2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

SAOL canım bende baktım da evet yuksek gercekten
ama onemlı olan benım
cunku onun zaten bır ısı var bırde sımdı ısten ayrılsa hemen bulabılıyor
deneyımı var cunku ama ben
neyse memur olcam ben

Günaydın kızlaarr Napıyosunuz dersmi calısıyosunuz

Günaydın bahar ben daha yeni uyandım hıı

http://hotfile.com/dl/132772832/1cb8bf7/%C4%B0htiya%C3%A7%20Yay%C4%B1nc%C4%B1l%C4%B1k_Soru%20Bankas%C4%B1-Matematik.rar

http://bc.vc/4020/http://ul.to/472pq6hn/beyazkalem.rar

Şunların 2sini buldum şimdilik normal indirmeye basıcaksın indirmek için :)

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz

Dün 3 test çözebildim sayı - kesir problemlerinden kaç saat oturdum bide :44: Neden peekiii Çünkü ben problem özürlüyümm

Bide kargom şehre gelmiş ama evime getirmiyolar Aras kargoyu beğenmedim oraya servisimiz yok dedi servisle olcak iş mi bu getirmek zorunda değil mi sürat kargo kapıma kadar getiriyoduu
1 lira fazla verseydimde yurtiçiyle alsaymışım keşkee

saolasın canımcım hangi siteden almıştın kitaplarını gerçekten saçmaymış yaptıkları

kızlar beni de eklemeyi unutmayın lütfen :) burası beni motive ediyor

sabah kalktığımdan beri ders çalışıyorum ama sıkıldım biraz ara mı versem acep

ilkkez duydum böyle bir şey......ne yap biliyor musun bunların baş müdürlükleri var ist da olması lazım.netten no. bul ara...ya da aras kargoyu ara illa sizi şikayet mı etmek lazım de bak nasıl getırıyorlar...hala diretırlerse şikayetını gerçekleştir....

kızlar beni de eklemeyi unutmayın lütfen :) burası beni motive ediyor

sabah kalktığımdan beri ders çalışıyorum ama sıkıldım biraz ara mı versem acep

unutmayız eklmeyi cnm ama önce hangı konuları bitirdiğini söylemen lazım.....

bu arada bayagıdır aradasın sanırım az daha dınlen doğru dersın başına.......

saolasın canımcım hangi siteden almıştın kitaplarını gerçekten saçmaymış yaptıkları

cnm sitede 2-3 kargo secenegı var yanı site ıle alakalı degıl kargonun saçmalığı.....

bu arada bende sabahtan berı yaprak sarıyorum belim ikiye ayrıldı.....off ne zor iş ya .bi taraftan sarıyorum bı taraftan poffluyorum anne dıyorum
evli olmanın zor tarafları

tamam kızma cornellacım geçiyorum dersimin başına
buarada rasyonel sayılardayım bitmek üzere sonra test çözcem :) oruç tuttuğum için anca bu kadar çalışabildim midem bulanıyor aç olunca kafama bişey girmiyoki bugün oruçlu değilim o yüzden baya çalıştım yoksa hep iftardan sonra çalışıyorum keşke sizin kadar çalışabilseydim

yok cnm kızmıyorum

dogrudur cnm olabılır mide bulantısı falan....kendını zorlama anlamadıktan sonra çalısmayı bırak....iftardan sonra oldugu kadar bakarsın

Rica ederiiimm Canım cornellada demiş ben seçtim ucuz diye ama kaybettiler benim gibi bi müşteriyi

Cornellacım benmde ilk kez başıma geldi mahalleye servisimiz yok dedi uyku sersemiydim bide tamam dedim kapadım

Babam evdeydi arabayla gidip aldıık hiç uğraşasım gelmedi

Ama daha aras kargodan bişi sipariş etmem

aynen öylee bildiklerimden şaşmıcam daha

Kolay geldin cnm yaprak sarmaya bayılırım beenn olsada yeseem bende

Bu arada kitaplarla ilgili ilk yorumum çok hoşuma gitti :) içeriğine bakmadım tam ama

Çözdükçe yorum yaparım sizee

Bide içine ufak hediyeler koymuşlar çok begendmm

Masa için not kağıtları ve büssürü kitap aralığı koymuşlar çokta şirinler

ne aldın cnm sen.........bır de hangı yayın

Pegem yayınlarının tarih , coğrafya , Mat - geo çözümlü soru bankalarını aldım bide mat-geo 30 deneme aldm kitaplar 2.5 3 liraya düşmüşler benimde kaynağım yoktu alayım dedm hemen

Dün sipariş verdim hemen kargoladılar bugn elime ulaştı

Ama şu deneme ufak boymuş biraz boyutuna bakmamıtım hiç 1.5 tlydi ama atıverdim sepete okulda falan çözerim :)

cnm ben bakıyorum ama hıc 2-3 tl ye kıtap görmuyorum ya:26::26::26:

hayırlı olsun canım inş güzellerdir:)

Son düzenleme:
Gelişim pskolojisi Zihinsel gelişim konusunu bitirdim cornella ekler misin?
Burada dün çalışacağım diye yazdım ya ondan çalıştım yoksa asla çalışmazdım

hımmm demek o yuzden görmüyor muşum hemen bakacagım,sağol cnm

heyaksi ben baktım gercekten 1-2 liraya kıtap var ama ben almaktan vazgectım pegem i .
çünkü daha önce 5000 soru kıtabını almıstım ve hıc begenmemıstım...
memurlar nette de kpss çalısan kısılerden hıc pegem ı duymadım.
sen bır çöz bakalım.zaten 2-3 lıra bişey değil.
benım almama sebebım evı kıtapla doldurmamak sonra stres oluyorum hepsını çözmeye çalısırken duzenım bozuluyor.

benım şuan için favori yayınlarım; uzman kariyer,beyaz kalem,data,yediiklim.....

bunların içinden tabi ki de önceliğim uzman....ilk iş uzmanın öğreten soru bankalarından alacagım yalnız hıc ındırımde değiller..

Tebrikler pearl sen hep yaz buraya baak ne güzel çalışmışsın

hımmm demek o yuzden görmüyor muşum hemen bakacagım,sağol cnm

Rica ederim cornellacım

Vee problemlerim geliyoo Bu bi kitaptakiler diğerine başlamadım daha

1- Bir otobüse 3 erkek binerse yolcuların 5/8 i kadın, eğer otobüsten 4 kadın inerse yolcuların 7/11i kadın oluyor. Buna göre otobüsteki yolcu sayısı kaçtır ? ( 37)

2-bir otomobil gideceği yolun önce 1/7sini , sonra kalan yolun 2/9unu, daha sonrada kalan yolun 1/5ini gidiyor. Toplam 196 km yol giden bu otomobilin gitmesi gereken yol kaç kmdir ? (420 )

3-A kovasının hacmi B kovasının hacminin 4 katıdır. A kovasının 1/3 ü ve B kovasının 2/5 i suyla doluyken B kovasındaki suyun tamamı A kovasına boşaltılıyor. Buna göre son durumda A kovasının kaçta kaçı doludur ? (13/30 )

Çözenleree büssürü teşekkürlerimi gönderiyorum şimdideenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…