• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Canlar bugünkü Plan'ım tamam, çağdaşdan 1 video, 429 soru çözümü :)))) ama bu saatte uykum geldi, yarım saat nutuk okuyup uyurum, iyi geceler arkadaslar ;))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım video derken? yani konu konu mu izliyorsun bir de nerden izliyorsun?
bende de dersanenin verdiği şifre var da başlamadım henüz faydalı mı bi bakcam bende

Son düzenleme:
Evet...Erken yatmalıyım aslında artık. Dün canım da sıkkındı, pek iyi olmadı.

Pazar günü YDS var. Biraz ingilizce bakayım dedim şimdi. Gramer hatırlamam lazım. Kelime defterim vardı önceki calısmalardan ona da bir göz atacagım...Yaptıgım plan sarkacak muhtemelen bu hafta bakalım...Sarkarsa senin dedigin gibi öbür haftakinin üzerine ekleyiveririm. Soldan soldan da geliyorlar...Canım da sıkkın hala. Bunaldım.

Allah hepimize sabır versin...Bize hayırlı insanları etrafımızda tutsun, geriye kalan; zarar verecek, bizi üzen/üzecek insanları etrafımızdan uzaklastırsın inşallah.

Unutmadan...Pazar günü ben gibi YDS'ye girecek arkadaslar basarılar diliyorum simdiden.

Bu da sarkınız;

http://www.dailymotion.com/video/xu1qjc_dogan-canku-insanoglu_music

edit; link karman corman olmus.

Carpemmm ballibademim basarilar dilerm YDS sinavnda...hakkında hayrlisi olr inş cnm...

Kizlar ben yatar 250 türkçe-mat karisik soru çözümü yaptm..bu hafta paragraf çozmekten gina geldi nie bukadr uzun verirler ki oku oku bitmiyo:( hepinizi opyrm canlarm gececilere iyi clismalar..

canım, netten indirmiştim, ihtiyacın tarih videosu, bendede var dershanenin videoları şifre ile, vatandaşlığı ordan tekrar etmeyi düşünüyorum,:)
canım video derken? yani konu konu mu izliyorsun bir de nerden izliyorsun?
bende de dersanenin verdiği şifre var da başlamadım henüz faydalı mı bi bakcam bende
canım fena olmaz açıklarsan sevinirim.
canım sorunun cevabını buldun mu ya da tamin oldun mu?
geçmiş sayfalarda gördüm de hala şüphen varsa anlatabilirim...
yoksa tamam =)
iyi geceler canım:16:
Kizlar ben yatar 250 türkçe-mat karisik soru çözümü yaptm..bu hafta paragraf çozmekten gina geldi nie bukadr uzun verirler ki oku oku bitmiyo:( hepinizi opyrm canlarm gececilere iyi clismalar..

Sayısal/sözel mantık yapamazsak kurtarıcı olabilir diye düsünüyorum...

Öyle görme...Ne olacak sanki...Bir sürü vaktin var artık hem, girersin..Ama bizi yalnız bırakma <3

Devam edeyim ingilizceye, haydin bakam...

Kolay gelsin kızlar..

coğrafya 315 soru çözdüm şimdi dizi zamanı :16:

Carpem, sana sınavında başarılar diliyorum canım, sakin sakin güzel güzel cevapla soruları emi tatlım :8: kendini de bunaltma :) KAFANA DA TOKADAN BAŞKA BİR ŞEY TAKMA :1::1:

ohhh ohhh köfte falannn :)) afiyet olsunn balım, ben çabuk hazırlanan yemekler yapıyorum bu ara :) zamanım gidecek diye aç bırakacam kocayı :1::1:

carpem matematik, geometri ve mantıklar bide vatandaşlık çok puan getiriyor, ama matematikte de hepsi değil :) şu rasyonelleri falan herkes yapıyo :) çoğu sayısalcı bile problemle uğraşmıyor, o yüzden puanı yüksek :) geçen denemede, benden iyi mat yapan arkadaş vardı, ben 7 mat yaptım oda 13 falan yapmıştı, neti de benden fazlaydı ama aynı puanı aldık :1: ben problem ve mantıkları doğru yapmıştım, bide vatandaşlık ve güncelden yaptıydım ona bağlıyorum :)

Bende gerek yok diye biliyorum, ki bende girmedim :) yds ye

:nazar:bu ara sıkı sarıldım evet, yarın ablam geliyor pazartesiye kadar bizde, belki hedefimi tutturamayacağım ama telafi edrim haftaya, çok manyak adapte oldum derse,

canım takma seven insan kıskanır :)

:nazar: maaşallah canımmm, ne izliyorsun bakıyım:6:

günaydın kızlar carpe başarılar cnm
kızlar valla siz aşmışsınız baya soru sayılarını görünce benim 150 hiç kalıyor :(
bende pratik şeyler yapıyorum valla uğraşamıyorum annem geldi de 2 gün karnımız doydu valla :D
bugün biraz markete fln da gidicez ama akşama telafi edicem artık.
kızlar pamukşeker güneş geliyormu göremedim
hadi öpüyorum iyi çalışmalar:3:

Carpem, sana sınavında başarılar diliyorum canım, sakin sakin güzel güzel cevapla soruları emi tatlım :8: kendini de bunaltma :) KAFANA DA TOKADAN BAŞKA BİR ŞEY TAKMA :1::1:

ohhh ohhh köfte falannn :)) afiyet olsunn balım, ben çabuk hazırlanan yemekler yapıyorum bu ara :) zamanım gidecek diye aç bırakacam kocayı :1::1:

carpem matematik, geometri ve mantıklar bide vatandaşlık çok puan getiriyor, ama matematikte de hepsi değil :) şu rasyonelleri falan herkes yapıyo :) çoğu sayısalcı bile problemle uğraşmıyor, o yüzden puanı yüksek :) geçen denemede, benden iyi mat yapan arkadaş vardı, ben 7 mat yaptım oda 13 falan yapmıştı, neti de benden fazlaydı ama aynı puanı aldık :1: ben problem ve mantıkları doğru yapmıştım, bide vatandaşlık ve güncelden yaptıydım ona bağlıyorum :)

Bende gerek yok diye biliyorum, ki bende girmedim :) yds ye

:nazar:bu ara sıkı sarıldım evet, yarın ablam geliyor pazartesiye kadar bizde, belki hedefimi tutturamayacağım ama telafi edrim haftaya, çok manyak adapte oldum derse,

canım takma seven insan kıskanır :)

:nazar: maaşallah canımmm, ne izliyorsun bakıyım:6:
kara gülü izledimmm süper bir bölümdüü

anacamm bugün pek giremedim dersaneydim sonra eşimle birazz dışarı çıktımm daha yeni eve geldim kızlarr ne yaptılar diye girdim:16: anacımmmm kimseler yokk huhuhuuu nerelerdesiniz:3:
neyse ben dersanedeki çözdüğüm soru haricinde daha soru çözmedim yeni başlayacammm
görüşürüz kuzularrr öpüldünüz iyi çalışmalarr :8::55: busırada
gkgy ve duman bende pek küçük değilimmm :emir_bebek:1987 kasım doğumluyummm :9: diyeyim de sizi öyle yalnız bırakmayayımm :34:benimde sizden eksik yanım yok yaşlanıyormuyuz neeeeeeeeee amannn tanrıımmm:9:
ay çok konuştumm hadiiyi çalışmalarrr:16:

anacamm bugün pek giremedim dersaneydim sonra eşimle birazz dışarı çıktımm daha yeni eve geldim kızlarr ne yaptılar diye girdim:16: anacımmmm kimseler yokk huhuhuuu nerelerdesiniz:3:
neyse ben dersanedeki çözdüğüm soru haricinde daha soru çözmedim yeni başlayacammm
gkgy ve duman bende pek küçük değilimmm :emir_bebek:1987 kasım doğumluyummm :9: diyeyim de sizi öyle yalnız bırakmayayımm :34:benimde sizden eksik yanım yok yaşlanıyormuyuz neeeeeeeeee amannn tanrıımmm:9:

Bugün ben de bi cacik yemedm daha..şimdiye kadar 50 mat cozdm okadr ama temizlik yaptım simdi basliycam soru çözümüne..bugün elif yok ya meydani bos bulduk salladk yine elif duymasnnn ceza olarak daha agir projelerle gelir bize:))onun projeleri olmasa iyice salliycaz herhalde:( kuzum sende küçük deglmissn yaslaniyoz ya hyrlisiyla busene kpss den iyi bir puan alsak bari...

Son düzenleme:
canım, netten indirmiştim, ihtiyacın tarih videosu, bendede var dershanenin videoları şifre ile, vatandaşlığı ordan tekrar etmeyi düşünüyorum,:)

canım fena olmaz açıklarsan sevinirim.

iyi geceler canım:16:

bende vatandaşlığı ordan tekrar edicem canım
sorunun cevabına gelince :
1. damlaya damlaya göl olur - tasarruf
2. öfkeyle kalkan zararla oturur - otokontrol sanırım burda takıldın burada kişinin kendi iradesini kontrol etmesi anlamı vardır. yani kısaca kontrol edilmesi gereken bir durumda içermekte olduğu için şıklarla madde arası ilişkilendirebiliriz.
3. demir tavında dövülür burada da zamanla ilgili kavramı şıklarla ilişkilendirmemiz mümkün
4.tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır - zaten iletişim olduğu belli

geriye eleştiri kalıyor ve hiç bir şıkla ilşkilendiremiyoruz sen hangisiyle eşleştirdin canım eleştiriyi merak ettim
türkçe mi bu

Bugün ben de bi cacik yemedm daha..şimdiye kadar 50 mat cozdm okadr ama temizlik yaptım simdi basliycam soru çözümüne..bugün elif yok ya meydani bos bulduk salladk yine elif duymasnnn ceza olarak daha agir projelerle gelir bize:))onun projeleri olmasa iyice salliycaz herhalde:( kuzum sende küçük deglmissn yaslaniyoz ya hyrlisiyla busene kpss den iyi bir puan alsak bari...

kızlar hemen hemen aynı yaşlardayız 86 doğumluyum bende artık kpss yi kazanmak lazım yaş gidiyor
bende bugün 100 soru çözdüm birde mat videosu dinledim
biraz dışarı çıktık sonra komşuya geçtim gelmiyorsun diyip duruyordu bari ayıp olmasın artık dedim 1 saatliğine gttim azcık tv ye baktım şimdi kaldığım yerden devam edicem hepinize iyi çalışmalar

işaalahhhhh bebeğimmm
:16:

kızlarrrrr hala pazar uykusundamısınız:emir_bebek: ben dersaneye gittim geldim:10: hala kimseckler yokk:14:
selam cnm sabah erken kalkıp derse başladım
dershane de konularınız bitti mi
ben daha tüm konuları bitirebilmiş değilim fazla tembellikten özellikle anayasayı doğru düzgün anlamadım tekrar çalışıyorum
matematikte daha yarım sayılır
şuana kadar 130 soru çözdüm 1 anayasa videosu dinledim 1.5 saat sürdü dinlenip Türkçe dilbilgisi devam edicem sonra da anayasa sorularına devam kısmetse

selam cnm sabah erken kalkıp derse başladım
dershane de konularınız bitti mi
ben daha tüm konuları bitirebilmiş değilim fazla tembellikten özellikle anayasayı doğru düzgün anlamadım tekrar çalışıyorum
matematikte daha yarım sayılır
şuana kadar 130 soru çözdüm 1 anayasa videosu dinledim 1.5 saat sürdü dinlenip Türkçe dilbilgisi devam edicem sonra da anayasa sorularına devam kısmetse
yok canmm dersanede daha konular bitmedi ama bende konulardan coğraftya bölgelerdeymm o bitince coğrafya bitmiş olacakk
diğerlerinden de az kaldı işallah mayısın ilk haftasına kadar bitirimde deneme çözmeye başlarımm öyle işteee sana kolay gelsin canmm

yok canmm dersanede daha konular bitmedi ama bende konulardan coğraftya bölgelerdeymm o bitince coğrafya bitmiş olacakk
diğerlerinden de az kaldı işallah mayısın ilk haftasına kadar bitirimde deneme çözmeye başlarımm öyle işteee sana kolay gelsin canmm

sağol cnm anayasadan devam ediyorum bende çok geri kaldım :(

Cevap verdiğin için teşekkür ederim:-)

Rica ederim canım..

ne oldu bebeğim özel değilse moralin kim bozduu benim zuzumun
:26:

Canım özelden mesaj atarım..

Carpemmm yaa sen çok duygusalsn çok canini skyolar senin kafana takiyosn herhalde kuzum..enazndan snva kadar moralini bozma ve bozmalarina izn verme snvdaki basarinla cvp verirsn o canini skanlara,.burcun ne senin??

Burcum ikizler canım. Biraz duygusalım evet...Hatta baya. Çok ufak ayrıntılara takılabiliyorum.

Elf'im kafama bir sey takmamaya calısacagım canım tesekkür ederim.

Bu arada basarılar dileyen arkadaslara tesekkür ederim, sınavım fena degildi.

Bugün yanımda cografya götürmedigim icin deftere notları alamadım. Onları gecirip yatacagım...bu hafta biraz yds manyaklıgıyla ve bazı seylerle gecti, az biraz calısabildim. Haftaya bomba olacagım insallah <3

Öpüldünüz...

Back