaymış aslında
kızlar bende 2014 kpssye giricem inşallah ama bu ay düğünüm var ve borclar bızı beklıo. çalışmam lazım hem calışma hem kpss hemde evlilik yurutebılır mıyım acaba ???
siteye yüklerken resmin kalitesini düşürdü, yeniden düzenledim :)
jooker çok güzel anlatmışsınbende çok güzel anladım. özellikle 1. soru tarzını hiç sevmezdim. bu arada senin bölümün ne?
ne güzeliktisat benim bölüm
hımm hatırladım şimdi alandan girecektin....
en güzel yerler nasip olur inş.
napıyosunuz bakalım çalışkan kızlaar
ne güzel geceleri ders çalışabiliyosunuz ben hiç yapamıyorum şunu ya vize final varken anca 2 ye kadar hemencecik uykum geliyo sabah kuşuyum ben de bu saat olmuş daha derse oturmadım o ayrıama mazeretim var ehliyet sınavına gircem direksiyon eğitimim vardı hehe
büşracım iyiki soruyosun şu soruları bizim için de pratik oluyor değişik sorular da görebiliyoruz bak ben senin sayende bugün 2 soru çözmüş oldum mesela
Darısı benim başıma alayımda hele bi zorlicaklarmış bundan sonra sistem değişmiş ya bakalım neler olcak:) kolay gelsin bu arada:)valla ben temızlık yapıyorum suyum çıktı
dıreksıyon sınavında başarılar heyecan yapma elin ayagına dolasır sonra
ben ehlıyet sınavına gırdıgımde;
herkes gidiyor gelıyordu sıra bana geldi bındim arabaya.....araba da 4 kişi oluyorduk. hocalar dedi ki çek bakim petrole bı çay içelim
ben bısıkletten baska bır sey surmemısım daha yeni öürenıyorum tabıçok heyecanlanmıstım ama gectım kurtuldum.hıı ehlıyetım var ama ne işe yarıyor .işte onu bende bilmıyorum
Darısı benim başıma alayımda hele bi zorlicaklarmış bundan sonra sistem değişmiş ya bakalım neler olcak:) kolay gelsin bu arada:)
benimki de eylülde ama kaçı olduğu belli değil:26:Bende 29 hazıranda snava grdm ama dreksıyonu erteledm eylulde gdcem zorlıcaklarms evet. senın snavn kacında dreksıyon?
saol canım inş alırım da merak etme bana da hiç demediler öğreteyim diye hiç bişey bilmeden başladım sonu ne olcak görcez inş geçerimKızlar ben bugün izinliyim
Özel durumdan dolayı ağrı kesici falan içtim yatıyoruum
Yarın çalışmalarıımm tüm hızıyla devam ediceekk
Bide bende normalde vize final falan 12ye kadar çalıştığımı falan hatırlamam ramazana özel sanırım bu durum
elifcim hayırlı olsun bu arada ehliyetin
Bizim arabamız var babam gel sana öğretiyim demedi hiiçŞimdi dediğiniz gibi zorlaşmış biraz
Kızıyom ona
Biraz zorlanırsın ama neden olmasın istedikten sonra
tabi biraz zor olur ama düzenli çalışmayla her şey çözülür......planlı çalışman lazım yoksa olmaz.....bir de sosyal hayatını bıraz azaltacaksın evlendıkten sonra yani akşamları genel de evde olman lazım.
gündüz çalışacaksına kşamları da eve gelınce ders çalısman lazım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?