- 16 Eylül 2013
- 1.435
- 349
- 198
Evet canım çok hamaratımdır başarılar dilerim sana bebeğim, çok puanlar al da gel emi :) hadi çok öptüm.
canım seni bu hafta hep yanlız bıraktık, ama yarından tezi yok benimde derslere asılmam lazım, tembellik koltuğunu bu hafta ben teslim alacağım sanırım güneşten bu gün gelinlik bakmaya gidiyoruz yeni gelinimize, elitimin oğlu evlenicek, herkese iyi günler diliyorum.Sağol güzel arkadaşım, Rabbim dualarımız boş çıkarmayacak inşallah. Senin minik haylazın da ne yapsın ilgi bekliyor tatlım. Bilse ki annesi onun için çırpınıyor, ona ileride daha iyi şartlar sunabilmek için, daha çok vakit ayırabilmek için çırpınıyor Allahım utandırmasın inşallah.
Kitaplarını da güle güle kullan tatlım, uzmanın öğreten serisini gerçekten çok beğendim. Zevkle çözüyorum. Hatta ayıptır söylemesi Vatandaşlığı bitirdim Gerçekten çözümleri o kadar iyi yapılmış ki, hemen kısaca tekrar ettiriyor. Kitap karıştırmaya gerek kalmıyor. Bir de bazen başka olaylarla kıyas yaparak anlatıyor, o da daha akılda kalıcı oluyor.
Bende de tarihi yok canım, bulursam ben de alcam inşallah. Yeni kitapların yeni motivasyon kaynağın olur inşallah, hemencecik bitirirsin
Ooooh maşallah canım benim, çok sevindim güzel vakit geçirdiğine. Hihihihiii rüya çok iyi yalnız. İnsan hamarat olmayı görsün (böyle mi yazılıyor bu kelime ) rüyada bile ikramda bulunuyor.
Geçmiş olsun kuzum, 2 güne atlatırsın. Sonra yine tam gaz devam.
Güzel arkadaşlarım, canlarım,
Ben yine çekimdeydim, şimdi ofise geldim. Yani tatilimin de içine ettiler Neyse az işim var, halledip hemen evime koşcam. Bi duş alıp oturcam kitaplarımın başına.
Yarın dershanenin TG denemesi var.
Hepinize çok verimli bir hafta sonu diliyorum. Kocaman kocaman öpüyorum.
Bu gece topikte yine yalnizm herhal kimsecikler yok gbi;(((yok ya sankim uzaktan biri beni gozetliyo Gunessssss senmisn o topign arkasında saklanan gordm seniii:))))))ballibademlerm citircerezlerm lokumlarm ve ayriyeten fistklarmm bendeniz bildirimi yapip kaçar çok uykm var..
Tarih konu tekrari+ 225 soru cizm.
Coğrafya 275 soru cozm
Bugeceyi 500 soruyla tamamladm canlar hepinize iyi çalışmalar kolaylıklar hepinizi opuyorm..