• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Hayırlı cumalar herkeslere...Aksamdan sonra cope gitti gibi oldu, hemen kendimi toparlayıp bir sey düsünmeden calısacagım. Önce bir seyler yiyecegim elbet.

Aralarda gelirim. Kolay gelsin hepimize...

Son düzenleme:
"hayaldi gerçek oldu" :9: valla bende anlamadım bana bi gaz geldi, süper ilerliyorum, 41 kere :nazar:

bebeğim, fena gitmiyor, videodan dinlediğim için ilk akıcı gibi, videolar bitince konu çalışıp test çözcem, ilk komple videodan gidiyim dedim. fazla bişey yok zaten. izlenimlerimi paylaşırım, bugün 2. videyo başlıyorum :8:

Supersin cnm cok guzel nsl cagdas akicimi
hayırlı cumalar:16:
hava güzel görünüyor, eşin inşallah dışarı çıkarır bebişi dee sende ders çalışırsın:10:

Gunaydin kizlar hayirli cumalar Allahin rahmeti ve bereketi uzerimize olsun zihin acikligi versin rabbim

Bugun esim evde bide tadilat var bitsinde ders calisim diye icim gidiyo belki esimde oglusu disari cikarir
selam canım, görünmüyorsun, özletiyorsun kendini, matematikten iyi düşündün, bende senin kafadayım, yapıyorum konu sorularını sonra zaman geçiyor, denemeye gelince bilgiler uçmuş, mantık sorularıyla problemlere yönelmeyi düşünüyorum, formülsüz olmayanlarından. bide formül istemeyen rasyonel, temel işlem falan :) mutlaktı, basit eşitsizlikti, es geçtim :) sonuç doğru olsa artı yada eksisi tutmuyor:1::1:
selam kızlar
günaydınlar dün geldim yazamadım net gitti
derse başlamadan önce bir göz atayım dedim
çalışmalarınız güzel gidiyor gördüğüm kadarıyla bende yeni yeni topluyorum kendimi
evdeyim çok şükür ama 2 gün annem geldi pek bir şey yapamadım
matematiğe el attım zaten yapabileceğim konulara bakıcam vakit kaybı olsun istemiyorum pek anlamıyorum anladıklarımı çözücem
Türkçeden paragraf ve mantık soruları çözüyorum hergün 25 tane
ben sayıları tutmayı unuttum :D
sanırım 400 tane oldu bu hafta daha hergün 100 üstü çözdüm
ancak konularda çalışıyorum bu kadar oluyor 1 ay böle devam edicem
öpüyorum kızlar sizi yine gelirim ben Bismillah diyip başlıyorum
Cancağazım, çok az kaldı, bize ayak uydurmaya bak, birbirimize destek olalım, buranın etkisi yatsınamaz bir gerçek :)
birlik beraberlikten güç doğuyor gerçekten :7::7:

Merhaba kızlar, uzun zamandır havalar da güzel diye sanırım boşladım dersleri.
Okul da olunca üstüne bir de vizeler başlayacak haftaya sıkıntı oluyor tabii :/
Ama buradaki hanımlar çok çalışkan :nazar: darısı başıma son aylar kala :1:
Buraya yazarsam daha iyi olur diye düşünerek, yazıp gidiyorum çalışmaya :)
günaydınnnnnn, hayırlı cumalar :16:
günaydn zuzucuklarım hayırlı cumalar ii çalışmalar
:16:

günaydın, geç yatıp geç kalkıyosun, olcak o kadar, herkesin verimli saatleri farklı olabiliyor, ben erken yatıp erken kalkıyorum :1:
kolay gelsin canım, afiyet olsun :56:

Hayırlı cumalar herkeslere...Aksamdan sonra cope gitti gibi oldu, hemen kendimi toparlayıp bir sey düsünmeden calısacagım. Önce bir seyler yiyecegim elbet.

Aralarda gelirim. Kolay gelsin hepimize...

200 tane soru çözdüm, tarih, mat, türkçe karışık...
şimdi çağdaştan 2. videomu izleyeceğim, kolay gelsin kızlar Allah zihin açıklığı versin.

200 tane soru çözdüm, tarih, mat, türkçe karışık...
şimdi çağdaştan 2. videomu izleyeceğim, kolay gelsin kızlar Allah zihin açıklığı versin.
elfm maşallah iyi gidiyosun aman bozma bu tempoyu darısı başıma:6:ben daha soru çözmedim ev süpürme silme tuvalet banyo derken bide yemek işi çıktı sonra bulaşıktı çay dı offfffffff şimdi bunları söyleyince gerçekten bu gün bir ev hanımı olmuşum beeeeee:9:daha yeni başlayacammm

ÖZCAN BAŞIBÜYÜK diye bir hoca ihtiyacın 2012 videolarından, indirmiştim zamanında, ondan ilerliyorum.
çağdaştan hangi videolara bakıyorsun

Ben haftalık yapar oldum temizliği, haftada bir günümü ona ayırıyorum, napıyım bu yıl kpss ile mücadele dönemim :)
hafta sonu ablam gelecek yanıma çerkezköyden, sanırım çok ders çalışamayacağım,ama yine de hedefimi tutturmak için bugün daha da çalışmalıyım, akşam da hasta ziyaretine gitcez :9: hep bişey çıkıyor, ders çalışmama engel oluyor ama yılmak yok :34::34:

elfm maşallah iyi gidiyosun aman bozma bu tempoyu darısı başıma:6:ben daha soru çözmedim ev süpürme silme tuvalet banyo derken bide yemek işi çıktı sonra bulaşıktı çay dı offfffffff şimdi bunları söyleyince gerçekten bu gün bir ev hanımı olmuşum beeeeee:9:daha yeni başlayacammm

[video]http://www.izlesene.com/video/sila-saki-2014/7282718[/video]

sıladan yeni albümden, dinlenme molası :)

kızlar maşallah size:nazar:
bende bugün 3 saat matematik çalıştım.
25 soru çözdüm paragrafa geçtim 35 te ondan çözdüm
valla evet cnm matematik işi temel işi okudum anladım değil o yüzden en anladıklarımıza yoğunlaşmak daha mantıklı
bugün toplam 100 soru çözdüm kaldığım yerden devam hadi herkese kolay gelsin iyi çalışmalar

kızlar maşallah size:nazar:
bende bugün 3 saat matematik çalıştım.
25 soru çözdüm paragrafa geçtim 35 te ondan çözdüm
valla evet cnm matematik işi temel işi okudum anladım değil o yüzden en anladıklarımıza yoğunlaşmak daha mantıklı
bugün toplam 100 soru çözdüm kaldığım yerden devam hadi herkese kolay gelsin iyi çalışmalar

bebeğim ben şunu keşfettim, grafik problemleri ve problemlerin puan getirisi çok ve mantıkında, o yüzden onlara ağırlık vereceğim :) az çok temelim var. ama işlemi yapıyorum yapıyorum, sonuçta tıkanıyorum, bi tık daha ilerlemem lazım :)

bende farkettm gkgy nin olmadğını ama bir ara ankarya gdecem diyordu belki gitmiştr

topiğinnnn çalışkan güllleriiii size haber etmeden biryere gitmem merak etmeyn:16:moralim biraz bozuktu oyuzden girmedm ders çalışmaya devam edyrm :16:herkese iyi çlşmalar fıstıklarm...

topiğinnnn çalışkan güllleriiii size haber etmeden biryere gitmem merak etmeyn:16:moralim biraz bozuktu oyuzden girmedm ders çalışmaya devam edyrm :16:herkese iyi çlşmalar fıstıklarm...

bebeğim, bozma moralini, hoşuna gitmediğin bişey olursa sarıl derslere,,
ben soğuk savaşın videosunu bitirdim :) yemek olayına girişeceğim, sonra ufak bi hasta ziyaretimiz olacak, sonra elif KPSS Kampına girer :10::10:

"hayaldi gerçek oldu" :9: valla bende anlamadım bana bi gaz geldi, süper ilerliyorum, 41 kere :nazar:

bebeğim, fena gitmiyor, videodan dinlediğim için ilk akıcı gibi, videolar bitince konu çalışıp test çözcem, ilk komple videodan gidiyim dedim. fazla bişey yok zaten. izlenimlerimi paylaşırım, bugün 2. videyo başlıyorum :8:

hayırlı cumalar:16:
hava güzel görünüyor, eşin inşallah dışarı çıkarır bebişi dee sende ders çalışırsın:10:

selam canım, görünmüyorsun, özletiyorsun kendini, matematikten iyi düşündün, bende senin kafadayım, yapıyorum konu sorularını sonra zaman geçiyor, denemeye gelince bilgiler uçmuş, mantık sorularıyla problemlere yönelmeyi düşünüyorum, formülsüz olmayanlarından. bide formül istemeyen rasyonel, temel işlem falan :) mutlaktı, basit eşitsizlikti, es geçtim :) sonuç doğru olsa artı yada eksisi tutmuyor:1::1:

Cancağazım, çok az kaldı, bize ayak uydurmaya bak, birbirimize destek olalım, buranın etkisi yatsınamaz bir gerçek :)
birlik beraberlikten güç doğuyor gerçekten :7::7:

günaydınnnnnn, hayırlı cumalar :16:

günaydın, geç yatıp geç kalkıyosun, olcak o kadar, herkesin verimli saatleri farklı olabiliyor, ben erken yatıp erken kalkıyorum :1:
kolay gelsin canım, afiyet olsun :56:

Evet...Erken yatmalıyım aslında artık. Dün canım da sıkkındı, pek iyi olmadı.

Pazar günü YDS var. Biraz ingilizce bakayım dedim şimdi. Gramer hatırlamam lazım. Kelime defterim vardı önceki calısmalardan ona da bir göz atacagım...Yaptıgım plan sarkacak muhtemelen bu hafta bakalım...Sarkarsa senin dedigin gibi öbür haftakinin üzerine ekleyiveririm. Soldan soldan da geliyorlar...Canım da sıkkın hala. Bunaldım.

Allah hepimize sabır versin...Bize hayırlı insanları etrafımızda tutsun, geriye kalan; zarar verecek, bizi üzen/üzecek insanları etrafımızdan uzaklastırsın inşallah.

Unutmadan...Pazar günü ben gibi YDS'ye girecek arkadaslar basarılar diliyorum simdiden.

Bu da sarkınız;

http://www.dailymotion.com/video/xu1qjc_dogan-canku-insanoglu_music

edit; link karman corman olmus.

Son düzenleme:
bebeğim ben şunu keşfettim, grafik problemleri ve problemlerin puan getirisi çok ve mantıkında, o yüzden onlara ağırlık vereceğim :) az çok temelim var. ama işlemi yapıyorum yapıyorum, sonuçta tıkanıyorum, bi tık daha ilerlemem lazım :)

evet cnm eşimde söylyor onlara yüklen daha çok puan gelir diye

arke ye yeni konular eklenmiş sıfatları çalıştım bugün baya çalıştım kendimde bu performansı beklemiyordum
biraz mola verdim tv izledim yarım saat çorba yaptım köfte kızartıp salata yapıcam sonra kaldığım yerden devam kısmetse
hadi görüşürüz kızlar

carpe naber cnm sıkma canını her neyse
bende dert ettim ettim kendime yaptım oluruna bıraktım herşeyi derslere verdim kendimi
sen geç yatabiliyorsun ne güzel ya tavuk gibiyim aslında geç yatabilsem iyi olacak çünkü geç saatlerde daha iyi kafama giriyor ama soru çözemiyorum

Bu arada neler daha cok puan getirir diye konusmussunuz. Benim bildigim en cok puan getiren geometri ve matematik. Sözel mantık sorularını da kimse yapamıyor...O da cok puan getiriyor diye biliyorum.

carpe naber cnm sıkma canını her neyse
bende dert ettim ettim kendime yaptım oluruna bıraktım herşeyi derslere verdim kendimi
sen geç yatabiliyorsun ne güzel ya tavuk gibiyim aslında geç yatabilsem iyi olacak çünkü geç saatlerde daha iyi kafama giriyor ama soru çözemiyorum

Sıkmayacagım canım...Oluruna bırakmaya calısacagım. Alıntı yapmıyorsun sen, bildirim gelmiyor. O yüzden yeni gördüm...Özür.

Gec yatınca gec kalkıyorsun pek de verimli olmuyor can...

Bu arada neler daha cok puan getirir diye konusmussunuz. Benim bildigim en cok puan getiren geometri ve matematik. Sözel mantık sorularını da kimse yapamıyor...O da cok puan getiriyor diye biliyorum.

Sıkmayacagım canım...Oluruna bırakmaya calısacagım. Alıntı yapmıyorsun sen, bildirim gelmiyor. O yüzden yeni gördüm...Özür.

Gec yatınca gec kalkıyorsun pek de verimli olmuyor can...

geometri yi yapamıyorum ben :(
ama yinede yapamıyorum diye kestirip atmaya niyetim yok denicez bakalım

canım daha yeni çıktım piyasaya kendimi karabatak gibi görüyorum :D
işsizlik iyi oldu bir bakıma işe yaradı ilk kez

Back