• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
:ssz:kuzum geçmiş olsunnn dikkat et kendine şu sıralar bir soğuk bir sıcak derken grip oluyorsunnnn maleseffff:30:söylediklerine katılıyorummmm elimizden geldiği kadar sınav yayınlarına bakmamız gerekiyorrrrr kocaman öptümmm:16:kayınvalidemgiller geldiler bu sıralar çalışamıyorum ama yarın başlayacam işallah :34:

Sagol bebegmmm biraz daha iyiym Allah a sukr..ben de yavaştan calismaya baslaymm çok optm citircerezm konyasekerm iyi calismalar...

Son düzenleme:
Canım geçmiş olsun, bir an önce iyileşip bildirimlerinlede bizi motive edersin, Acil şifalar diliyorum :16:

ben giremedim canım, pazartesi denemem kötü geçince bir hışım ders çalıştım, bu hafta çok şükür iyiyim ders çalışma konusunda, bu haftada belki çok soru çözemeyeceğim ama konulara yoğunlaşacağım, ama soruda çözüyorum... arada telefonla girip bakıyorum topiğe bende ama yorum yapamıyorum, aslında hep buralardayım:10::10:

canım hoşgeldin aramıza, bildirimlerini bekliyoruz :3:

ben henüz ona geçmedim, vatandaşlıkla cebelleşiyorum, dersane olarakta geçmedik henüz canım. sanırım sona kalacak bende.

pamukçuğum, ben Fem denemelerine giriyorum, birde ihtiyaç a, onun yanında dershanemiz deneme klubu oluşturdu, 10 tane türkiye geneli denemesi her ay farklı yayınlardan, bu yakında Beyaz kalemden olucaz mesela, pegem, yargı,ihtiyaç, isabet, data gibi denemeler var sanırım. ama onlara henüz girmedim, nasıllar bilmiyorum. ama Femi tavsiye edebilirim. ihtiyaca giriyosun zaten.
bu arada sağolasın, bu hafta dediğin üzere üstlerde olmasamda sonlarda olmayacağım, sıralamarda inşallah, senden 1.lik koltuğunu almak zor olacak anlaşılan :nazar:
Sagolasnnn Elfmmm iyiym biraz daha..bu hafta senden birincilik bekliyorum bahane kabul etmiyormmm:)))

Yine kimsecikler yok gbi:(((((((((((((((((
Eskiden Carpem bos birakmazdi buralari artik O da gorunmez oldu:(((((((

günaydınnnn kızlarrrrr :16::16:herkese ii çalışmalar Allah kolaylık versinnn canlarımmm:16:

Allah'mnmm bitmiyo yaaa bu isler bitmiyoooo camasiri bulasigi temizliği utusu yemeği bitmiyooo:(((( ders çalismak istiyorum artiiiiiiiikkkkkkk:(((((

Allah'mnmm bitmiyo yaaa bu isler bitmiyoooo camasiri bulasigi temizliği utusu yemeği bitmiyooo:(((( ders çalismak istiyorum artiiiiiiiikkkkkkk:(((((
canım dünde ben aynı durumdaydım :36:akşama kadar çamaşır ev temizliği ütü derken neyseki günler uzadıda iş bitince ders çalışabildim kolay gelsin kuzumm:16:

kızlar merhabaa
bildirimi hala haftalık mı yapıyorsunuz bir de pazar mı pazartesi mi =)
bi ara günlük yapılıyodu sanırım yanlışlık olmasın sorayım da dedim...

kızlar merhabaa
bildirimi hala haftalık mı yapıyorsunuz bir de pazar mı pazartesi mi =)
bi ara günlük yapılıyodu sanırım yanlışlık olmasın sorayım da dedim...
Gunluk istege bagli soylenip yaziliyor ama en son ki gecerli olan haftalik pazartesi oglene kadar 1 haftanin bildirimini toplamiyla birlikte yaziyoruz.

Gunluk istege bagli soylenip yaziliyor ama en son ki gecerli olan haftalik pazartesi oglene kadar 1 haftanin bildirimini toplamiyla birlikte yaziyoruz.

anladım teşekkür ederim =)) şimdi derse döneyim konuşuruz yineee

günaydın arkadaşlar, bol ders çalışmalı bir gün olsun diye diliyorum, ve hayırlı cumalar diyerek ders çalışmaya başlıyorum ben bugün :):51:

selam kızlar hayırlı cumalar
birkaç gündür yazmadım birşey
ne soru çözebiliyorum ne ders çalışabiliyorum
ağrılarım var geceleri uykumdan uyanıyorum moralim çok bozuk
bu halde işe gelmek bile yıpratıyor
sizlere iyi çalışmaar öpüyorum hepinizi

Canim kendine dikkat et. Unutma hic bir sey senden değerli değil:16:

Zetyncm gecms olan fistgm tez zamanda iyilesrsn inş.. ders calisamiyorm DİE canin skliyorsa kizarm sana önce saglign bebegm ondan gerisi yalan..hele bi iyiles ders calismakta neyms tozu dumana katarsn hem is mevzusu da bi sure sonra olmycak yanls hatrlamyrsam?.. iste o zamn kim tutar seni guzelm benim KiB..:)))

Ben de inkilaplarla cebellesiyom tekrar-soru cozm..yarn da any tekrarm var Yargi konusu..

Son düzenleme:
Back