- 18 Ocak 2012
- 58
- 0
- 296
geometri yi yapamıyorum ben
ama yinede yapamıyorum diye kestirip atmaya niyetim yok denicez bakalım
canım daha yeni çıktım piyasaya kendimi karabatak gibi görüyorum
işsizlik iyi oldu bir bakıma işe yaradı ilk kez
Yds girmiyenler kpss a ya giremiyorlarmiş diye bişey duydum doğru mu?kpss a da yds şartmış B de öyle bişey var mı bilmiyorum dediler Bana saçma geldi. Akrabam söyledi. Evde çalıştığım için bilmiyorum. internete pek girmiyorum ders çalışcam diye.Yabancı dil sınavının başvurusunu da kaçırdım :-(
Bazı alımlarda yds sartı oluyor, her alımda yok canım. B grubunun cogunda da yok. YDS basvurusu bitti, ama önümüzdeki dönem 2014 sonbahara basvurabilirsin.
ne oldu bebeğim özel değilse moralin kim bozduu benim zuzumuntopiğinnnn çalışkan güllleriiii size haber etmeden biryere gitmem merak etmeynmoralim biraz bozuktu oyuzden girmedm ders çalışmaya devam edyrm herkese iyi çlşmalar fıstıklarm...
ne oldu bebeğim özel değilse moralin kim bozduu benim zuzumun
:26:
bebeğim, bozma moralini, hoşuna gitmediğin bişey olursa sarıl derslere,,
ben soğuk savaşın videosunu bitirdim :) yemek olayına girişeceğim, sonra ufak bi hasta ziyaretimiz olacak, sonra elif KPSS Kampına girer
tek benim ki zannediyordumm anacım hepimizin ki aynı hiç sıkkma canını deymezzÖnemli değil aslinda klasik erkek kiskancliklari iste(eşimin) neyse en fazla bir gün canini skyor sonra unutyrm...
Evet...Erken yatmalıyım aslında artık. Dün canım da sıkkındı, pek iyi olmadı.
Pazar günü YDS var. Biraz ingilizce bakayım dedim şimdi. Gramer hatırlamam lazım. Kelime defterim vardı önceki calısmalardan ona da bir göz atacagım...Yaptıgım plan sarkacak muhtemelen bu hafta bakalım...Sarkarsa senin dedigin gibi öbür haftakinin üzerine ekleyiveririm. Soldan soldan da geliyorlar...Canım da sıkkın hala. Bunaldım.
Allah hepimize sabır versin...Bize hayırlı insanları etrafımızda tutsun, geriye kalan; zarar verecek, bizi üzen/üzecek insanları etrafımızdan uzaklastırsın inşallah.
Unutmadan...Pazar günü ben gibi YDS'ye girecek arkadaslar basarılar diliyorum simdiden.
Bu da sarkınız;
http://www.dailymotion.com/video/xu1qjc_dogan-canku-insanoglu_music
edit; link karman corman olmus.
coğrafya 315 soru çözdüm şimdi dizi zamanı
Tamam tatlim bende 2000 soru falan anam dedim:)) daha 1000 bile cozmezken 4 gunde zor dedim ama simdi anladim ok. Aslinda gy olsa sayisalim iyidir 2000 soruyu cikaririm ama gk beni zorladi konu calismak heleki ilk defa karsima cikiyo tarih falan bide ben 2006 dan beri oylesine giriyorum kpss ye ilk defa buna acayip calisiyorum ya gozum acildi baba parasi koca parasi yemek cnma tak dedi:)))
Kuzumm sakincasi olurmu 85 liyim ben ama 2007 de mezun oldum 3.sinifta okurken lise duzeyinde girmistim kpss ye. Ilk defa calisarak giriyorum ama 2010 eyluldede evlendm. 3.5 yil oldu yani cocuk da aradan ciksin dedim adam akilli simdi calisiyorum iste ahhh ahhh babam demisti gel kizim memur ol oyle evlen diye ama kavak yelleriiii iste:))))Dumanm sen 2006 mezunumusn..yasitiz herhalde kaç dogmlusn cnm( sakincasi yoksa) söylemek istemezsen saygi duyarm fistgm..
Buarada sen de bir asildn pir asildn derslere MAS tatlim. Az kalmis konuların...
Sen kaclisin tatlim 3 yillik evliydin galibaKizlar kuzucugu uyuttm mat cozcem biraz..herkese iyi clismalar...
ohhh ohhh köfte falannn :)) afiyet olsunn balım, ben çabuk hazırlanan yemekler yapıyorum bu ara :) zamanım gidecek diye aç bırakacam kocayıEvet...Erken yatmalıyım aslında artık. Dün canım da sıkkındı, pek iyi olmadı.
Pazar günü YDS var. Biraz ingilizce bakayım dedim şimdi. Gramer hatırlamam lazım. Kelime defterim vardı önceki calısmalardan ona da bir göz atacagım...Yaptıgım plan sarkacak muhtemelen bu hafta bakalım...Sarkarsa senin dedigin gibi öbür haftakinin üzerine ekleyiveririm. Soldan soldan da geliyorlar...Canım da sıkkın hala. Bunaldım.
Allah hepimize sabır versin...Bize hayırlı insanları etrafımızda tutsun, geriye kalan; zarar verecek, bizi üzen/üzecek insanları etrafımızdan uzaklastırsın inşallah.
Unutmadan...Pazar günü ben gibi YDS'ye girecek arkadaslar basarılar diliyorum simdiden.
Bu da sarkınız;
http://www.dailymotion.com/video/xu1qjc_dogan-canku-insanoglu_music
edit; link karman corman olmus.
carpem matematik, geometri ve mantıklar bide vatandaşlık çok puan getiriyor, ama matematikte de hepsi değil :) şu rasyonelleri falan herkes yapıyo :) çoğu sayısalcı bile problemle uğraşmıyor, o yüzden puanı yüksek :) geçen denemede, benden iyi mat yapan arkadaş vardı, ben 7 mat yaptım oda 13 falan yapmıştı, neti de benden fazlaydı ama aynı puanı aldıkevet cnm eşimde söylyor onlara yüklen daha çok puan gelir diye
arke ye yeni konular eklenmiş sıfatları çalıştım bugün baya çalıştım kendimde bu performansı beklemiyordum
biraz mola verdim tv izledim yarım saat çorba yaptım köfte kızartıp salata yapıcam sonra kaldığım yerden devam kısmetse
hadi görüşürüz kızlar
Bende gerek yok diye biliyorum, ki bende girmedim :) yds yeBu arada neler daha cok puan getirir diye konusmussunuz. Benim bildigim en cok puan getiren geometri ve matematik. Sözel mantık sorularını da kimse yapamıyor...O da cok puan getiriyor diye biliyorum.
Yds girmiyenler kpss a ya giremiyorlarmiş diye bişey duydum doğru mu?kpss a da yds şartmış B de öyle bişey var mı bilmiyorum dediler Bana saçma geldi. Akrabam söyledi. Evde çalıştığım için bilmiyorum. internete pek girmiyorum ders çalışcam diye.Yabancı dil sınavının başvurusunu da kaçırdım :-(
Aynen kuzum derslere sariliyom bende...
Sen iyi calisiyosn MAS hep boyle devam eder inş Elifm...
Önemli değil aslinda klasik erkek kiskancliklari iste(eşimin) neyse en fazla bir gün canimi skyor sonra unutyrm...sen nasilsin fistgm???
coğrafya 315 soru çözdüm şimdi dizi zamanı
Bebeğim, Allah yardımcın olsun,İyi seyirler bebegm benim yerimede izle.benim TV yle baglantm koptu iyice yüzüne bakmiyorm bakmaynca da merak etmiyorum:))
Kizlar evde tadilat vardi bide temizlik öldüm valla ama oglum uyusun testlerde gozuum. Kizlar valla vaktinizin kiymetini bilin bakin evdi isti yemekti kocaydi bide cocuk boyle calismak inanin cok zor ama yinede icim gidiyo calusamadigim zmn tam derse oturuyorum anne cis yada oynayalim vesayre vesayre. ... Sonra yemek bulasik sonrasi bitmiyo bunlari dusunun ve evlenmeden yada cocuk yapmadan mesleginizi alin elinize ayyy cok yazdim ama cok bunaldim neyse allah yardım etmesin hepimize saglicakla kalin...
Kuzumm sakincasi olurmu 85 liyim ben ama 2007 de mezun oldum 3.sinifta okurken lise duzeyinde girmistim kpss ye. Ilk defa calisarak giriyorum ama 2010 eyluldede evlendm. 3.5 yil oldu yani cocuk da aradan ciksin dedim adam akilli simdi calisiyorum iste ahhh ahhh babam demisti gel kizim memur ol oyle evlen diye ama kavak yelleriiii iste:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?