• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Bu gece topikte yine yalnizm herhal kimsecikler yok gbi;(((yok ya sankim uzaktan biri beni gozetliyo Gunessssss senmisn o topign arkasında saklanan gordm seniii:))))))ballibademlerm citircerezlerm lokumlarm ve ayriyeten fistklarmm bendeniz bildirimi yapip kaçar çok uykm var..
Tarih konu tekrari+ 225 soru cizm.
Coğrafya 275 soru cozm
Bugeceyi 500 soruyla tamamladm canlar hepinize iyi çalışmalar kolaylıklar hepinizi opuyorm..

Eveeeeet bendim ooo, gece okudum öyle mutlu oldum güzel arkadaşım teşekkürler. Günde 3-5 kez telden bi bakıyorum muhakkak. :17:

Aminnn bebegmm Aminn ettgn bütün dualar icn ayriyeten de yarn snvnda basarilar Rabbim zihn acikligi anlama kolayligi versn Gunesm...

Evet canım çok hamaratımdır :9::9: başarılar dilerim sana bebeğim, çok puanlar al da gel emi :) hadi çok öptüm.

canım seni bu hafta hep yanlız bıraktık, ama yarından tezi yok benimde derslere asılmam lazım, tembellik koltuğunu bu hafta ben teslim alacağım sanırım güneşten :52::52: bu gün gelinlik bakmaya gidiyoruz yeni gelinimize, elitimin oğlu evlenicek, herkese iyi günler diliyorum.

Sağolun canlarım güzel dualarınız için. Aaaaa Allah aşkına ısrar etme Elifmetcim, hayatta olmaz. O koltuk benim yine bu hafta :1:

guneeesss nerelerdesin kuuzum sen hiç karşılaşamadık seninle. Nasılsın ne yapıyorsun tatlım özledim seni.:16:
Ayrıca kulağını çekme vakti gelmiş senin. Böyle 3 basamaklı soru sayıları görmek istemiyorum bir daha:20:
Ama senin de işlerin çok yoğun galiba kuzum, Allah yardımcın olsun vaktini bereketlendirsin inşallah.:16::16:

Pambığım güzel arkadaşım, asıl biz seni çok özledik. Geldiğini gördüm de bi türlü ilgilenemedim tatlım, hakkını helal et.

Hiç sorma Pambığım, ben çok yoruluyuorum artık, işten atılmak için uğraşsam da nafile. İstifa da edemem, yoksa kira vs. çok sıkıntı olcak.

Akşamları aslında biraz vaktim oluyor da yorgunluktan elim kolum kalkmıyor. Bana bişi yapın Pambığım, 1500-1700 gibi rakamları görünce oturup ağlayasım geliyor. (Maşallah bu arada :nazar:)

Ooooy oy, ben bu sınavı kaybettim galiba Pambığım :14:

Kizlar bende 3 haneliden cikamadim yukariya:(((
Tarih: 682
Mat :72

Toplam 754

Tarih tekrari bitti cok sukur insallah haftaya cok super sayiyla gelirim... bu hafta rahatsizdim oglumda hic calistirmadi zaten:(

Pambığım güzel arkadaşım, asıl biz seni çok özledik. Geldiğini gördüm de bi türlü ilgilenemedim tatlım, hakkını helal et.

Hiç sorma Pambığım, ben çok yoruluyuorum artık, işten atılmak için uğraşsam da nafile. İstifa da edemem, yoksa kira vs. çok sıkıntı olcak.

Akşamları aslında biraz vaktim oluyor da yorgunluktan elim kolum kalkmıyor. Bana bişi yapın Pambığım, 1500-1700 gibi rakamları görünce oturup ağlayasım geliyor. (Maşallah bu arada :nazar:)

Şşşttt:20::20: Öyle şeyler söylemek yook. Pes etmek o kadar kolay mı? bak onca şeye rağmen hala uğraşıyoruz daha iyisini yapabilmek için tatlım. Ben bu aralar baya boşum ondan bu soru sayıları böyle. Bi dersler başlasın, yarıya düşer muhtemelen.
Ama inan bana 1,5 ay boyunca elime kalem almayıp, son 3 haftadır kendimi iyice derslere verdim ve karşılığını denemelerde 10 puan birden artarak aldım elhamdülillah canım.:nazar:
Rabbim gerçekten karşılığını veriyor çalışınca. Yoksa emin ol ben de çoktan bırakmıştım bu maratonu kuzum.
Sen elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış. Yeri gelecek uykumuzdan fedakarlık vereceğiz, yeri gelecek otobüste soru çözmeye çalışacağız, yeri gelecek wcde dahi çalışacağız.:9:
Ama 4 aylık bir sıkıntı ömür boyu rahatlığa değmez mi tatlım? :61::61:

Kızlaaar size çoook güzel bir haberim vaaarr. Hayatımda ilk defa bir kpss denemesinden 80 üstü puan aldım:nazar: Çalışma azmimin daha da yerleşmesine sebep oldu bu güzel haber sizinle de paylaşayım dedim.:16:
Allah hepimize 90ları da görmeyi nasip eder inşallah:16:
Hemencik soru sayımı da yazayım :
Matematik 300
Türkçe 221
Tarih: 572
Coğrafya: 445
Vatandaşlık: 190
Toplam: 1728:16::16:
Bu önümüzdeki 2 hafta boyunca tarihe yoğunlaşıp konuları bitirmek istiyorum kızlar. Okuldaki derslerim başlayacak çünkü. Konular bitsin ki geriye sadece konu tekrarları ve soru çözme kalsın. Yoksa çok sıkışacağım önümüzdeki günlerde.:31:

Pamukcm deneme sonucun icn tebrikler guzelm inş hepmz 90 lari alp hayrli kurumlara atanrz..

Şşşttt:20::20: Öyle şeyler söylemek yook. Pes etmek o kadar kolay mı? bak onca şeye rağmen hala uğraşıyoruz daha iyisini yapabilmek için tatlım. Ben bu aralar baya boşum ondan bu soru sayıları böyle. Bi dersler başlasın, yarıya düşer muhtemelen.
Ama inan bana 1,5 ay boyunca elime kalem almayıp, son 3 haftadır kendimi iyice derslere verdim ve karşılığını denemelerde 10 puan birden artarak aldım elhamdülillah canım.:nazar:
Rabbim gerçekten karşılığını veriyor çalışınca. Yoksa emin ol ben de çoktan bırakmıştım bu maratonu kuzum.
Sen elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış. Yeri gelecek uykumuzdan fedakarlık vereceğiz, yeri gelecek otobüste soru çözmeye çalışacağız, yeri gelecek wcde dahi çalışacağız.:9:
Değmez mi değer cnm benm ben de o psikilojyle calisyrm şuan benim yaramaz testlerimi aliyo evn hertarafina dagitiyo bende bitaraftan topluyorm bi taraftan soru cozyrm ama sunu da bilyrm Rabbim goruyo ve emeklermzn karsiligini verck inş..

Toplam 754

Tarih tekrari bitti cok sukur insallah haftaya cok super sayiyla gelirim... bu hafta rahatsizdim oglumda hic calistirmadi zaten:(

Dumancm gecms olan tatlm..ah su bebecikler hic rahat birakmiyolar bizi ama onlarda hakli kuzucuklar ilgi bekliyor..bende kizimi alyrm karsima bak annecm 4 ay sonra ilginin babasini gostercem sana diyorm yavrucm daha 22 aylık anlamiyo tabi ama karsilikta veriyo uslu dur akilli kizm benim tamam mi diyorum tamam diyemiyoda yamam anni dio))

O son cümleyi gormedm sayiyorm!!
sendeki bu azim snv mi tanir Gunesmmmmmm...4ayck bisey kalmadi 16 hafta nedr ki günler öyle hizli geçiyor ki..tam gaz devam basaracagz Allahn iznyle...

selam kızlar maşallah size bu kadar soru çözebiliyorsunuz
son 20 iş günüm kaldı off işsizlik korkutuyor olsa da evde ders çalışma fikri güzel geliyor
bu hafta vasatım
431 vatandaşlık
91 türkçe
106 coğrafya
77 tarih
soru az çözmüş olsam da vatandaşlıktan baya ilerledim
dün tüm çalıştıklarımı oturdum tekrar ettim
iyi oldu pekişti ama soru sayısı az kaldı:(
705 ile haftayı kapattım

hadi öpüyorum kızlar bol çalışmalar

slm kızlar bende soru sayılarımı yazıyorum..

tarih: 355
türkçe: 295
mat: 70
vat: 190
coğ: 300
geo: 15 :1:

toplam:1225 + 1 deneme.. hala haftada 1500e ulaşamadım :32:

Baskannnnnn firardaaaa....Elifffmmm nerelerdesn????kuzucukla park turu yaptk geldk havada çok güzel ben de nefes alms oldm..burada Gunescm uzmanin öğreten soru bankalarina basladm çok guzelms almakta geç bile kalmism...

kızlar ya beim moralim bozuluyo şurda 4 ay kaldı ama ben yeni dersaneye gidiyorum bu 4 ay sizce yeterli olur mu bi işte çalışmıyorum tamamen boşum yani 4 ayda bitirebilir miyim
bakıyorum bazılarınız konularını bitirmiş üstüne tekrarlarını bile koymuşlr ben geç kaldım baya

Kızlaaar size çoook güzel bir haberim vaaarr. Hayatımda ilk defa bir kpss denemesinden 80 üstü puan aldım:nazar: Çalışma azmimin daha da yerleşmesine sebep oldu bu güzel haber sizinle de paylaşayım dedim.:16:
Matematik 300
Türkçe 221
Bu önümüzdeki 2 hafta boyunca tarihe yoğunlaşıp konuları bitirmek istiyorum kızlar. Okuldaki derslerim başlayacak çünkü. Konular bitsin ki geriye sadece konu tekrarları ve soru çözme kalsın. Yoksa çok sıkışacağım önümüzdeki günlerde.:31:
maşaallhhhh kuzummmm:nazar::nazar::nazar::nazar:işallaah 90 larıda görürsün tatlım Allah emeğinin karşılığını veriyorrr:):16: senin çalışma düzenin nasıl kuzum nasıl çalışıyorsun :26: bende şuan bir boşlukta gibiyim sınavlar ii değil çalışıyorum ama bir taraftan nereye çalışıyorsun diyorum ondan biraz bunalımlardayımm:18:

Pamukcm deneme sonucun icn tebrikler guzelm inş hepmz 90 lari alp hayrli kurumlara atanrz..

maşaallhhhh kuzummmm:nazar::nazar::nazar::nazar:işallaah 90 larıda görürsün tatlım Allah emeğinin karşılığını veriyorrr:):16: senin çalışma düzenin nasıl kuzum nasıl çalışıyorsun :26: bende şuan bir boşlukta gibiyim sınavlar ii değil çalışıyorum ama bir taraftan nereye çalışıyorsun diyorum ondan biraz bunalımlardayımm:18:

Sağolun canlarıımmm:16::16:
duobak'cım açıkçası bir ders çalışma düzenim yok canım. Şu 3 haftadır boş bulduğum her vakitte çalışmaya çalışıyorum, ki okul derslerim de başlamadığı için boş vaktim çoktu. Bu 3 haftayı konu ağırlıklı geçirdim. Hemen hemen bi çok konuyu hallettim. Mat ve türkçede zaten sıkıntım yoktu. O şekilde konu çalışınca puan artışı da kaçınılmaz oldu çok şükür.:16:
Elinden geldiğince konu çalışıp üzerine bol soru çöz canım. Ben ilk başlarda hep çalıştığım konuları unuttum diye başa dönüp dönüp tekrardan çalışıyordum ama tamamen vakit kaybı. Zaten tekrarı bol bol yapacağız sınava kadar. Konuları bitirelim ki bol bol soru çözüp tekrar yapabilelim. Hem o sayede kafamız da rahat olur çalışacak konu bırakmazsak:61:

büşra tebrik ederim 80 harika bi puan:46:
Ben yine 60lı puanlarda kaldım:5: oysa sınavdan sonra netten hesapladığımda 71 di ona bile sevinmiştim..
Nasıl çalışmam gerektiğini hala anlayamadım, canım çok sıkkın:ssz: denemeler motivasyonumu bozuyor:26: tarih ve coğrafya bitti aslında sadece vatandaşlıktan eksik konum var ama tekrar sıkıntım var sanırım:44:nasıl tekrar yapsam bilmiyorum:26:

Matematik 300
Türkçe 221

canım öncelikle tebrik ederim daha daha yüksek puanlar almanı dilerim...
benim bir sorum olacaktı dersaneye gidiyor musun gidiyorsan hangisine?
ve bir de bu hangi dersanenin denemesiydi
ben yeniyim tam bilmiyorum ama ne zamandır ve nasıl bir çalışma yolu izliyorsun
baya soru oldu ama:ssz:

Arkadaşlar panik yok geldim, eve girer girmez pc yi açtım yorumlarınızı okudum, benim denemem vardı bugün, sonrasındada doktora gittim derken eve geç geldim, denemem berbat geçti yerimde sayıyorum resmen :( türkçem kötü hiç böyle olmazdı, mantıkların hepsini yanlış yapmışım en çok ta ona üzüldüm. geçen haftam hiç iyi geçmemişti en tenbelini benim gerçekten, maaşallah sizlere, konu sahibesi olarak bana bu tembellik hiç yakışmadı sanki, bu akşamdan tezi yok toparlanıyorum. Listeyi hazırlayacağım birazdan, sonrasında da güncellerim. hepiniz öpüldüüzz :54:
Elf'im soru sayımı yazıyorum.

Türkçe 560
Cografya 348
Matematik 225
Tarih 120

Total=1253

Bunun yanında yeni konular bitirdim+tekrar yaptım+1 tane denemeye girdim+1 adet de kitap bitmiş oldu gecen hafta.

vatandaşlık 260
Tarih 330
Coğrafya 120

Toplamda 710 :30:

Gunaydn arkadaşlar haftalık bildirimin;
Tarih:685
Cog:395
Mat:100
Türkçe:115
Any:410
Toplam 1705 soru cozm
Herkese iyi calismalar canlar güzel bir hafta gecrmenz dileğiyle..

:16:günaydın kızlarr sorularım:
matematik:210
tarih:245
anayasa:675
türkçe:15
coğrafya:305
toplam:1450:nazar::16:

Günaydın fıstıklı lokumlarım,

Geçmişi öğleden sonra alıntılayacağım, yemeğimi yiyip çıkmam gerekiyor.
Soru bildirimiini yapayım da sonunculuk koltuğunu kimseye kaptırmayım yine :1:

Coğrafya 322
Vatandaşlık 125

Toplam 447
:17::5:

Matematik 300
Türkçe 221

Toplam 754

son 20 iş günüm kaldı off işsizlik korkutuyor olsa da evde ders çalışma fikri güzel geliyor
bu hafta vasatım
431 vatandaşlık
91 türkçe
106 coğrafya
77 tarih
705 ile haftayı kapattım

benim bildirimim.
türkçe : 200
mat: 65
tarih:109
toplam: 374

ay çok utandımm en düşük soru bildirimim sankim :(

24 ŞUBAT- 02 MART HAFTASI DERECELERİMİZ

1. Pammukseker __________ 1728:65:
2. gkgy __________________ 1705:nazar:
3. duobak ________________ 1450:nazar:

7. ilkay10 ________________710
8. _zeytin_ _______________705
9. gunesss ______________ _447
10 elfmet _________________374:47:

ŞAMPİYANUMUZU KUTLARIM, AMAN NAZAR DEĞMESİN :16:

Canım benim, denemeni tebrik ediyorum öncellikle. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Evet benim acilen kendime gelmem, iyice bi silkelenmem gerekiyor.
Değmez olur mu hiç pambığım, değer elbet :31:

Değmez mi değer cnm benm ben de o psikilojyle calisyrm şuan benim yaramaz testlerimi aliyo evn hertarafina dagitiyo bende bitaraftan topluyorm bi taraftan soru cozyrm ama sunu da bilyrm Rabbim goruyo ve emeklermzn karsiligini verck inş..

Ayyy, Güneş teyzesi yesin onu yaa. Minnacığım benim :16:

Toplam 754

Geçmiş olsun Dumancım,

O son cümleyi gormedm sayiyorm!!
sendeki bu azim snv mi tanir Gunesmmmmmm...4ayck bisey kalmadi 16 hafta nedr ki günler öyle hizli geçiyor ki..tam gaz devam basaracagz Allahn iznyle...

:17: Damam
bu hafta vasatım
431 vatandaşlık
91 türkçe
106 coğrafya
77 tarih
705 ile haftayı kapattım

Zeytincim yine de çok kötü değil, motivasyonunu bozma canım benim. İşsizlikten de hiç korkma, Allahım eşine uzun ömür, sağlık bol kazanç versin. Sen de sınava kadar rahat rahat çalış inşallah..

Maşallah canım,

Baskannnnnn firardaaaa....Elifffmmm nerelerdesn????kuzucukla park turu yaptk geldk havada çok güzel ben de nefes alms oldm..burada Gunescm uzmanin öğreten soru bankalarina basladm çok guzelms almakta geç bile kalmism...

Aaaa beğendiğine çok sevindim canım benim. Ben de ilk fırsatta tarihini alcam. Bi konuyu çalıştığımda gözüm Uzmanın kitaplarından başka bişi görmüyor. Diğerleri eziyet gibi geliyor niyeyse :1:

kızlar ya beim moralim bozuluyo şurda 4 ay kaldı ama ben yeni dersaneye gidiyorum bu 4 ay sizce yeterli olur mu bi işte çalışmıyorum tamamen boşum yani 4 ayda bitirebilir miyim
bakıyorum bazılarınız konularını bitirmiş üstüne tekrarlarını bile koymuşlr ben geç kaldım baya

Tatlım merhaba. Az çok okumuşsundur, benim iş yoğunluğum ve stresimi. Eve geç gelirim, yorgunluktan bazen yemek masasında uyukladığım olur. Ben bile mücadeleyi bırakmıyorsam sen hiç bu konuda sesini çıkarma bence :1: Ne güzel evdeymişsin de, imrendim vallahi :52:
Hadi başarılar canım benim.

büşra tebrik ederim 80 harika bi puan:46:
Ben yine 60lı puanlarda kaldım:5: oysa sınavdan sonra netten hesapladığımda 71 di ona bile sevinmiştim..
Nasıl çalışmam gerektiğini hala anlayamadım, canım çok sıkkın:ssz: denemeler motivasyonumu bozuyor:26: tarih ve coğrafya bitti aslında sadece vatandaşlıktan eksik konum var ama tekrar sıkıntım var sanırım:44:nasıl tekrar yapsam bilmiyorum:26:

İlkaycım benim de denemem kötüydü vallahi, ama benimki beklenen son yani :1:
Motivasyonunu düşürme canım, bebişin düşün. Nasibiyle gelecek inşallah :nazar:

benim bildirimim.
türkçe : 200
mat: 65
tarih:109
toplam: 374

ay çok utandımm en düşük soru bildirimim sankim :(

Elifiiiiiiiim :20:
Vallahi ben olsam neyse de, sana gerçekten yakışmadı. Bu hafta telafi edersin inşallah tatlım.

Yoksaaaa :47:
:1:

Hepinizi çok öyüporum canlarım, öldüm yine yorgunluktan. Şimdi ofisten çıkcam, en azından bugün evime erken gideceğim.

Verimli çalışmalar ve güzel bir gece diliyorum.

GyGk gece yine takipte olcam :1:

:24:

Back