Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebehim plandan kastim bu iste. Sende acik acik yaz. Su 4 gunde 2 unite bitirip 50 ser sorudan 100 soru cozecegim de dersi ve konusunu da yaz. Sonrada planimizi kontrol ederiz. Tamamladikmi diye fazlasini yapmissak ondan sonraki hafta bir kademe daha artiririz.Gunaydin kizlar bol verimli bi gun olur
Elifcim ben bugun program yazamiyacam cnm tam gaz konu bitirmeyle ugrasiyorum simdilik soru sayim cok olmaz ve sikisirsa o zamanda bastan savma gibi olur diye dusunuyorum cunku sorulari cozumlu kitaplardan cozuyorum ve dogru cozsem bile o sorunun cvbini mutlaka okuyorum bu ayin 15 ine kadar biter insallah konularim o zaman anca bana uyar
Evet bebegm tekrardaym..genel kültür tekrarimi bitrdm genel yetenek tekrarina gectm fistgm.,.
Tamam tatlim bende 2000 soru falan anam dedim:)) daha 1000 bile cozmezken 4 gunde zor dedim ama simdi anladim ok. Aslinda gy olsa sayisalim iyidir 2000 soruyu cikaririm ama gk beni zorladi konu calismak heleki ilk defa karsima cikiyo tarih falan bide ben 2006 dan beri oylesine giriyorum kpss ye ilk defa buna acayip calisiyorum ya gozum acildi baba parasi koca parasi yemek cnma tak dedi:)))Bebehim plandan kastim bu iste. Sende acik acik yaz. Su 4 gunde 2 unite bitirip 50 ser sorudan 100 soru cozecegim de dersi ve konusunu da yaz. Sonrada planimizi kontrol ederiz. Tamamladikmi diye fazlasini yapmissak ondan sonraki hafta bir kademe daha artiririz.
Günaydın kızlar gece yatamadım, pesine kitap okudum. :) Mal mıyım neyim. Şimdi bir seyler yiyorum, hemen oturucam sonrasında...
Öpüldünüz..
kuzmmmm bende varımmmm bu işee
tarih: kurtuş savaşı cepheler lozan antlaşmaları
coğrafya:maden ,sanayi ,ticaret , ulaşım kültür,turizm
mat sayı kesir yaş işçi havuz problemleri
türkçe paragraff
2000 diyeyimm
bu durum pazarteşiye kadarr :18:
peki elfmm her pazartesi bildirecek miyizzz:44::44:
herkese ii çalışalarrr
hadi kolay gele canımTamam tatlim bende 2000 soru falan anam dedim:)) daha 1000 bile cozmezken 4 gunde zor dedim ama simdi anladim ok. Aslinda gy olsa sayisalim iyidir 2000 soruyu cikaririm ama gk beni zorladi konu calismak heleki ilk defa karsima cikiyo tarih falan bide ben 2006 dan beri oylesine giriyorum kpss ye ilk defa buna acayip calisiyorum ya gozum acildi baba parasi koca parasi yemek cnma tak dedi:)))
günaydın canım, uykum gelmiyince bende öyle yapıyorum, bu ara kitap okumayı boşladım, nutuka başladım, ama devamını getiremedimBenim planimda soyle insallah
Pazartesiye kadar cografya yi bitiriyorum elimdeki kitap bitsin bi 500 de cozulecek sorusu var cog konu calusmaya the and diyelim. bide yargiyi bitirecem 100 soruda ordan cikar bu haftalik bana yeter isiniyim simdilik:)))
maaşallahhhGünaydın kızlar gece yatamadım, pesine kitap okudum. :) Mal mıyım neyim. Şimdi bir seyler yiyorum, hemen oturucam sonrasında...
Öpüldünüz..
Caliskan hatunlar biraz mat cozdm simdi kuzucuk uyudu türkçeye gectm herkese kolay gele KPSS gullermm...
tarih ten 120 soru çözdümm devam edecem ama birazcık çay molasııı
Bende çağdaştan, soğuk savaşa kadar geldim videoda :) acıktım yemek molası verip az mutfağımı toplamam lazım :)