- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
pratik olsun diye öyle yazdım yani o toplama işlemlerini ayrı paydalarda yazmışız gibi düşün. ayrı paydada yazınca işlemlerin birinde m'ler diğerinde n'ler sadeleşiyor.
İşte sorun da zaten bırakınca tekrar dönmemekte.Okulda da böyleyim.Bir anda dersten koparım.sağolsun nathali de çözmus cnm......
cnm var ama 4-5 tl falan.ama kıtaplar cok indirimli...sadece egıtım bılımlerı değil cnm her alandan kıtap var.....
rica ederim cnm benim
ay bu cok güzell
nıye tembellik yapıyorsun bakim sensıkıldıysan bırazcık dinlen cnm ama bırakınca dönebilecek mısın?
mesela benım kardesım geldı ve ben ılk gunler gıbı bakamıyorum....bırakınca dönmesı zor oluyor ee tabı evlılık hayatı ıle bekarlıkta bir olmuyor.
ama olsun bahane yok çalışacagız.silkelen bakim
yarın görcem çalıştıgını
İnş canım saool
Eğer canın istemiyosa bence zorlama 1 2 gün ara verip dön daha istekli olursun heem
Yada buraya gir heep ben buranın sayesinde bu kadar çözüyorum
Cornella kızma bize açlık başımıza vuruyoo napalım
Olduğu kadar çalışıyoruz
Cornella bu arada ales kitabı aldım demiştin hangi yayınınkini aldın ?
terim sayısı formülü var ya, oradan terim sayısını buluyorsun. sonra terim sayısı çarpı 3 diyorsun.
İşte sorun da zaten bırakınca tekrar dönmemekte.Okulda da böyleyim.Bir anda dersten koparım.
Sonra ders bitene kadar dinlemem artık öyle bi noktaya kenetlenirim dersin bitmesini beklerim
O an için hiç birşey benim derse tekrar dönmemi sağlamaz.Hoca 100 vereceğim bu dersi dinle dese bile dinlemem.
Yok ama çalışacağım cornella.Bende ümitsizlik olmuyor da işte bu dikkat dağınıklığı gibi şeyler beni bitiriyor.
Konuyu çalışıp soruya geçiyorum.Soruları çok hızlı okuyup çözüyorum.
20 soru varsa 7-10 dk arası bitiyor.Ve bildiğim şeyleri yanlış yapıyorum bu yüzden.Bir de bundan vazgeçmem lazım.
Ya da dikkatimi daha iyi yoğunlaştırmam lazım.Eğitim bilimlerinde 112 soru çözdüm 10 yanlışım çıktı.Hiç biri de bilmediğim bişeyden dolayı değildi.Hep bu acele etmemden yanlış yapmışım.
terim sayısı formülü var ya, oradan terim sayısını buluyorsun. sonra terim sayısı çarpı 3 diyorsun.
n=20 mi soruda soruyu daire içine almışsın ya orada başka birşey var mı yok mu anlayamadım da :26:
şimdilik kızmıyorumbu kızmamış halim
ben yargınınkini alacagım cnm hala sepetım defiyatlar uygunken alayım dedim......bir de dgs var onda da mantık çıkıyormus galıba alesten bıraz daha kolay oluyormus......
bir de uzman karıyerın tarih ögreten soru bankası çok güzelmiş onu da almak ıstedım ama stok da yok...ön sparıs yaptım gelınce hemen mail gelecek.....
zaten ılk sayfamızda hangı yayınların guzel oldugunu yazmıstık.....
uzmankariyeri denedim canım gercekten güzeldi tarih ve cog. sını cözmüştüm 2012 deşimdilik kızmıyorumbu kızmamış halim
ben yargınınkini alacagım cnm hala sepetım defiyatlar uygunken alayım dedim......bir de dgs var onda da mantık çıkıyormus galıba alesten bıraz daha kolay oluyormus......
bir de uzman karıyerın tarih ögreten soru bankası çok güzelmiş onu da almak ıstedım ama stok da yok...ön sparıs yaptım gelınce hemen mail gelecek.....
zaten ılk sayfamızda hangı yayınların guzel oldugunu yazmıstık.....
aaa inanmıyorum ne kadar da körmüşüm çok sagol cNIM YAAŞu soruyu çözeyim de gaza geleyim bari biraz.
Burada n=20 ya
3 5 7 9 ...... 41'e kadar gidiyor.
Terim sayısını bulup 3 ile çarparsak buluruz A sayısının kaç arttığını.
terim sayısı=ilk terim-son terim / artış miktarı + 1
(41-3) /2 +1=20 tane terim var. 20*3=60
terim sayısı= [(son terim - ilk terim)/artış miktarı] + 1
[(2n+1 -3) / 2] +1 = [(2.20 + 1 -3) / 2] + 1 = 20
yani 20 tane terim var. her biri 3 artarsa 20x3=60
Şu soruyu çözeyim de gaza geleyim bari biraz.
Burada n=20 ya
3 5 7 9 ...... 41'e kadar gidiyor.
Terim sayısını bulup 3 ile çarparsak buluruz A sayısının kaç arttığını.
terim sayısı=ilk terim-son terim / artış miktarı + 1
(41-3) /2 +1=20 tane terim var. 20*3=60
terim sayısı= [(son terim - ilk terim)/artış miktarı] + 1
[(2n+1 -3) / 2] +1 = [(2.20 + 1 -3) / 2] + 1 = 20
yani 20 tane terim var. her biri 3 artarsa 20x3=60
Kızmamış halin buysaa :18: çalışın kızlar boş durmak yook
Ben uzmankariyeri netten indirdim pc de vaariyiyse onu bizim okulun fotokopicisinden çıkarayım 3 4 liraya gelir
işte dediğim gibi geri dönmek sorun.o yuzden az da olsa çalış.....nıye acele edıyorsun bu kadar atlı mı kovalıyor
yavas çöz acele etme.....bıraz kaba bır tabır olacak ama insan bilmedıgını yapamayınca üzülmez ama bilip de stresten,aceleden yanlış yapmak insana koyar
sakin ol .....ramazandan sonra planını yap gun ıcınde sadece onlara çalıs....saatlerını belirle...nasıl verımlı olacaksa işte...
matcılarımız burda ben bu yorumu yazarken çözmüşlerdir bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?