Gunaydnn canlar..gunaydnlik bi durumda kalmadi öğlen oldu ama ben hastalıktan gozumu acamyrm iki gundr..bunun üstüne bir de Esim de rahatszlandi o mu bana bakacak ben mi ona anlamadk
(2 gündr dogrudurust biseye bakamadm
(Gunesm de yalnız kalma topikye oyu kiyamamm..siz canlarda gozukmuyosnz umarm ders cgdiyorosnzdr fistklarm pazartesiye bomba bildirilerle bekliyorm sizleri verilen sözler tutulmus olacak..
Pamukcm deneme sormussn cnm ben de bir iki yorum yapiym deneme konusunda hemen hemen senin gbi dusnyrm ben de..snva kadar nekadr yayından cozebilirsem yetiştirebilirsem çözmek istiyorum..zorluk derecesine bakmiyorm demissn ama ben yinede çözerken beni zorlayan yayinlari zirluk derecesine gore yaxym cnm
İlk olarak murat yayinlari diger yayinlarn aksine sorulari daha farkli yani biraz daha ayrnti soruyor ve son donem kpss snvlari da ayrntiya inmeye basladi cozmeni tavsiye ederim
Bunun dişinda arkadaslarnda söylediği gbi beyazkalem fem data pegem uzmankariyer ihtiyac yediiklm yargi..bakabildgn kadar bak derm cancan:)))
Zaten kpssden 90 ustu alp atananlarn hepsinin ortak söylediği şey enaz 7-8 kaynak cozp farklı sorular gormelerinin çok fayda sagladigi..
Suana kadr ben de beyazkalem yediiklim yargi data uzman ve murat yaynlarinin gk soru bankalarini bitrdm simdi de fem pegem x yayincilik yada iremin tarihinin guzel oldgnu soyluyolar bunlari sipariş vercem senn cozdgn farklı bi yayin varsa tavsiyeni beklerim Cnm..
Dumancm nasıl gdiyor bebis calismana izin veriyor mu???
Herkese iyi calismalar canlar hepnzi opyormm..