How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
canım Allah yardımcın olsun çok üzücü :( İnsallah atanalımda kurtulalım :(
Birde Allah sevdiği kullarına dert verirmiş, sabret canım, isyan etme. vardır herşeyde bir hayır:34:

Sağol kuzum teşekkür ederim :14:Evet sadece Rabbime sığınıyorum şuan :14:
Amiiiin,

bu arada 2 iş birden yapcana göre maaşına zam iste bu benim işim değil de :) ben olsam öyle yapardım söke söke de maaşıma zam alırdım:52::52:

Söylemez miyim kuzum, zaten şirket zor durumda olduğu için böyle bir karar alınmış, yok İstanbulda 65 mağaza alınmış mış, yok yeni yatırımlar yapılmış mış. Bana ne ya, sanki bana yatırdılar.
Gideceğimi hissediyorlar canım, o yüzden en azından sınava kadar göze batmayım. Benden sonra sürünsünler, batsınlar..

Yok nan ıkınsak o kadar olmaz :27::27::27::27:

Su kuş olayını ben twitter sandıydım. Demek kuşumuz artıyormus :24::24::24::24::24:

Can buraya da diyem, sayısal mantık sözel mantık yedi iklim. :ssz: Bu hafta az olacak benm konulara yogunlastım daha cok...Tekrar ve yeni konular :30:

Hmm siyah dimi canım, ben de aldım aynısından :8:

Elf'im dünü yazıyorum;

Cografya=78

Cevapları tek tek inceledigimden az oldu biraz, yeni konu çünkü. :24:

:nazar:

Günesim bence birkac ay kala bırak ve yogunlas...İligini sömürüyorlar senin...

Onu da düşündüm kuzum ama işte ailemden uzağım. Kira vs. çok sıkıntılı bi sürece girerim, daha kötü olur.

Açtığım bi konu vardı hatırlarsın, 3 yıllık ilişkimi de dolandırılarak bitirdim. Senin anlayacağın şuan 0 bile değil -100 lerdeyim :14:

Kızlar dün gece dershanem vardı. Eve geldiğimde saat 11 olmuştu.

Ancak 50 soru çözebildim, ardından sızmışım :1:

Akşama evdeyim inşallah :24:

İyi çalışmalaaaar, :16:

Kızlar günaydın :))
Ben dün azıcık toparladım kendimi

117 Türkçe
40 mat.
64 Vatandaşlık çözdüm.
Buna şükür diyorum, iyi çalışmalar hepimize.

hoşgeldin aramıza, bildirim günlük yapabilirsin ama en son toplamını da yazıyoruz pazar ve pazartesi öğlene kadar, Carpe_diemciğin dediği gibi haftalık toplam yazmaya karar verdik, beni uğraştırmak istemediler :16:

kızlar soru sayısını haftalık mı bildiriyoruz, bende katılmak istiyorum.

Hayranım sizin azminize heh şöyle biriniz hastaydı, biriniz çok yoğun ama yinede ders çalışabiliyorsunuz, helallll :55::55:

Kızlar dün gece dershanem vardı. Eve geldiğimde saat 11 olmuştu.

Ancak 50 soru çözebildim, ardından sızmışım :1:

Akşama evdeyim inşallah :24:

İyi çalışmalaaaar, :16:

Kızlar günaydın :))
Ben dün azıcık toparladım kendimi

117 Türkçe
40 mat.
64 Vatandaşlık çözdüm.
Buna şükür diyorum, iyi çalışmalar hepimize.

ara verilince çok soru çözülmüyoor :( coğrafyadan nüfüs ve doğal afetlerle ilgili sorular çözdüm , hemencecik yoruldum :(:2:

hoşgeldin aramıza, bildirim günlük yapabilirsin ama en son toplamını da yazıyoruz pazar ve pazartesi öğlene kadar, Carpe_diemciğin dediği gibi haftalık toplam yazmaya karar verdik, beni uğraştırmak istemediler :16:

Hayranım sizin azminize heh şöyle biriniz hastaydı, biriniz çok yoğun ama yinede ders çalışabiliyorsunuz, helallll :55::55:

ara verilince çok soru çözülmüyoor :( coğrafyadan nüfüs ve doğal afetlerle ilgili sorular çözdüm , hemencecik yoruldum :(:2:

Günaydııııııın,

Biz de sana hayranız Elifim
:16::16:

Günaydınnnnn :))) bugun aşka geldim çok soru çözeceğim, gece bildirim yaparım artık :16:

Eflmetcim iki haftadır o kadar boşladım ki soruları ve dersleri, artık oturmam gerekiyordu. :) ama bugün yine burnum falan tıkalı nefes alamıyorum. Sadece matematikten çarpanlara ayırmayı çalıştım.

Dün için soru bildirimim ise;

12 matematik :)
60 vatandaşlık
100 coğrafya
Toplam 172 soru.

Bugün çok çözemem sanırım :(
Hepinize kolay gelsin.

Günaydınnnnn :))) bugun aşka geldim çok soru çözeceğim, gece bildirim yaparım artık :16:

Hadi bakalım, bekliyoruz büyük büyük rakamları...

kızlaar bencede haftalık bildirim yapalım araya karışır çünkü diye düşündüm
ama her gün bildirim yaparsakta çok soru çözeriz bildirim yapcaz diye utanıp

canım bugünde yalan oldu :( eltim aradı gel su böreği açalım hoooppp akşam oldu, sonra yemeğe orda kaldık oturduk , sonra eve geldik hiç ders çalışasım yok, şimdi de eşimle film izleyeceğiz, her cumartesi gecesi izleriz genelde :)

Eflmetcim iki haftadır o kadar boşladım ki soruları ve dersleri, artık oturmam gerekiyordu. :) ama bugün yine burnum falan tıkalı nefes alamıyorum. Sadece matematikten çarpanlara ayırmayı çalıştım.

Dün için soru bildirimim ise;

12 matematik :)
60 vatandaşlık
100 coğrafya
Toplam 172 soru.

Bugün çok çözemem sanırım :(
Hepinize kolay gelsin.

Hadi bakalım, bekliyoruz büyük büyük rakamları...

sen de her ikisini yap canım :34:
kızlaar bencede haftalık bildirim yapalım araya karışır çünkü diye düşündüm
ama her gün bildirim yaparsakta çok soru çözeriz bildirim yapcaz diye utanıp

canım bugünde yalan oldu :( eltim aradı gel su böreği açalım hoooppp akşam oldu, sonra yemeğe orda kaldık oturduk , sonra eve geldik hiç ders çalışasım yok, şimdi de eşimle film izleyeceğiz, her cumartesi gecesi izleriz genelde :)

sen de her ikisini yap canım :34:
sağol canım:1::1:

kızlaaaaar yarın habertürk yargının setini veriyor 29 kupona
ben memurlar.netten baktım 2013 eylül ekim gibi de yapmş bu kampanyayı ama kmse elime geçti güzel şöyle böyle diye yazmamş
bayide bitti
kaydın yok kaçırmışssın gibi şeylerle karşılaşan olmuş

ben şimdi alsam yetişir mi çözebilir miyim acaba onuda bilmiyorum kızlar benm kaynaklarım :
ihtiyaçın çözümlü modüler seti
yedi iklim (dersanenin ) çözmlü soru bankası
yedi iklm soru bankası
ve dersanenin yaprak testi olacak
bunların üzerine yargının 5li seti ve 5 li cep kitapçığı setine de ihtiyacm var mı kestiremiyorum.
zaten bu kaynağın elime geçmesi 1-1bucuk ayı bulacak
kaynağın yetersz derseniz alayım
daha önce çözmedm yeni başlıyorum
lisans gy gk

Son düzenleme:
kızlaaaaar yarın habertürk yargının setini veriyor 29 kupona
ben memurlar.netten baktım 2013 eylül ekim gibi de yapmş bu kampanyayı ama kmse elime geçti güzel şöyle böyle diye yazmamş
bayide bitti
kaydın yok kaçırmışssın gibi şeylerle karşılaşan olmuş

ben şimdi alsam yetişir mi çözebilir miyim acaba onuda bilmiyorum kızlar benm kaynaklarım :
ihtiyaçın çözümlü modüler seti
yedi iklim (dersanenin ) çözmlü soru bankası
yedi iklm soru bankası
ve dersanenin yaprak testi olacak
bunların üzerine yargının 5li seti ve 5 li cep kitapçığı setine de ihtiyacm var mı kestiremiyorum.
zaten bu kaynağın elime geçmesi 1-1bucuk ayı bulacak
kaynağın yetersz derseniz alayım
daha önce çözmedm yeni başlıyorum
lisans gy gk

ekimde verilen setten aldım ben, kalmadı gibi bir sıkıntıyla karşılaşmadım. konu anlatımlı lisans setini almıştım, yanında soru bankası hediyesi vardı. kaynak kaynaktır alabilirsin:34: çok gecikmiyo kupondan 15 gün sonra gelmişti benimkisi. aldıgıma değdi güzel kitaptı. şuan soru bankası setini veriyorsa bende almak isterim aslında benimde birsürü kaynağım var ama yene de alasım geliyor dayanamıyorum :52: ne kadar çok soru görürsen o kadar iyidir canım :3:

ekimde verilen setten aldım ben, kalmadı gibi bir sıkıntıyla karşılaşmadım. konu anlatımlı lisans setini almıştım, yanında soru bankası hediyesi vardı. kaynak kaynaktır alabilirsin:34: çok gecikmiyo kupondan 15 gün sonra gelmişti benimkisi. aldıgıma değdi güzel kitaptı. şuan soru bankası setini veriyorsa bende almak isterim aslında benimde birsürü kaynağım var ama yene de alasım geliyor dayanamıyorum :52: ne kadar çok soru görürsen o kadar iyidir canım :3:

1.yetiştirebilir miyim canm
bu saydığım kaynaklarım var çnkü elmde
2.kayıt falan nasıl oluyor
3.gazetede detayı var mı?
4.sen hangi şehirdesin canm?

çok soru sordm ama affet
bu kitapta çözmlü soru bankası
ve cep kitapları hediye alıyorum cnm o zmn gideym bari

Son düzenleme:
1.yetiştirebilir miyim canm
bu saydığım kaynaklarım var çnkü elmde
2.kayıt falan nasıl oluyor
3.gazetede detayı var mı?
4.sen hangi şehirdesin canm?

çok soru sordm ama affet
bu kitapta çözmlü soru bankası
ve cep kitapları hediye alıyorum cnm o zmn gideym bari
Senin saydigindan daha fazla kaynak var bende yetistirmek zorundayiz. Samsunda oturuyirum ben. Internetten bayiden bide telefondan kayit oluyor sanirim.ben tanidigim market vardi parayi toplu vermistim o benim yerime hergun gazetemi ayirdi kuponumu kesmisti sonra kitap geldi :10:

Senin saydigindan daha fazla kaynak var bende yetistirmek zorundayiz. Samsunda oturuyirum ben. Internetten bayiden bide telefondan kayit oluyor sanirim.ben tanidigim market vardi parayi toplu vermistim o benim yerime hergun gazetemi ayirdi kuponumu kesmisti sonra kitap geldi :10:

tamam cnm teşekkr ederm kayıt detaylarını okudum
ama ben yeni başladm daha kitaplarda sıfır yani ekmden beri çözmüyorm bunları
sınava az kaldıya yetişir mi diye kestiremiyorum

sen hangi bölmsn canm

Back