• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

iyi geceler kızlar ben uyuyorum sorular için teşekkürler :16::16:

ii geceler cnm.......yeni sorularda buluşana kadar:3::3::3::3::3::3:

Sorma ya gerçekten ben de kendime diyorum sanki arkamdan atlı kovalıyor :9:

kendini telkin et....acele etme...acele edersen hata sayında artar unutma....

kk nın ennn çalışkan,ennnnn azimli enn enn istekli hatunlarına iyi geceler diyorum.....yarın görüşürüz.....:3::3::3::3::3::3:

Son düzenleme:
maşallah tütütütü:32::32::32::32::32:
aaaaaaa çalışın o zaman sizde:6::6::6::6::6: gerçi sana bir şey demiyorum :nazar: bozma devam et.....

canım ben üslü, köklü sayılar ve mutlak değeri bitirdim. tabloya zahmet olmazsa geçirir misin, gaza geliyorum orda görünce adımı :32::9:

mattan baştaki konularla ilgili soru çözümlerini ihmal ettim, aklımdan uçmaması için yeni konu çalıştığım günler soru da çözecem onlardan :6:

ben çalışmaya kaçıyorum hepinize iyi geceler :54:

Ben de netten soru bankası falan indirmek istiyorum indiremiyorum ama nası indiriyosunuz ya:5::5:

Canımcım indirmek istediğin yayını google yaz sonunda pdf ya da indir ekleyince siteler açılıyo denedn mi oralardan indirmeyi ?

İndiremiyosan bana neyi indirmek istediğini söyle ben bulup link atarım sanaa :16:

$soru 3.jpg

cevap 72 :34:

Kızlar bende 2014 kpss ye çalışmayı düşünüyorum. Matematikte temelim yok ve kendimi denedim herşeyi unutmuşum :(( sil baştan yapıcam yani. Bana önerebileceğiniz kaynaklar nelerdir? Bir de 2014 kpss başvurusu ne zaman yapılacak biliyor musunuz? İnternette hiç bilgi bulamadım..

Kızlar bende 2014 kpss ye çalışmayı düşünüyorum. Matematikte temelim yok ve kendimi denedim herşeyi unutmuşum :(( sil baştan yapıcam yani. Bana önerebileceğiniz kaynaklar nelerdir? Bir de 2014 kpss başvurusu ne zaman yapılacak biliyor musunuz? İnternette hiç bilgi bulamadım..

merhaba hoş geldin......

şimdi düşünüyor musun? yoksa çalışacak mısın? çunku bu sınav düşünüyorumlarla kazanılacak bir sınav değil artık ciddi ciddi çalışmayı gerektırıyor.....bu arada hangısine gireceksın.....yanı lise-önlisans-lisans.

eger hiç temelin yoksa matematıkte yanı ciddi ciddi temelın yoksa kararkök 0 matematık dıye bır kıtap var...google yaz bulursun onu alarak başlayabılırsın.:34:
ancak daha önce sınava gırdın mı? vs. gibi şeyleri bilmemız lazım kaynak önerebılmek için:34:.....

merhabalar gunaydın
bende 2014 kpss hazırlanmak ıstıyorum kı cok kararlıyım basaracagım ıns
onlısans mezunuyum 3 yıl oldu mezun olalı
dersane mı ev mı dıye tereddutte kaldım
ama nette herkes evde de basarılı olunabılır demıs
gaza geldım evde de basarabılırım:1:
daha yenı evlıyım 1 ay onceydı dugunum
evlılıgın en guzel gunlerını ders calısarak gecırecegım ama yapcak bısı yok
esımde kpss ye hazırlanmak ıstıyor
ama o lıse mezunu acaba lıse mezunlarıda gırebılecek mı kpss ye
bılgısı olan var mı:18::18::18:
bır fırmada mudurluk yapıyor ama cok yogun calıstıgı ıcın memnun degıl ısınden
hem ıkımızde bırbırımıze destek olup basarabılırız dıye dusunuyorum
sureklı gırecegım topıge saglıcakla kalın...

merhabalar gunaydın
bende 2014 kpss hazırlanmak ıstıyorum kı cok kararlıyım basaracagım ıns
onlısans mezunuyum 3 yıl oldu mezun olalı
dersane mı ev mı dıye tereddutte kaldım
ama nette herkes evde de basarılı olunabılır demıs
gaza geldım evde de basarabılırım:1:
daha yenı evlıyım 1 ay onceydı dugunum
evlılıgın en guzel gunlerını ders calısarak gecırecegım ama yapcak bısı yok
esımde kpss ye hazırlanmak ıstıyor
ama o lıse mezunu acaba lıse mezunlarıda gırebılecek mı kpss ye
bılgısı olan var mı:18::18::18:
bır fırmada mudurluk yapıyor ama cok yogun calıstıgı ıcın memnun degıl ısınden
hem ıkımızde bırbırımıze destek olup basarabılırız dıye dusunuyorum
sureklı gırecegım topıge saglıcakla kalın...

merhaba hoş geldin.....evliliğinde hayırlı olsun:16::16::16::16: evet cnm cogumuz evde çalısıyoruz ama kursa gıden arkadaslarımız da var.....bizlerde onlar sayesınde gelişmeleri takıp edebiliriz...ya da bir konu hakkında hocaları tüyo verirse onlar da bize aktarırlar....dayanışma yani:32::32::32::32:

lise mezunları da gırecek tabı nıye giremesınler...:34::34: yalnız iyi bır puan alması lazım.90+ gibi.....
bekliyoruz cnm aramıza:34:

merhaba hoş geldin.....evliliğinde hayırlı olsun:16::16::16::16: evet cnm cogumuz evde çalısıyoruz ama kursa gıden arkadaslarımız da var.....bizlerde onlar sayesınde gelişmeleri takıp edebiliriz...ya da bir konu hakkında hocaları tüyo verirse onlar da bize aktarırlar....dayanışma yani:32::32::32::32:

lise mezunları da gırecek tabı nıye giremesınler...:34::34: yalnız iyi bır puan alması lazım.90+ gibi.....
bekliyoruz cnm aramıza:34:

ooo 90 :)
bende lıse mezunu 75 gıbı bır puan alır soforluge felan yerlesır dıye dusunmustum
bırde onun hıc altyapısı felan yok aksamları beraberce calısırız dıye planlıyorduk
neyse ben kendıme bakayım :1:
hedef 85-90:72:
evdeyım calısmıyorum ders calısmak daha kolay olacak dıye dusunuyorum
burada azcık laflayıp hemen baslıyorum calısmaya

Canımcım indirmek istediğin yayını google yaz sonunda pdf ya da indir ekleyince siteler açılıyo denedn mi oralardan indirmeyi ?

İndiremiyosan bana neyi indirmek istediğini söyle ben bulup link atarım sanaa :16:
yazıyorum öyle ama indirmesini beceremiyorum ya da ölü link çıkıyo beceremedim bi türlü valla hangileri var bilmiyorum ki ama bana güzel soruları olan bişey olsa yeter eğitim bilimleri matematik falan bulup linkini çok çok çok sevinirim canımm:21::16:

ooo 90 :)
bende lıse mezunu 75 gıbı bır puan alır soforluge felan yerlesır dıye dusunmustum
bırde onun hıc altyapısı felan yok aksamları beraberce calısırız dıye planlıyorduk
neyse ben kendıme bakayım :1:
hedef 85-90:72:
evdeyım calısmıyorum ders calısmak daha kolay olacak dıye dusunuyorum
burada azcık laflayıp hemen baslıyorum calısmaya

hımm ben şöforluk vs. bak onlar kaçla atanıyor bilmıyorum .bıraz arastırmak lazım.şimdi baktım dediğim gibi yuksek puan lazım ama neden olmasın çalısırsa alabılır........

AiLE VE SOSYAL POUTiKALAR BAKANUĞIŞOFÖR BAYBURT Tajra1 92,29292,292
AiLE VE SOSYAL POUTiKALAR BAKANUĞIŞOFÖR GAZiANTEP Ta§ra1 93,29193,291
AiLE VE SOSYAL POUTiKALAR BAKANUĞIŞOFÖR KARS Ta§ra1 93,50193,501
AiLE VE SOSYAL POUTiKALAR BAKANUĞIŞOFÖR KiLiS Ta§ra1 93,19793,197
AiLE VE SOSYAL POUTiKALAR BAKANUĞIŞOFÖR RiZE Ta§ra1 93,11693,116
AiLE VE SOSYAL POUTiKALAR BAKANUĞIŞOFÖR BARTIN Tajra1 93,02493,024

AKÇAABAT BELEDiYESiMEMUR TRABZON2 94,18594,641
AKSARAY ÜNiVERSiTESiŞOFÖR AKSARAY Merkez1 89,01289,012
ANADOLU ÜNiVERSiTESiŞOFÖR ESKiSEHiR Merkez6 91,46992,417
ANADOLU ÜNiVERSiTESiŞOFÖR ESKiSEHiR Merkez1 90,61690,616
ANADOLU ÜNiVERSiTESiŞOFÖR ESKiSEHiR Merkez1 89,18689,186
ANKARA ÜNiVERSiTESiMEMUR ANKARA Merkez6 94,94697,240