• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Kısır yapıyorum kızlar sizede yollayım mı ;))))))
Sonra soru çözümüne koyulacağımmm :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay benimde aklıma geldi kısır yapmak taa tek başıma ne uğraşım dedim yapmadımmm
afyet olsunnn benim yerimede yee eşkili müşkülüüü ohhhhhhhhhhhhh miss:9::9:

220 tarih oldu :32:şimdi coğrafyaya geçecemm:55: akşam 8 e kadar devam daha sonra dizi keyfi yapacam (armızda kalsını) izleyeceğim:10::8:

ay benimde aklıma geldi kısır yapmak taa tek başıma ne uğraşım dedim yapmadımmm
afyet olsunnn benim yerimede yee eşkili müşkülüüü ohhhhhhhhhhhhh miss:9::9:
Tesekkurler. Benim esim pek sevmez bende sadece kendi me yaptim sayilir sindi kayinpederime baknaya gitcez onlarada götürürüm.

.............................................................................................

Son düzenleme:
evet canım, saldık farkındaysan :)
bu konuda hem fikirsek, hemen çalışmalara başlıyoruz, hedefini tamamlayamayan, haftaya tamamlamak kaydıyla affedilecek, atıyorum hedef 2000 dedik, çözemedik yerine 1500 çözdük ondan sonraki hafta 2500 yapması gerekiyor, yani ona göre salmayalım ki çığ olmasın dimi :)
tabiki bunun yanında kendimizi kasmıyoruz, belli takip ettiğimiz dizi varsa izliyoruz, arada kendimizi şımartıyoruz, geziyoruz ama herşey ölçülü kalacak. sabredip 3 ay sonra istediğimizi yaparız kızlar.
3 ay sonra hayırlı haberler vermek için çalışmamız lazım, biliyorsunuz.

haftalık planlar yapalım ve buna uymak için elimizden geleni yapalım.

Canım şimdiden yazıver canım planını 4 günlük planım diye not düşebilirsin, zaten benim 3 gün dersane var bende bu 2000 meselesini 4 güne sığdıracağım inşallah.

Canım benim anlatmak istediğimde o çoğumuzun işi çıkıyor, soru sayısıda kayda değer diye yazmıyoruz, bu kez ne oluyor, soru sayılarımız gerçeği yansıtmıyor, sen başlangıçta 1000 soru yada 1500 soru limit kyabilirsin kendine.
nişanlına da 1 gün ayır haftada o gün haricinde görüşmeyin, az sınava kadar sabredin :)
hastamız vardı canım hastane falan 2 haftam gitti yani :S ama sağlıklı şimdi engelim yok :10:

canım nişanlım şehir dışında zaten 1 aydır görüşemiyorduk ben gittim 3 günlüğüne yanına ondan çözemedim :ssz:

kızlar bir de size bi soru sorayım evde mi çalışabiliyorsunuz kütüphane de mi?

250 turkce- mat karisik soru çözümü..9 gbi calismaya devam uykum gelene kadar...

Coğrafya dan son bolgeler kaldi ohhh bee bitiyo cok sukur bolcada soru cozdum birazcik ara opuldunuz caliskan hatunlar

Senin bu dogalligin beni bitiriyo yaaaa sevsinler seniii:))))))))))))

Enem cok tesekkür ederim. Daha bugün dedim bir arkadasıma kendine böyle seyler deme diye...ama ben de yapıyorum arada <3

bebişim coğrafya çabuk ilerliyor zaten , halledersin, kurtuluş savaşı ve cephelerde öyle, madenleri ezberlemeye çok takılma soru çözdükçe ezberliyorsun zaten, ben ezberlememiştim ama hiç denemede maden sorusu kaçırmadım, ama belli başlı çok çıkan madenler var onlar üzerinde dur, bakır, linyit, demir, petrol doğalgaz az zaten :) birde haritadan çalışmanı tavsiye ederim, çünkü sorularda taralı bölgede hangisi vardır şeklinde çıkabiliyor, şimdiden kolay gele :)
her an bildirim yapabiliriz, programı pazartesiye bitirmeye bakacağız tabiki, :)

konun bitmediği için çözemessin tabi bebeğim, konuya ağırlık ver tabiki ama hedef koy, benim konular bitti sayılır, türkçeyi hocayla gidiyorum, tarih bitti coğ bitti, vat 3 ünite var bide çağdaş var, arada da güncellere bakmak gerek tabi :) deneme güncellerimizi buraya yazalım vakit buldukça iyi oluyor öyle akılda kalıyor.

hadi kolay gele canım:16:

günaydın canım, uykum gelmiyince bende öyle yapıyorum, bu ara kitap okumayı boşladım, nutuka başladım, ama devamını getiremedim

:nazar:maaşallahhh

Ben de nutuga baslamıstım ama yarıda bıraktım :) Hatta tablodaki yarım kitap nutuk <3

Kısır yapıyorum kızlar sizede yollayım mı ;))))))
Sonra soru çözümüne koyulacağımmm :)

Eline saglık annem...Hastanız nasıl oldu bu arada? Soramadım hic sorry...

Coğrafya dan son bolgeler kaldi ohhh bee bitiyo cok sukur bolcada soru cozdum birazcik ara opuldunuz caliskan hatunlar

Masallah can... <3 Tam gaz devam...

kızlar bir de size bi soru sorayım evde mi çalışabiliyorsunuz kütüphane de mi?

Canım kütüphanede de güzel oluyor...Evde calısıyorum ama ben...Belki ilerleyen zamanlarda...Bakalım...

Bu da size;

[video=dailymotion;x1pv2j]http://www.dailymotion.com/video/x1pv2j_the-cardigans-lovefool-1996_music[/video]

Bunaldım az ehü.

Enem cok tesekkür ederim. Daha bugün dedim bir arkadasıma kendine böyle seyler deme diye...ama ben de yapıyorum arada <3

Ben de nutuga baslamıstım ama yarıda bıraktım :) Hatta tablodaki yarım kitap nutuk <3

Eline saglık annem...Hastanız nasıl oldu bu arada? Soramadım hic sorry...

Masallah can... <3 Tam gaz devam...

Canım kütüphanede de güzel oluyor...Evde calısıyorum ama ben...Belki ilerleyen zamanlarda...Bakalım...

Bu da size;

[video=dailymotion;x1pv2j]http://www.dailymotion.com/video/x1pv2j_the-cardigans-lovefool-1996_music[/video]

Bunaldım az ehü.

Canım ıyı cok şükür önemli değil bebek iyileşti,

Canlar bugünkü Plan'ım tamam, çağdaşdan 1 video, 429 soru çözümü :)))) ama bu saatte uykum geldi, yarım saat nutuk okuyup uyurum, iyi geceler arkadaslar ;))

Günaydın kizlar yeni kalktim ben, hemen turkceden soru cozumu yapacagim. Iyi dersler gorusuruz.

Canlar bugünkü Plan'ım tamam, çağdaşdan 1 video, 429 soru çözümü :)))) ama bu saatte uykum geldi, yarım saat nutuk okuyup uyurum, iyi geceler arkadaslar ;))

Supersin cnm cok guzel nsl cagdas akicimi

Gunaydin kizlar hayirli cumalar Allahin rahmeti ve bereketi uzerimize olsun zihin acikligi versin rabbim

Bugun esim evde bide tadilat var bitsinde ders calisim diye icim gidiyo belki esimde oglusu disari cikarir

selam kızlar
günaydınlar dün geldim yazamadım net gitti
derse başlamadan önce bir göz atayım dedim
çalışmalarınız güzel gidiyor gördüğüm kadarıyla bende yeni yeni topluyorum kendimi
evdeyim çok şükür ama 2 gün annem geldi pek bir şey yapamadım
matematiğe el attım zaten yapabileceğim konulara bakıcam vakit kaybı olsun istemiyorum pek anlamıyorum anladıklarımı çözücem
Türkçeden paragraf ve mantık soruları çözüyorum hergün 25 tane
ben sayıları tutmayı unuttum :D
sanırım 400 tane oldu bu hafta daha hergün 100 üstü çözdüm
ancak konularda çalışıyorum bu kadar oluyor 1 ay böle devam edicem
öpüyorum kızlar sizi yine gelirim ben Bismillah diyip başlıyorum

Merhaba kızlar, uzun zamandır havalar da güzel diye sanırım boşladım dersleri.
Okul da olunca üstüne bir de vizeler başlayacak haftaya sıkıntı oluyor tabii :/
Ama buradaki hanımlar çok çalışkan :nazar: darısı başıma son aylar kala :1:
Buraya yazarsam daha iyi olur diye düşünerek, yazıp gidiyorum çalışmaya :)

Back