• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

heyaksi ben baktım gercekten 1-2 liraya kıtap var ama ben almaktan vazgectım pegem i .
çünkü daha önce 5000 soru kıtabını almıstım ve hıc begenmemıstım...
memurlar nette de kpss çalısan kısılerden hıc pegem ı duymadım.
sen bır çöz bakalım.zaten 2-3 lıra bişey değil.
benım almama sebebım evı kıtapla doldurmamak sonra stres oluyorum hepsını çözmeye çalısırken duzenım bozuluyor.

benım şuan için favori yayınlarım; uzman kariyer,beyaz kalem,data,yediiklim.....

bunların içinden tabi ki de önceliğim uzman....ilk iş uzmanın öğreten soru bankalarından alacagım yalnız hıc ındırımde değiller..:31:

Evde kitabın varsa alma bence de cornella biliyosun benim pek kaynağım yoktu çok ucuz olunca alıyım dedim :1: Bende araştırmıştım çok duymadım adını evet burda sordum bende :) kafama yattı

Yeni kitaplar çıkana kadar beni idare ederler.

Kızlar geçen sene dersanemiz pegem verdi inanın hocalar bile bakmadı konu anlatımı hatalı sorular hatalı hiç bi kaynağını beğenmediler tarihte falan bi ton hatalar çıktı tavsiyem vaktinizi bu yayına harcamayın...onun yerine çözdüğünüzü çözün daha iyi yani hatta ben satmaya götürdüm onu bile almadılar bastım çöpe :1:

En güzel yayınlar bence Uzman Kariyer bence bu işi biliyolar,İhtiyaç ama her yayını değil,Yediiklim,Beyaz kalem yalnız beyaz kalemde tarihte aşırı detaycı

Son düzenleme:
$2013-07-20 19.09.41.jpg

1. soruya da bakıyorum.........

Kızlar geçen sene dersanemiz pegem verdi inanın hocalar bile bakmadı konu anlatımı hatalı sorular hatalı hiç bi kaynağını beğenmediler tarihte falan bi ton hatalar çıktı tavsiyem vaktinizi bu yayına harcamayın...onun yerine çözdüğünüzü çözün daha iyi yani hatta ben satmaya götürdüm onu bile almadılar bastım çöpe :1:

En güzel yayınlar bence Uzman Kariyer bence bu işi biliyolar,İhtiyaç ama her yayını değil,Yediiklim,Beyaz kalem yalnız beyaz kalemde tarihte aşırı detaycı

Hadi yaa :44:üzüldüm şimdiikk
:50:

Hadi yaa :44:üzüldüm şimdiikk
:50:

canım valla soru bankalarını bilmiyorum çokta gereksiz zor soruları vardı hoca diyodu böyle asla gelmez falan tarihte,coğrafyada konu anlatımında bi sürü hatalı anlatım testlerde hatalı soru biz hiç kullanmadık hocaların tavsiyesi uzman kariyer,yediiklim,ihtiyaç kendimi zorlıcam dersen beyaz kalem ...moralini bozmak istemiyorum ama hatalı bişiler görürsen hata falan inşallah sendekilerde yoktur böyle bişi vardı yaniii yaşadğm için hocalar bize çözmeyin demşti...

Son düzenleme:
cnm neden üzülüyorsun.burda sormustun ben hatırlıyorum ama çok fıkrım olmadıgı için bir şey demedım....soru sorudur ...zaten pahalı kıtaplar da değil.
sen gönul rahatlıyla kıtaplarını çöz:34:

Öyle yapcam zaten aldım bi kere :1:

canım valla soru bankalarını bilmiyorum çokta gereksiz zor soruları vardı hoca diyodu böyle asla gelmez falan tarihte,coğrafyada konu anlatımında bi sürü hatalı anlatım testlerde hatalı soru biz hiç kullanmadık hocaların tavsiyesi uzman kariyer,yediiklim,ihtiyaç kendimi zorlıcam dersen beyaz kalem ...moralini bozmak istemiyorum ama hatalı bişiler görürsen hata falan inşallah sendekilerde yoktur böyle bişi vardı yaniii yaşadğm için hocalar bize çözmeyin demşti...

Anladım cnm :44: Konu anlatımlarını almadım ben zaten. Çözümlü soru bankası aldım 3 tane. Hadi bakalım çözdükçe söylerim ben size :1: İnş çıkmaaz.

Öyle yapcam zaten aldım bi kere :1:

Anladım cnm :44: Konu anlatımlarını almadım ben zaten. Çözümlü soru bankası aldım 3 tane. Hadi bakalım çözdükçe söylerim ben size :1: İnş çıkmaaz.

anladm canım bizimkiler konu anlatımlı kitaptı zaten ...Allah yardımcın olsun ...Çıkmayabilir cnm bizm özellikle konu anlatımnda sorunlar vardı zaten testler 2 tane falan oluyodu onda da çıkmştı öyle ... Her kitapta olcak diye bişi yok hem seninkiler soru bankasıymş ...Kolay gelsinnnnn :16:

heyaksi cnm bu 1. soru da bı terslık var cıkaramadım ben:44::44::44::44:

2 kardeşime sordum onlarda çözemedi...dur bakalım belki başkası çözer.....

Tebrikler pearl :46: sen hep yaz buraya baak ne güzel çalışmışsın :9:

Rica ederim cornellacım :42:

Vee problemlerim geliyoo :1: Bu bi kitaptakiler diğerine başlamadım daha :53:

1- Bir otobüse 3 erkek binerse yolcuların 5/8 i kadın, eğer otobüsten 4 kadın inerse yolcuların 7/11i kadın oluyor. Buna göre otobüsteki yolcu sayısı kaçtır ? ( 37)

2-bir otomobil gideceği yolun önce 1/7sini , sonra kalan yolun 2/9unu, daha sonrada kalan yolun 1/5ini gidiyor. Toplam 196 km yol giden bu otomobilin gitmesi gereken yol kaç kmdir ? (420 )

3-A kovasının hacmi B kovasının hacminin 4 katıdır. A kovasının 1/3 ü ve B kovasının 2/5 i suyla doluyken B kovasındaki suyun tamamı A kovasına boşaltılıyor. Buna göre son durumda A kovasının kaçta kaçı doludur ? (13/30 )

Çözenleree büssürü teşekkürlerimi gönderiyorum şimdideenn :16:

Canım 2 ve 3 ü cornella çözmüş 1 de şöyle foto çekme şansım yk o yüzden anlatcam otobüsteki kişi sayısına x diyelim şimdi ilk cümleye bakarsak 3 erkek binerse x+3 yolcu olur ve kadın sayısı 5(x+3)/8 olur.ikinci cümleye bakarsak da 4 kadın inerse yolcu sayısı x-4 olur ve kadın sayısı da 7(x-4)/11 olur.kadın sayılarını birbirine eşitlememiz gerekiyo burda dikkat etmemiz gereken 2.durumda kadın sayısının 4 eksildiği o zmn [5(x+3)/8]-4=7(x-4)/11 den x=37 bulunur:)

Son düzenleme:
Canım 2 ve 3 ü cornella çözmüş 1 de şöyle foto çekme şansım yk o yüzden anlatcam otobüsteki kişi sayısına x diyelim şimdi ilk cümleye bakarsak 3 erkek binerse x+3 yolcu olur ve kadın sayısı 5(x+3)/8 olur.ikinci cümleye bakarsak da 4 kadın inerse yolcu sayısı x-4 olur ve kadın sayısı da 7(x-4)/11 olur.kadın sayılarını birbirine eşitlememiz gerekiyo burda dikkat etmemiz gereken 2.durumda kadın sayısının 4 eksildiği o zmn [5(x+3)/8]-4=7(x-4)/11 den x=37 bulunur:)

ya ne kadar basitmiş ben saf gibi yolcu sayısına x+y verıyordum erkek ve kadın diye......çok sağoll jokerbck:34::32::32::32:

kızlar bu arada isimleriniz ne eger söylemek istersenız tabi:34:
böyle bı tuhaf oluyor:1:

benim ki tugba:16:
heyaksi sanırım seninki büşra :10:

Anladım canım teşekkür ederiimmm :16:

ya ne kadar basitmiş ben saf gibi yolcu sayısına x+y verıyordum erkek ve kadın diye......çok sağoll jokerbck:34::32::32::32:

kızlar bu arada isimleriniz ne eger söylemek istersenız tabi:34:
böyle bı tuhaf oluyor:1:

benim ki tugba:16:
heyaksi sanırım seninki büşra :10:

gercekten kolaymış bende aynen x y vermiştim :1:

Evet Benim ismim Büşraa :1: Diğer topikte adaş varmış orda gördün sanırım :34:

Memnun oldum Tuğbaa :)

Bu arada yaşım da 22 :) sizin yaşlar kaç ? ona gör hitap ediyim :1:

Anladım canım teşekkür ederiimmm :16:

gercekten kolaymış bende aynen x y vermiştim :1:

Evet Benim ismim Büşraa :1: Diğer topikte adaş varmış orda gördün sanırım :34:

Memnun oldum Tuğbaa :)

Bu arada yaşım da 22 :) sizin yaşlar kaç ? ona gör hitap ediyim :1:

aynen orda gördum:1:
yaşım 27 canım ama tugba dıyebılırsın ya da nasıl içinden gelıyorsa:27:

iyi geceler kızlar :3:

bugün mattan çarpanlara ayırma ve sadeleştirme konusunu bitirdim, sahura kadar da oran orantıya bakarım diye düşünüyorum
:32:
bu arada isimlerimizi söylüyos galiba, benim adım gül
:34:

Cnm bak şöyle bi site var dün nathalie göstermişti bize

http://sketchtoy.com/ burdan yazması daha kolay oluyo çok şirin :1:

aynen orda gördum:1:
yaşım 27 canım ama tugba dıyebılırsın ya da nasıl içinden gelıyorsa:27:

Tuğba abla derim ki :16:

iyi geceler kızlar :3:

bugün mattan çarpanlara ayırma ve sadeleştirme konusunu bitirdim, sahura kadar da oran orantıya bakarım diye düşünüyorum
:32:
bu arada isimlerimizi söylüyos galiba, benim adım gül
:34:

İyi geceler gül memnum oldum bende büşra:16:

Ne güzel çalışmışsın :) Ben bugün 1 test çözdüm :17:

İftardan sonra çözcektim ama sevdicekle kamerada konuştukta özlemişim :17: Birazdan kalan 2 testi çözüp yaş problemlerine başlıcam :16:

Back