• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Gunaydin hatunlar, 8 de kalktim turkceden soru cozdum, cay icip devam edecegim, bugun 400 soru cozup konu bitirmem laxim. Gazam mubarek ola.

Allah zihin acikligi versin herkese. Kizlar bu hafta sikip disimizi planimizi tamamlarsak gerisi corap sokugu gibi gelir. Basaracagiz insallah.

Gunaydin kizlar bol verimli bi gun olur
Elifcim ben bugun program yazamiyacam cnm tam gaz konu bitirmeyle ugrasiyorum simdilik soru sayim cok olmaz ve sikisirsa o zamanda bastan savma gibi olur diye dusunuyorum cunku sorulari cozumlu kitaplardan cozuyorum ve dogru cozsem bile o sorunun cvbini mutlaka okuyorum bu ayin 15 ine kadar biter insallah konularim o zaman anca bana uyar

Gunaydin kizlar bol verimli bi gun olur
Elifcim ben bugun program yazamiyacam cnm tam gaz konu bitirmeyle ugrasiyorum simdilik soru sayim cok olmaz ve sikisirsa o zamanda bastan savma gibi olur diye dusunuyorum cunku sorulari cozumlu kitaplardan cozuyorum ve dogru cozsem bile o sorunun cvbini mutlaka okuyorum bu ayin 15 ine kadar biter insallah konularim o zaman anca bana uyar
Bebehim plandan kastim bu iste. Sende acik acik yaz. Su 4 gunde 2 unite bitirip 50 ser sorudan 100 soru cozecegim de dersi ve konusunu da yaz. Sonrada planimizi kontrol ederiz. Tamamladikmi diye fazlasini yapmissak ondan sonraki hafta bir kademe daha artiririz.

Rotasiz gemi gidecegi yere ulasamaz, bu planlar bizim rotamiz olacak insallah.:6:

Evet bebegm tekrardaym..genel kültür tekrarimi bitrdm genel yetenek tekrarina gectm fistgm.,.

maşallahhh maşalahhh alahım nazardan saklasınnn:16:ay ne güzel ya sen 2. tekrarını bitirecen daha ben konuları bitirmedim ki kaldı ki 1. tekrarı yapım ha bide 2. tekraarı hiç düşüne miyorumm:43:

kuzmmmm bende varımmmm bu işee
tarih: kurtuş savaşı cepheler lozan antlaşmaları
coğrafya:maden ,sanayi ,ticaret , ulaşım kültür,turizm
mat sayı kesir yaş işçi havuz problemleri
türkçe paragraff
2000 diyeyimm:nazar::nazar:
bu durum pazarteşiye kadarr :18:
peki elfmm her pazartesi bildirecek miyizzz:44::44:

Bebehim plandan kastim bu iste. Sende acik acik yaz. Su 4 gunde 2 unite bitirip 50 ser sorudan 100 soru cozecegim de dersi ve konusunu da yaz. Sonrada planimizi kontrol ederiz. Tamamladikmi diye fazlasini yapmissak ondan sonraki hafta bir kademe daha artiririz.
Tamam tatlim bende 2000 soru falan anam dedim:)) daha 1000 bile cozmezken 4 gunde zor dedim ama simdi anladim ok. Aslinda gy olsa sayisalim iyidir 2000 soruyu cikaririm ama gk beni zorladi konu calismak heleki ilk defa karsima cikiyo tarih falan bide ben 2006 dan beri oylesine giriyorum kpss ye ilk defa buna acayip calisiyorum ya gozum acildi baba parasi koca parasi yemek cnma tak dedi:)))

Benim planimda soyle insallah

Pazartesiye kadar cografya yi bitiriyorum elimdeki kitap bitsin bi 500 de cozulecek sorusu var cog konu calusmaya the and diyelim. bide yargiyi bitirecem 100 soruda ordan cikar bu haftalik bana yeter isiniyim simdilik:)))

Günaydın kızlar gece yatamadım, pesine kitap okudum. :) Mal mıyım neyim. Şimdi bir seyler yiyorum, hemen oturucam sonrasında...

Öpüldünüz..

Caliskan hatunlar biraz mat cozdm simdi kuzucuk uyudu türkçeye gectm herkese kolay gele KPSS gullermm...

bebişim coğrafya çabuk ilerliyor zaten , halledersin, kurtuluş savaşı ve cephelerde öyle, madenleri ezberlemeye çok takılma soru çözdükçe ezberliyorsun zaten, ben ezberlememiştim ama hiç denemede maden sorusu kaçırmadım, ama belli başlı çok çıkan madenler var onlar üzerinde dur, bakır, linyit, demir, petrol doğalgaz az zaten :) birde haritadan çalışmanı tavsiye ederim, çünkü sorularda taralı bölgede hangisi vardır şeklinde çıkabiliyor, şimdiden kolay gele :)
her an bildirim yapabiliriz, programı pazartesiye bitirmeye bakacağız tabiki, :)

kuzmmmm bende varımmmm bu işee
tarih: kurtuş savaşı cepheler lozan antlaşmaları
coğrafya:maden ,sanayi ,ticaret , ulaşım kültür,turizm
mat sayı kesir yaş işçi havuz problemleri
türkçe paragraff
2000 diyeyimm:nazar::nazar:
bu durum pazarteşiye kadarr :18:
peki elfmm her pazartesi bildirecek miyizzz:44::44:

herkese ii çalışalarrr :16:

konun bitmediği için çözemessin tabi bebeğim, konuya ağırlık ver tabiki ama hedef koy, benim konular bitti sayılır, türkçeyi hocayla gidiyorum, tarih bitti coğ bitti, vat 3 ünite var bide çağdaş var, arada da güncellere bakmak gerek tabi :) deneme güncellerimizi buraya yazalım vakit buldukça iyi oluyor öyle akılda kalıyor.
Tamam tatlim bende 2000 soru falan anam dedim:)) daha 1000 bile cozmezken 4 gunde zor dedim ama simdi anladim ok. Aslinda gy olsa sayisalim iyidir 2000 soruyu cikaririm ama gk beni zorladi konu calismak heleki ilk defa karsima cikiyo tarih falan bide ben 2006 dan beri oylesine giriyorum kpss ye ilk defa buna acayip calisiyorum ya gozum acildi baba parasi koca parasi yemek cnma tak dedi:)))
hadi kolay gele canım:16:
Benim planimda soyle insallah

Pazartesiye kadar cografya yi bitiriyorum elimdeki kitap bitsin bi 500 de cozulecek sorusu var cog konu calusmaya the and diyelim. bide yargiyi bitirecem 100 soruda ordan cikar bu haftalik bana yeter isiniyim simdilik:)))
günaydın canım, uykum gelmiyince bende öyle yapıyorum, bu ara kitap okumayı boşladım, nutuka başladım, ama devamını getiremedim
Günaydın kızlar gece yatamadım, pesine kitap okudum. :) Mal mıyım neyim. Şimdi bir seyler yiyorum, hemen oturucam sonrasında...

Öpüldünüz..
:nazar:maaşallahhh
Caliskan hatunlar biraz mat cozdm simdi kuzucuk uyudu türkçeye gectm herkese kolay gele KPSS gullermm...

Bende 175 soru çözdüm farklı derslerden, şimdi konu videosu izleyeceğim, kolay gelsin sizlerede :16::16:

Kısır yapıyorum kızlar sizede yollayım mı ;))))))
Sonra soru çözümüne koyulacağımmm :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back