2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

İşte sorun da zaten bırakınca tekrar dönmemekte.Okulda da böyleyim.Bir anda dersten koparım.
Sonra ders bitene kadar dinlemem artık öyle bi noktaya kenetlenirim dersin bitmesini beklerim
O an için hiç birşey benim derse tekrar dönmemi sağlamaz.Hoca 100 vereceğim bu dersi dinle dese bile dinlemem.
Yok ama çalışacağım cornella.Bende ümitsizlik olmuyor da işte bu dikkat dağınıklığı gibi şeyler beni bitiriyor.
Konuyu çalışıp soruya geçiyorum.Soruları çok hızlı okuyup çözüyorum.
20 soru varsa 7-10 dk arası bitiyor.Ve bildiğim şeyleri yanlış yapıyorum bu yüzden.Bir de bundan vazgeçmem lazım.
Ya da dikkatimi daha iyi yoğunlaştırmam lazım.Eğitim bilimlerinde 112 soru çözdüm 10 yanlışım çıktı.Hiç biri de bilmediğim bişeyden dolayı değildi.Hep bu acele etmemden yanlış yapmışım.

İnş canım saool

Eğer canın istemiyosa bence zorlama 1 2 gün ara verip dön daha istekli olursun heem

Yada buraya gir heep ben buranın sayesinde bu kadar çözüyorum

Cornella kızma bize açlık başımıza vuruyoo napalım

Olduğu kadar çalışıyoruz

Cornella bu arada ales kitabı aldım demiştin hangi yayınınkini aldın ?

şimdilik kızmıyorum bu kızmamış halim

ben yargınınkini alacagım cnm hala sepetım de fiyatlar uygunken alayım dedim......bir de dgs var onda da mantık çıkıyormus galıba alesten bıraz daha kolay oluyormus......

bir de uzman karıyerın tarih ögreten soru bankası çok güzelmiş onu da almak ıstedım ama stok da yok...ön sparıs yaptım gelınce hemen mail gelecek.....

zaten ılk sayfamızda hangı yayınların guzel oldugunu yazmıstık.....

işte dediğim gibi geri dönmek sorun.o yuzden az da olsa çalış.....nıye acele edıyorsun bu kadar atlı mı kovalıyor
yavas çöz acele etme.....bıraz kaba bır tabır olacak ama insan bilmedıgını yapamayınca üzülmez ama bilip de stresten,aceleden yanlış yapmak insana koyar
sakin ol .....ramazandan sonra planını yap gun ıcınde sadece onlara çalıs....saatlerını belirle...nasıl verımlı olacaksa işte...

matcılarımız burda ben bu yorumu yazarken çözmüşlerdir bile

Eki Görüntüle 760041
az öncrki ters olmuş bu düzü kızlar

Şu soruyu çözeyim de gaza geleyim bari biraz.
Burada n=20 ya
3 5 7 9 ...... 41'e kadar gidiyor.
Terim sayısını bulup 3 ile çarparsak buluruz A sayısının kaç arttığını.
terim sayısı=ilk terim-son terim / artış miktarı + 1
(41-3) /2 +1=20 tane terim var. 20*3=60

Kızmamış halin buysaa :18: çalışın kızlar boş durmak yook
Ben uzmankariyeri netten indirdim pc de vaar iyiyse onu bizim okulun fotokopicisinden çıkarayım 3 4 liraya gelir

uzmankariyeri denedim canım gercekten güzeldi tarih ve cog. sını cözmüştüm 2012 de
aaa inanmıyorum ne kadar da körmüşüm çok sagol cNIM YAA
terim sayısı= [(son terim - ilk terim)/artış miktarı] + 1

[(2n+1 -3) / 2] +1 = [(2.20 + 1 -3) / 2] + 1 = 20

yani 20 tane terim var. her biri 3 artarsa 20x3=60

cok sagol sende canım yaa inan kör olmuşum n:20 yi görmedim n i bulmaya cabalıyodum hep cok saol

terim sayısı= [(son terim - ilk terim)/artış miktarı] + 1

[(2n+1 -3) / 2] +1 = [(2.20 + 1 -3) / 2] + 1 = 20

yani 20 tane terim var. her biri 3 artarsa 20x3=60

maşallah tütütütü

Kızmamış halin buysaa :18: çalışın kızlar boş durmak yook
Ben uzmankariyeri netten indirdim pc de vaar iyiyse onu bizim okulun fotokopicisinden çıkarayım 3 4 liraya gelir

aaaaaaa çalışın o zaman sizde gerçi sana bir şey demiyorum bozma devam et.....

Sorma ya gerçekten ben de kendime diyorum sanki arkamdan atlı kovalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…