2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

şu kitapşece baktım hep egitim bil. vardı canım yaaa:44::44:

Selam kpss güzelleri :)
Ya ben çalışmadığım için de online giremiyorum cornelladan çekiniyorum ya
Çalışmadığım için bana kızacak gibime geliyor :18:
Ramazanda çalışmak biraz zor oluyor.Biraz da bende tembellik var tabi
Düzensizlik de eklenince dağılıyorum hemen.
Ama böyle kpss kazanılmaz.
Çalışmak lazım.Yarın buraya konu ekleteceğim inşallah

heyaksicim, 2 saat süren konu anlatım videoları uzaktan eğiitm veren dersanelerin videoları oluyo. bende var bakıyorum ben de konu çalışmadan önce

cok güzel açıklanmış ama buna herzaman uyamam ben
soruyu gectim programa bayıldııımmmmm
cok sagol canım yaa
yaaa Cevaba bakmadım ama bu site ne güzelmiş çok hoşş
aynen

cok sagol yaa cok acıklayıcı olmuş ben böyle soru paylaşabilirim dimi çok fazla varda

cok saol canım süpersin yaaa
soruma bakabildinmi

sağolsun nathali de çözmus cnm......

kargo ücreti varmı canım :44::44:

cnm var ama 4-5 tl falan.ama kıtaplar cok indirimli...sadece egıtım bılımlerı değil cnm her alandan kıtap var.....

rica ederim cnm benim

ay bu cok güzell

nıye tembellik yapıyorsun bakim sen sıkıldıysan bırazcık dinlen cnm ama bırakınca dönebilecek mısın?
mesela benım kardesım geldı ve ben ılk gunler gıbı bakamıyorum....bırakınca dönmesı zor oluyor ee tabı evlılık hayatı ıle bekarlıkta bir olmuyor.
ama olsun bahane yok çalışacagız.silkelen bakim

yarın görcem çalıştıgını

çook şeker bi program bu canım, böyle bişey hazırlayacaktım ben de kendime ama sen benden hızlı çıktın tşkler

önceki sayfalarda yazdığın örnek günlük plan da tam benlik bu arada, ama ramazandan sonra uygularım.

çok yardımcı oluyosun bizlere ya ne kadar tşk etsem az

paylaş cnm burası nıye var .birbirimize destek olalım dıye birimizin yapamadıgını diğerı yapacak ...... sorularını biriktirme sonra gözunde büyür.....

Sen zaten maşallah kaptırdın gidiyorsun hep böyle devam edersin inşallah
Evet iftardan sonra bakmaya çalışıyorum ama ben kitaba bakıyorum kitap bana bakıyor

İnş canım saool

Eğer canın istemiyosa bence zorlama 1 2 gün ara verip dön daha istekli olursun heem

Yada buraya gir heep ben buranın sayesinde bu kadar çözüyorum

Cornella kızma bize açlık başımıza vuruyoo napalım

Olduğu kadar çalışıyoruz

canım toplama sırasında o sadelestirmeleri nasıl yaptın öle olurmuki ortak parantezdeyse sadelesmezmi m2 ile n2 leri sadeleştırmişsin ya onu diorum
pratik olsun diye öyle yazdım yani o toplama işlemlerini ayrı paydalarda yazmışız gibi düşün. ayrı paydada yazınca işlemlerin birinde m'ler diğerinde n'ler sadeleşiyor.

ay cnm utandım ne yapıyorum sanki...rica ederim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…