2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Evde kitabın varsa alma bence de cornella biliyosun benim pek kaynağım yoktu çok ucuz olunca alıyım dedim Bende araştırmıştım çok duymadım adını evet burda sordum bende :) kafama yattı

Yeni kitaplar çıkana kadar beni idare ederler.

Kızlar geçen sene dersanemiz pegem verdi inanın hocalar bile bakmadı konu anlatımı hatalı sorular hatalı hiç bi kaynağını beğenmediler tarihte falan bi ton hatalar çıktı tavsiyem vaktinizi bu yayına harcamayın...onun yerine çözdüğünüzü çözün daha iyi yani hatta ben satmaya götürdüm onu bile almadılar bastım çöpe

En güzel yayınlar bence Uzman Kariyer bence bu işi biliyolar,İhtiyaç ama her yayını değil,Yediiklim,Beyaz kalem yalnız beyaz kalemde tarihte aşırı detaycı

Son düzenleme:

Hadi yaa :44:üzüldüm şimdiikk

Hadi yaa :44:üzüldüm şimdiikk

canım valla soru bankalarını bilmiyorum çokta gereksiz zor soruları vardı hoca diyodu böyle asla gelmez falan tarihte,coğrafyada konu anlatımında bi sürü hatalı anlatım testlerde hatalı soru biz hiç kullanmadık hocaların tavsiyesi uzman kariyer,yediiklim,ihtiyaç kendimi zorlıcam dersen beyaz kalem ...moralini bozmak istemiyorum ama hatalı bişiler görürsen hata falan inşallah sendekilerde yoktur böyle bişi vardı yaniii yaşadğm için hocalar bize çözmeyin demşti...

Son düzenleme:

Öyle yapcam zaten aldım bi kere

Anladım cnm :44: Konu anlatımlarını almadım ben zaten. Çözümlü soru bankası aldım 3 tane. Hadi bakalım çözdükçe söylerim ben size İnş çıkmaaz.

anladm canım bizimkiler konu anlatımlı kitaptı zaten ...Allah yardımcın olsun ...Çıkmayabilir cnm bizm özellikle konu anlatımnda sorunlar vardı zaten testler 2 tane falan oluyodu onda da çıkmştı öyle ... Her kitapta olcak diye bişi yok hem seninkiler soru bankasıymş ...Kolay gelsinnnnn

heyaksi cnm bu 1. soru da bı terslık var cıkaramadım ben:44::44::44::44:

2 kardeşime sordum onlarda çözemedi...dur bakalım belki başkası çözer.....

Canım 2 ve 3 ü cornella çözmüş 1 de şöyle foto çekme şansım yk o yüzden anlatcam otobüsteki kişi sayısına x diyelim şimdi ilk cümleye bakarsak 3 erkek binerse x+3 yolcu olur ve kadın sayısı 5(x+3)/8 olur.ikinci cümleye bakarsak da 4 kadın inerse yolcu sayısı x-4 olur ve kadın sayısı da 7(x-4)/11 olur.kadın sayılarını birbirine eşitlememiz gerekiyo burda dikkat etmemiz gereken 2.durumda kadın sayısının 4 eksildiği o zmn [5(x+3)/8]-4=7(x-4)/11 den x=37 bulunur:)

Son düzenleme:

ya ne kadar basitmiş ben saf gibi yolcu sayısına x+y verıyordum erkek ve kadın diye......çok sağoll jokerbck

kızlar bu arada isimleriniz ne eger söylemek istersenız tabi
böyle bı tuhaf oluyor

benim ki tugba
heyaksi sanırım seninki büşra

Anladım canım teşekkür ederiimmm

gercekten kolaymış bende aynen x y vermiştim

Evet Benim ismim Büşraa Diğer topikte adaş varmış orda gördün sanırım

Memnun oldum Tuğbaa :)

Bu arada yaşım da 22 :) sizin yaşlar kaç ? ona gör hitap ediyim

aynen orda gördum
yaşım 27 canım ama tugba dıyebılırsın ya da nasıl içinden gelıyorsa

iyi geceler kızlar

bugün mattan çarpanlara ayırma ve sadeleştirme konusunu bitirdim, sahura kadar da oran orantıya bakarım diye düşünüyorum

bu arada isimlerimizi söylüyos galiba, benim adım gül

Cnm bak şöyle bi site var dün nathalie göstermişti bize

http://sketchtoy.com/ burdan yazması daha kolay oluyo çok şirin

iyi geceler kızlar

bugün mattan çarpanlara ayırma ve sadeleştirme konusunu bitirdim, sahura kadar da oran orantıya bakarım diye düşünüyorum

ayy avatarınla da pek bı anlamlı olmus.kırmızı gül

aynen orda gördum
yaşım 27 canım ama tugba dıyebılırsın ya da nasıl içinden gelıyorsa

Tuğba abla derim ki

iyi geceler kızlar

İyi geceler gül memnum oldum bende büşra

Ne güzel çalışmışsın :) Ben bugün 1 test çözdüm

İftardan sonra çözcektim ama sevdicekle kamerada konuştukta özlemişim Birazdan kalan 2 testi çözüp yaş problemlerine başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…