Kızlar daha netleşmeden sevinmek de istemiyorum ama dün bütünlemeye girdim.
Bugün bütünleme sınav notu açıklanmış.88 almışım.Bir sorun çıkmazsa geçiyorum
Cornellacığım , Türkçe ' Cümlede Anlam' konusunu çalıştım yazar mısın?Soruları ile devam edeceğim. :44: Çalışmalar nasıl gidiyor kızlar ? hayırlı , bereketli , mutlu ramazanlar diliyorum kızlar.. ALLAH(C.C) oruçlarımızı kabum etsin inşaALLAH(C.C)...
merhaba kızlar bu topiği yeni gördüm bende alana hazırlanacağım 2014 te.
hepimize hayırlı uğurlu olsun: )
bir sorum olacak.
ihtiyaç yayınlarının uzaktan eğitim setini alanınız var mı veya tanıdığınız?
memnun musunuz?
Selam cnm ne güzel 3 test çözmüşsün ben hiç çalısmadım.kaynak olmasa da dedigin gibi internetimizin olması avantaj ben bazı test kitaplarını bile indirip çalısabiliyorum. Bir de dersaneye yazıldım ben gecen senenin setini verdiler ekimde baslicakmis dersler o zamana kadar bu kitaplari bitiricem.
Evet internetin olması çok büyük avantaj :) Herşey elinin altında. Yeni kaynaklar çıkana kadar böyle çalışmayı düşünüyorum ben :)
Ne güzel dersaneye yazılmışsın umarım yararlı olur senin içinn
Ben gitmicem dersaneye bakalım napıcaam
pearl_571 ayrıca sınavının iyi olmasına çook sevindiim
Hadi gözün aydınn
2 gün ders çalışamadım.Bir de 2013 kpss de soruların soruları görünce gözüm korktu ama çalışmaktan başka çarem yok yarın geçmiş yılların Ales ve DGS mantık sorularını indirip çözücem çözerken zaman da tutacağım çünkü bu tarz sorularda hızlı çözmek te önemli.Bi kaç gün bu sorularla uğraşırım sonra matematikten bölme bölünebilme-asal sayılar konusunu çalışıp soru çözerim ramazanda gündüz çalışmak zor gece sahuru bekliyorum uyumayıp o arada çalışıcam inş..
Artık kpssye çalışmak için ortaya karışık yapmak lazım demekki
Ben de tüm ales dgs ygs kpss çıkmış soruları çözmeyi düşünüyorum
Ama henüz değil ikinci döneme inşallah.Şimdi konu çalışmak lazım.
Evet internetin olması çok büyük avantaj :) Herşey elinin altında. Yeni kaynaklar çıkana kadar böyle çalışmayı düşünüyorum ben :)
Ne güzel dersaneye yazılmışsın umarım yararlı olur senin içinn
Ben gitmicem dersaneye bakalım napıcaam
Merheba canım
Bende dershaneye yazılıcam ama ekimde başlıyormuş. Sen ne kadara yazıldın?
Merheba canım
Bende dershaneye yazılıcam ama ekimde başlıyormuş. Sen ne kadara yazıldın?
2 gün ders çalışamadım.Bir de 2013 kpss de soruların soruları görünce gözüm korktu ama çalışmaktan başka çarem yok yarın geçmiş yılların Ales ve DGS mantık sorularını indirip çözücem çözerken zaman da tutacağım çünkü bu tarz sorularda hızlı çözmek te önemli.Bi kaç gün bu sorularla uğraşırım sonra matematikten bölme bölünebilme-asal sayılar konusunu çalışıp soru çözerim ramazanda gündüz çalışmak zor gece sahuru bekliyorum uyumayıp o arada çalışıcam inş..
selam kızlaar :)
Ben bugün basit eşitsizlikleri çalıştım 3 test çözdm pek canım istemedi çalışmak bugn
Yarın geri kalan 4 testi çözüp Mutlak değere başlıcaam
Ayrıyeten tarih çalışmaya karar verdim :26:İftara kadar Mat. baksam geceyede tarih bakarım ya da tam tersi :44: Şu an elimde kitap vs. yok internetten ihtiyac ve nobel yaprak testlerini ve yediiklim çözümlü soru bankasını indirdim. Video izleyip not alıcam peşinede soruları çözücem. En azından bi altyapı oluşur bende :18:
Maaleef pearl cim artık kpss-dgs-ales hazırlanıcaz.ben de konu çalısicam ama bu mantık soruları bol soru çözmeyle oluyomuş ben hergün en az 5 tane mantık sorusu çözmeyi hedefliyorum bu yüzden.
Ya bu mantık soruları neymiş nasıl sorularmış merak ettim netten bakayım birkaç tane.
galiba çok uzun ve mantıksız oluyorlar
Of baktım şimdi bir soruya.Gerçekten mantıksız sorularmış
Saçma sapan sorular ya.İyice milleti nasıl eleyeceklerini şaşırdılar.
Benim 90 üstü almam lazım.Nasıl olacak bilmiyorum.Eğer olmazsa da açıköğretimden adalet okuyorum o da seneye bitiyor.
Onun sınavlarına gireceğim.O da olmazsa artık 1 yıl kendimi geliştirip özel sektöre gireceğim
hoşbulduk cornellacım
işin garip tarafı ben canlı ders istemiyorum,sadece video istiyorum: )
ama çok verimli değilmiş öğrendiğim kadarıyla.
bende hakan dede var o çok güzel anlatıyor onun gibidir sanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?