Şşşttt Öyle şeyler söylemek yook. Pes etmek o kadar kolay mı? bak onca şeye rağmen hala uğraşıyoruz daha iyisini yapabilmek için tatlım. Ben bu aralar baya boşum ondan bu soru sayıları böyle. Bi dersler başlasın, yarıya düşer muhtemelen.
Ama inan bana 1,5 ay boyunca elime kalem almayıp, son 3 haftadır kendimi iyice derslere verdim ve karşılığını denemelerde 10 puan birden artarak aldım elhamdülillah canım.
Rabbim gerçekten karşılığını veriyor çalışınca. Yoksa emin ol ben de çoktan bırakmıştım bu maratonu kuzum.
Sen elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış. Yeri gelecek uykumuzdan fedakarlık vereceğiz, yeri gelecek otobüste soru çözmeye çalışacağız, yeri gelecek wcde dahi çalışacağız.
Ama 4 aylık bir sıkıntı ömür boyu rahatlığa değmez mi tatlım?
Canım benim, denemeni tebrik ediyorum öncellikle. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Evet benim acilen kendime gelmem, iyice bi silkelenmem gerekiyor.
Değmez olur mu hiç pambığım, değer elbet
Değmez mi değer cnm benm ben de o psikilojyle calisyrm şuan benim yaramaz testlerimi aliyo evn hertarafina dagitiyo bende bitaraftan topluyorm bi taraftan soru cozyrm ama sunu da bilyrm Rabbim goruyo ve emeklermzn karsiligini verck inş..
Ayyy, Güneş teyzesi yesin onu yaa. Minnacığım benim
Kizlar bende 3 haneliden cikamadim yukariya
((
Tarih: 682
Mat :72
Toplam 754
Tarih tekrari bitti cok sukur insallah haftaya cok super sayiyla gelirim... bu hafta rahatsizdim oglumda hic calistirmadi zaten
Geçmiş olsun Dumancım,
O son cümleyi gormedm sayiyorm!!
sendeki bu azim snv mi tanir Gunesmmmmmm...4ayck bisey kalmadi 16 hafta nedr ki günler öyle hizli geçiyor ki..tam gaz devam basaracagz Allahn iznyle...
Damam
selam kızlar maşallah size bu kadar soru çözebiliyorsunuz
son 20 iş günüm kaldı off işsizlik korkutuyor olsa da evde ders çalışma fikri güzel geliyor
bu hafta vasatım
431 vatandaşlık
91 türkçe
106 coğrafya
77 tarih
soru az çözmüş olsam da vatandaşlıktan baya ilerledim
dün tüm çalıştıklarımı oturdum tekrar ettim
iyi oldu pekişti ama soru sayısı az kaldı
705 ile haftayı kapattım
hadi öpüyorum kızlar bol çalışmalar
Zeytincim yine de çok kötü değil, motivasyonunu bozma canım benim. İşsizlikten de hiç korkma, Allahım eşine uzun ömür, sağlık bol kazanç versin. Sen de sınava kadar rahat rahat çalış inşallah..
slm kızlar bende soru sayılarımı yazıyorum..
tarih: 355
türkçe: 295
mat: 70
vat: 190
coğ: 300
geo: 15
toplam:1225 + 1 deneme.. hala haftada 1500e ulaşamadım
Maşallah canım,
Baskannnnnn firardaaaa....Elifffmmm nerelerdesn????kuzucukla park turu yaptk geldk havada çok güzel ben de nefes alms oldm..burada Gunescm uzmanin öğreten soru bankalarina basladm çok guzelms almakta geç bile kalmism...
Aaaa beğendiğine çok sevindim canım benim. Ben de ilk fırsatta tarihini alcam. Bi konuyu çalıştığımda gözüm Uzmanın kitaplarından başka bişi görmüyor. Diğerleri eziyet gibi geliyor niyeyse
kızlar ya beim moralim bozuluyo şurda 4 ay kaldı ama ben yeni dersaneye gidiyorum bu 4 ay sizce yeterli olur mu bi işte çalışmıyorum tamamen boşum yani 4 ayda bitirebilir miyim
bakıyorum bazılarınız konularını bitirmiş üstüne tekrarlarını bile koymuşlr ben geç kaldım baya
Tatlım merhaba. Az çok okumuşsundur, benim iş yoğunluğum ve stresimi. Eve geç gelirim, yorgunluktan bazen yemek masasında uyukladığım olur. Ben bile mücadeleyi bırakmıyorsam sen hiç bu konuda sesini çıkarma bence
Ne güzel evdeymişsin de, imrendim vallahi
Hadi başarılar canım benim.
büşra tebrik ederim 80 harika bi puan
Ben yine 60lı puanlarda kaldım oysa sınavdan sonra netten hesapladığımda 71 di ona bile sevinmiştim..
Nasıl çalışmam gerektiğini hala anlayamadım, canım çok sıkkın denemeler motivasyonumu bozuyor:26: tarih ve coğrafya bitti aslında sadece vatandaşlıktan eksik konum var ama tekrar sıkıntım var sanırım:44:nasıl tekrar yapsam bilmiyorum:26:
İlkaycım benim de denemem kötüydü vallahi, ama benimki beklenen son yani
Motivasyonunu düşürme canım, bebişin düşün. Nasibiyle gelecek inşallah
benim bildirimim.
türkçe : 200
mat: 65
tarih:109
toplam: 374
ay çok utandımm en düşük soru bildirimim sankim
Elifiiiiiiiim
Vallahi ben olsam neyse de, sana gerçekten yakışmadı. Bu hafta telafi edersin inşallah tatlım.
Yoksaaaa
Hepinizi çok öyüporum canlarım, öldüm yine yorgunluktan. Şimdi ofisten çıkcam, en azından bugün evime erken gideceğim.
Verimli çalışmalar ve güzel bir gece diliyorum.
GyGk gece yine takipte olcam