• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Yds girmiyenler kpss a ya giremiyorlarmiş diye bişey duydum doğru mu?kpss a da yds şartmış B de öyle bişey var mı bilmiyorum dediler Bana saçma geldi. Akrabam söyledi. Evde çalıştığım için bilmiyorum. internete pek girmiyorum ders çalışcam diye.Yabancı dil sınavının başvurusunu da kaçırdım :-(

geometri yi yapamıyorum ben :(
ama yinede yapamıyorum diye kestirip atmaya niyetim yok denicez bakalım

canım daha yeni çıktım piyasaya kendimi karabatak gibi görüyorum :D
işsizlik iyi oldu bir bakıma işe yaradı ilk kez

Sayısal/sözel mantık yapamazsak kurtarıcı olabilir diye düsünüyorum...

Öyle görme...Ne olacak sanki...Bir sürü vaktin var artık hem, girersin..Ama bizi yalnız bırakma <3

Devam edeyim ingilizceye, haydin bakam...

Kolay gelsin kızlar..

Yds girmiyenler kpss a ya giremiyorlarmiş diye bişey duydum doğru mu?kpss a da yds şartmış B de öyle bişey var mı bilmiyorum dediler Bana saçma geldi. Akrabam söyledi. Evde çalıştığım için bilmiyorum. internete pek girmiyorum ders çalışcam diye.Yabancı dil sınavının başvurusunu da kaçırdım :-(

Bazı alımlarda yds sartı oluyor, her alımda yok canım. B grubunun cogunda da yok. YDS basvurusu bitti, ama önümüzdeki dönem 2014 sonbahara basvurabilirsin.

topiğinnnn çalışkan güllleriiii size haber etmeden biryere gitmem merak etmeyn:16:moralim biraz bozuktu oyuzden girmedm ders çalışmaya devam edyrm :16:herkese iyi çlşmalar fıstıklarm...
ne oldu bebeğim özel değilse moralin kim bozduu benim zuzumun
:26:

ne oldu bebeğim özel değilse moralin kim bozduu benim zuzumun
:26:

Önemli değil aslinda klasik erkek kiskancliklari iste(eşimin) neyse en fazla bir gün canimi skyor sonra unutyrm...sen nasilsin fistgm???

Son düzenleme:
bebeğim, bozma moralini, hoşuna gitmediğin bişey olursa sarıl derslere,,
ben soğuk savaşın videosunu bitirdim :) yemek olayına girişeceğim, sonra ufak bi hasta ziyaretimiz olacak, sonra elif KPSS Kampına girer :10::10:

Aynen kuzum derslere sariliyom bende...
Sen iyi calisiyosn MAS hep boyle devam eder inş Elifm...

Son düzenleme:
Önemli değil aslinda klasik erkek kiskancliklari iste(eşimin) neyse en fazla bir gün canini skyor sonra unutyrm...
tek benim ki zannediyordumm anacım hepimizin ki aynı hiç sıkkma canını deymezz :34:genlerinde var herhalde onların :14:bir ara uçan kuştan kıskanırdı gün geçtikçe yavaş yavaş azalmaya başladı ama hala var tabikii zamana bırak sıkma canını kuzucumm

Evet...Erken yatmalıyım aslında artık. Dün canım da sıkkındı, pek iyi olmadı.

Pazar günü YDS var. Biraz ingilizce bakayım dedim şimdi. Gramer hatırlamam lazım. Kelime defterim vardı önceki calısmalardan ona da bir göz atacagım...Yaptıgım plan sarkacak muhtemelen bu hafta bakalım...Sarkarsa senin dedigin gibi öbür haftakinin üzerine ekleyiveririm. Soldan soldan da geliyorlar...Canım da sıkkın hala. Bunaldım.

Allah hepimize sabır versin...Bize hayırlı insanları etrafımızda tutsun, geriye kalan; zarar verecek, bizi üzen/üzecek insanları etrafımızdan uzaklastırsın inşallah.

Unutmadan...Pazar günü ben gibi YDS'ye girecek arkadaslar basarılar diliyorum simdiden.

Bu da sarkınız;

http://www.dailymotion.com/video/xu1qjc_dogan-canku-insanoglu_music

edit; link karman corman olmus.

Carpemmm yaa sen çok duygusalsn çok canini skyolar senin kafana takiyosn herhalde kuzum..enazndan snva kadar moralini bozma ve bozmalarina izn verme snvdaki basarinla cvp verirsn o canini skanlara,.burcun ne senin??

Son düzenleme:
Tamam tatlim bende 2000 soru falan anam dedim:)) daha 1000 bile cozmezken 4 gunde zor dedim ama simdi anladim ok. Aslinda gy olsa sayisalim iyidir 2000 soruyu cikaririm ama gk beni zorladi konu calismak heleki ilk defa karsima cikiyo tarih falan bide ben 2006 dan beri oylesine giriyorum kpss ye ilk defa buna acayip calisiyorum ya gozum acildi baba parasi koca parasi yemek cnma tak dedi:)))

Dumanm sen 2006 mezunumusn..yasitiz herhalde kaç dogmlusn cnm( sakincasi yoksa) söylemek istemezsen saygi duyarm fistgm..
Buarada sen de bir asildn pir asildn derslere MAS tatlim. Az kalmis konuların...

Son düzenleme:
Kizlar kuzucugu uyuttm mat cozcem biraz..herkese iyi clismalar...

Son düzenleme:
Dumanm sen 2006 mezunumusn..yasitiz herhalde kaç dogmlusn cnm( sakincasi yoksa) söylemek istemezsen saygi duyarm fistgm..
Buarada sen de bir asildn pir asildn derslere MAS tatlim. Az kalmis konuların...
Kuzumm sakincasi olurmu 85 liyim ben ama 2007 de mezun oldum 3.sinifta okurken lise duzeyinde girmistim kpss ye. Ilk defa calisarak giriyorum ama 2010 eyluldede evlendm. 3.5 yil oldu yani cocuk da aradan ciksin dedim adam akilli simdi calisiyorum iste ahhh ahhh babam demisti gel kizim memur ol oyle evlen diye ama kavak yelleriiii iste:))))

Kizlar evde tadilat vardi bide temizlik öldüm valla ama oglum uyusun testlerde gozuum. Kizlar valla vaktinizin kiymetini bilin bakin evdi isti yemekti kocaydi bide cocuk boyle calismak inanin cok zor ama yinede icim gidiyo calusamadigim zmn tam derse oturuyorum anne cis yada oynayalim vesayre vesayre. ... Sonra yemek bulasik sonrasi bitmiyo bunlari dusunun ve evlenmeden yada cocuk yapmadan mesleginizi alin elinize ayyy cok yazdim ama cok bunaldim neyse allah yardım etmesin hepimize saglicakla kalin...

Carpem, sana sınavında başarılar diliyorum canım, sakin sakin güzel güzel cevapla soruları emi tatlım :8: kendini de bunaltma :) KAFANA DA TOKADAN BAŞKA BİR ŞEY TAKMA :1::1:
Evet...Erken yatmalıyım aslında artık. Dün canım da sıkkındı, pek iyi olmadı.

Pazar günü YDS var. Biraz ingilizce bakayım dedim şimdi. Gramer hatırlamam lazım. Kelime defterim vardı önceki calısmalardan ona da bir göz atacagım...Yaptıgım plan sarkacak muhtemelen bu hafta bakalım...Sarkarsa senin dedigin gibi öbür haftakinin üzerine ekleyiveririm. Soldan soldan da geliyorlar...Canım da sıkkın hala. Bunaldım.

Allah hepimize sabır versin...Bize hayırlı insanları etrafımızda tutsun, geriye kalan; zarar verecek, bizi üzen/üzecek insanları etrafımızdan uzaklastırsın inşallah.

Unutmadan...Pazar günü ben gibi YDS'ye girecek arkadaslar basarılar diliyorum simdiden.

Bu da sarkınız;

http://www.dailymotion.com/video/xu1qjc_dogan-canku-insanoglu_music

edit; link karman corman olmus.
ohhh ohhh köfte falannn :)) afiyet olsunn balım, ben çabuk hazırlanan yemekler yapıyorum bu ara :) zamanım gidecek diye aç bırakacam kocayı :1::1:
evet cnm eşimde söylyor onlara yüklen daha çok puan gelir diye

arke ye yeni konular eklenmiş sıfatları çalıştım bugün baya çalıştım kendimde bu performansı beklemiyordum
biraz mola verdim tv izledim yarım saat çorba yaptım köfte kızartıp salata yapıcam sonra kaldığım yerden devam kısmetse
hadi görüşürüz kızlar
carpem matematik, geometri ve mantıklar bide vatandaşlık çok puan getiriyor, ama matematikte de hepsi değil :) şu rasyonelleri falan herkes yapıyo :) çoğu sayısalcı bile problemle uğraşmıyor, o yüzden puanı yüksek :) geçen denemede, benden iyi mat yapan arkadaş vardı, ben 7 mat yaptım oda 13 falan yapmıştı, neti de benden fazlaydı ama aynı puanı aldık :1: ben problem ve mantıkları doğru yapmıştım, bide vatandaşlık ve güncelden yaptıydım ona bağlıyorum :)
Bu arada neler daha cok puan getirir diye konusmussunuz. Benim bildigim en cok puan getiren geometri ve matematik. Sözel mantık sorularını da kimse yapamıyor...O da cok puan getiriyor diye biliyorum.
Bende gerek yok diye biliyorum, ki bende girmedim :) yds ye
:nazar:bu ara sıkı sarıldım evet, yarın ablam geliyor pazartesiye kadar bizde, belki hedefimi tutturamayacağım ama telafi edrim haftaya, çok manyak adapte oldum derse,

canım takma seven insan kıskanır :)

Aynen kuzum derslere sariliyom bende...
Sen iyi calisiyosn MAS hep boyle devam eder inş Elifm...

Önemli değil aslinda klasik erkek kiskancliklari iste(eşimin) neyse en fazla bir gün canimi skyor sonra unutyrm...sen nasilsin fistgm???
:nazar: maaşallah canımmm, ne izliyorsun bakıyım:6:
coğrafya 315 soru çözdüm şimdi dizi zamanı :16:

Bende aynıyımmm :) tv ile boşandımm :1::1:
İyi seyirler bebegm benim yerimede izle.benim TV yle baglantm koptu iyice yüzüne bakmiyorm bakmaynca da merak etmiyorum:))
Bebeğim, Allah yardımcın olsun,
bende istiyorumm çocukk :) yeter artık kazanayım şu kpss yi , benim kide desin anne çişim geldi, anne oyun oynayalım :1::1:
ne güzel senin ki büyüyor bir yandan, yarında benim yeğen gelecek 5 yaşında daha, oyy çok özlemiştim onu :36::36:

Kizlar evde tadilat vardi bide temizlik öldüm valla ama oglum uyusun testlerde gozuum. Kizlar valla vaktinizin kiymetini bilin bakin evdi isti yemekti kocaydi bide cocuk boyle calismak inanin cok zor ama yinede icim gidiyo calusamadigim zmn tam derse oturuyorum anne cis yada oynayalim vesayre vesayre. ... Sonra yemek bulasik sonrasi bitmiyo bunlari dusunun ve evlenmeden yada cocuk yapmadan mesleginizi alin elinize ayyy cok yazdim ama cok bunaldim neyse allah yardım etmesin hepimize saglicakla kalin...

hemen bildirim yapayım, az fazla kaldık misafirlikte, şimdi video izleyim diyorum, soru çözecektim aslında ama yarın ablam geleceği için video izleyemem o yüzden onu halledeyim diyorum,
iyi çalışmalar size, arada girer bakarım ben pc açık olacak, görüşürüz,:10::10:

Kuzumm sakincasi olurmu 85 liyim ben ama 2007 de mezun oldum 3.sinifta okurken lise duzeyinde girmistim kpss ye. Ilk defa calisarak giriyorum ama 2010 eyluldede evlendm. 3.5 yil oldu yani cocuk da aradan ciksin dedim adam akilli simdi calisiyorum iste ahhh ahhh babam demisti gel kizim memur ol oyle evlen diye ama kavak yelleriiii iste:))))

Ben 2,5 yillik evliym dumanm (2011temmuz)yasitmisiz 29 ekim85 benmde 2008 de mezun oldm 3 sene oözel sektörde calistm sonra düğün dernek ve ardindan hamilelik donemi derken birde esim cok taraftar degldi calismama..ben hep disarlarda olcam cocugmz hem babasiz hem annesiz mi buyusn die cok demogoji yapti bugune kadr bekledm ama cok bunaldm artk evde oturmaktan kuzucugn kres yasida yaklasti bende busene biraz derslere asiliymda calisma hayatm baslasn istiyorm hayirlisiyla..ben de senn gibi hic bukadr ciddiye almamistm buzamana kadr girdgm hicbir snvi..busene kpss yi cok onemsiyorm hyrlisi olsn cnm hepimzn hakkında..
Buarada yasimiz ortaya cikti Dumanm birazdan kizlar size abla diyebilirmiyz derlerse hic sasirmam:))))

Son düzenleme:
Back