Estetık yaptırmadım canım. Nefes sorunum vardı onu halletti doktorcanmm tekrar geçmiş olsn bende burun ameliyatı olmuştm nasılsın şimdi
estetl yaptı mı doktor yoksa nefes problemn mi vardı.
Canımmmm sağolasın ıyıyımmm ağrı yok cok şükür normal günlük yasantımdayım ama burnuma pek dokunmuyorum o kadarKuzuuuuuummm geçmiş olsun findgm şimdi nasilsn bi agrin sizin yok dimi ameliyat sonrasi
Ewet canom baraj kalmayacak dedigin gibi. Cerceve anayasa yi bende yaptim. Tuik gida dogru olmasi lazim. Memurlar nette oyle yazmoslardi.diğer banka sorularını hatrlamıyorum derken kızlar, farklı olarak hatrlamıyorum demek istemiştim
düşündm ve extra hatrladıklarım
sayı sıralaması 6,6,3
çerçeve anayasa
çapraz kur
ikame ya da tamamlayıcı mal diyorlar ben düşük mal yaptm yanlıştr zaten bnmkisi
Ekonomik dalgalanmalara dayalı işsizlik sorusunun cevabı konjonktürel işsizlik diyorlar siz ne yaptınz kızlar?
Tüik verilerine göre en çok tüketim harcaması Konut ve Kiralama Harcamaları diyorlar ben gıda yapmıştım
maastcht vardı bir de
Canim degmez yaff oyle biri icin. Kurtulduguna dua et bence. Herseyin hayirlisi de. Bak guness in durumunu hatirla serefsiz arabasina el koymustu. En azindan maddi hasarin azdir. Sen guclu bir kizsin. Birak ne halt yerse yesin. Senin gibi bir kizi kaybettigine o uzulsun.
diğer banka sorularını hatrlamıyorum derken kızlar, farklı olarak hatrlamıyorum demek istemiştim
düşündm ve extra hatrladıklarım
sayı sıralaması 6,6,3
çerçeve anayasa
çapraz kur
ikame ya da tamamlayıcı mal diyorlar ben düşük mal yaptm yanlıştr zaten bnmkisi
Ekonomik dalgalanmalara dayalı işsizlik sorusunun cevabı konjonktürel işsizlik diyorlar siz ne yaptınz kızlar?
Tüik verilerine göre en çok tüketim harcaması Konut ve Kiralama Harcamaları diyorlar ben gıda yapmıştım
maastcht vardı bir de
Sen evlilik hayatında çok mutlu olacaksın Carpem çünkü sevgi dolu bir yüreğin var ve Rabbim seni hakeden insani cikaracak karsina sonrasinda bu gunlerini hatrlayip küçük bir tebessüm edecek iyiki o insanla olmamis diyecek sukur dualari edecek eşine simsiki sarilacaksin...:)
Canım hep son bitti diyorsun yine arıyorsun. Az başka şeylerle oyalan arama sunu.bıtmışgörmüyormusun hala son bir şans deme yapma kendine bu eziyeti.Dün dayanamadım daha fazla cok özlemiştim, aradım biz gene tartıstık...Aileme bile küfretti. S..tir gitler, defollar havda ucusuyor dilinden...Simdi acmıyor telefonu...Bir sürü sey yazdım kopmayalım dedim. Cevap vermedi bile. Biri var canım anladım ben...Ben de bırakacagım artık böylece son cabamı da verdim, dedigin gibi yapacagım, tekrar asık olursam aynı ictenlikle yaklasıp mutlu olacagım...
İstemiyor cidden, yeter...Benim ayrılmam işine de geldi...Hic sesimi cıkarmayıp unutacagım, işime gücüme bakacagım...
kbb ye oldun o zaman canımEstetık yaptırmadım canım. Nefes sorunum vardı onu halletti doktorıyıyım şimdi ilaç falan kullanıyorum işte.
Evet canım k b b ye oldum kemiğe dokundurmadım burnumun seklinden gayet memnunum dış görünüşünde değişiklik yok yani .kbb ye oldun o zaman canım
9 aya tam oturur diyor doktorlar
şekli değiştimi ç kemik alınma vs
anladım canımEvet canım k b b ye oldum kemiğe dokundurmadım burnumun seklinden gayet memnunum dış görünüşünde değişiklik yok yani .
Canım hep son bitti diyorsun yine arıyorsun. Az başka şeylerle oyalan arama sunu.bıtmışgörmüyormusun hala son bir şans deme yapma kendine bu eziyeti.
Mesaj attı bugün, ama yazdıklarımla alakasız ne yaptıgına dair...Bırakamıyorum ki canım, aklım almıyor o sevkatli, bana kıyamayan adam nasıl degisti nasıl böyle kaba, saygısız, sevgisiz, hor gören biri haline geldi...Ailesi ile sıkıntıları var, ama bu demek degil ki beni asagılayacak, tersleyecek, yeri gelecek aileme küfürler savuracak...Hangi sebep haklı cıkarır ki bunları? Bünyem kabullenmiyor, hep eskisi gibi olacak umuduylayım...Bu da beni öldürüyor. Sürekli kırılıyorum...Biri oldugu için gitmem icin yaptıgını düsünüyorum, ama öyle degilse ya diye de içimden geciyor...Kafam allak bullak oldu.
Bir de ben bu hafta evi full temizlemistim, baktım annem evde is olmayınca ek börek cörege sardı, ben de cektim cıktım dısarı, daha yeni geldim sayılır. Yarın da durmayacagım, bir arkadasım gelecek üniversiteden sehir dısından, evde durdukca ona sarıyorum, tersleniyorum, oturup aglıyorum bir daha bir daha bir daha...Evde kalmamaya calısacagım, kütüphaneye giderim en kötü...
Zaten sınavlar bitince ben bir bosluga düstüm cok fena...Halkbankasının sonucunu beklemek ölüm zaten, bir de bu vatandasın tavırları...
Kore dizisi vardı bir tane izlemek istedigim, dedim ona bakayım az, yas gecmis artık...Eski yaptıgım ne varsa aynı tadı vermiyor...Daralıyorum...İçim sıkıldı...
Sana akıl vermek gibi olmasın ama, bu ilişkinin sonu yok hatanın neresinden dönersen kardır. yok sııkıntısı vardı o yüzden böyle davrandı bunlar biz bayanların görmek istemeyip kabullenmemek için avunduğu sözler. Ablamın böyle dengesiz bir ilişkisi vardı tuttu ona kaçarak evlendi üniversitesi biter bitmez. sonuç 2 tane kızı var. ama kaç kez boşanma derecesinden döndü sırf çocukları için katlanıyor şuan. ve kötü de olsa seviyor senin gibi bahaneler yaratıyor. zamanında beni dinlemedi ve çok pişman. zaman her şeyin ilacı bunlar ggeçer unutursun. kpss den sonra ben bile bunalıma girdim herşey normalken hayatımda. bu kadar önemseme onu bana kalırsa bu söylediklerin evli bir çift için boşanma nedeniyken benim anlamadığım sen hala saplantı halinde devam etmek istiyorsun ilişkine az iki yüz verse olur diyeceksin, temiz bir sayfa çekelim hayatımıza diyeceksin,
yapma! sakın yapma derim. sen bu insanla mutlu olamazsın 2 X 2 ne kadar 4 se benim söylediklerimde o kadar net. bunları söylemek için ikinizi tanımama gerek yok. kpss sürecinde gelgitlerinize bizzat gördüm.
Bir derdim var bölümüne yazsan bu ilişkini yüzde 90 sana benim dediğimi söyleyecek. ondan ne köy ne kasaba olur sana.
evlenmeden önce erkeğin davranışları fragman gibidir.
şimdiden bunları yaşadınya sen yaşayacağın kırık bir kalp. böyle hayat geçmezzzz.
benim eşim bile bana karşı çok kibar her yere götürürdü gezerdik tozardık. evlendikten sonra bunlar binde 1 oldu. yani evlenincede değişiyor insan. çok şükür benim sorunum yok ama asla senin yaşadıklarını yaşadığım biriyle yoluma devam etmedim. çok kişiyi hayatımdan sildim.
KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİLDİR...
Sana akıl vermek gibi olmasın ama, bu ilişkinin sonu yok hatanın neresinden dönersen kardır. yok sııkıntısı vardı o yüzden böyle davrandı bunlar biz bayanların görmek istemeyip kabullenmemek için avunduğu sözler. Ablamın böyle dengesiz bir ilişkisi vardı tuttu ona kaçarak evlendi üniversitesi biter bitmez. sonuç 2 tane kızı var. ama kaç kez boşanma derecesinden döndü sırf çocukları için katlanıyor şuan. ve kötü de olsa seviyor senin gibi bahaneler yaratıyor. zamanında beni dinlemedi ve çok pişman. zaman her şeyin ilacı bunlar ggeçer unutursun. kpss den sonra ben bile bunalıma girdim herşey normalken hayatımda. bu kadar önemseme onu bana kalırsa bu söylediklerin evli bir çift için boşanma nedeniyken benim anlamadığım sen hala saplantı halinde devam etmek istiyorsun ilişkine az iki yüz verse olur diyeceksin, temiz bir sayfa çekelim hayatımıza diyeceksin,
yapma! sakın yapma derim. sen bu insanla mutlu olamazsın 2 X 2 ne kadar 4 se benim söylediklerimde o kadar net. bunları söylemek için ikinizi tanımama gerek yok. kpss sürecinde gelgitlerinize bizzat gördüm.
Bir derdim var bölümüne yazsan bu ilişkini yüzde 90 sana benim dediğimi söyleyecek. ondan ne köy ne kasaba olur sana.
evlenmeden önce erkeğin davranışları fragman gibidir.
şimdiden bunları yaşadınya sen yaşayacağın kırık bir kalp. böyle hayat geçmezzzz.
benim eşim bile bana karşı çok kibar her yere götürürdü gezerdik tozardık. evlendikten sonra bunlar binde 1 oldu. yani evlenincede değişiyor insan. çok şükür benim sorunum yok ama asla senin yaşadıklarını yaşadığım biriyle yoluma devam etmedim. çok kişiyi hayatımdan sildim.
KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİLDİR...
Ah ah sen akıllanmazsın. Yarın gidiyorsun kendine yeni bir hat alıyorsun. Onu her yerden siliyorsun. Sosyal medyaymış Facebook imiş ona dair her şeyi yok ediyorsun.Az önce aglarken yüzüme kapattı can...
Önüme bakacagım artık, yazdım da...
Sevmedi beni, kabullenecegim...Unutup yoluma devam edecegim...Öyle bir unutacagım ki, ona en büyük ceza bu olacak...Benim gibi canından cok seven birini kaybettigi için ömrü boyunca pişmanlık cekecek, keske diyecek...Simdi degil, zamanı gelince keske diyecek, içi acıyacak...O zaman cok gec olacak, kaybettigini geri kazanmanın bir yolu olmayacak, çünkü hayat degisecek, kosullar degisecek, ben degisecegim. Su hayatta her sey geri kazanılır, para kazanılır, kariyer kazanılır, ama seven bir kalp...Ask...Benim sevgim cok derindi, anlamadı...Anlayamadı...Biri oldugu bariz belli, öyle vicdansız ki öyle üzülüyorum ki onu öyle görünce...Unutacagım, hem de öyle kısa sürede unutacagım ki ...En büyük ceza bu ona...
Bu da gecer...Bu da gececek...
Ah ah sen akıllanmazsın. Yarın gidiyorsun kendine yeni bir hat alıyorsun. Onu her yerden siliyorsun. Sosyal medyaymış Facebook imiş ona dair her şeyi yok ediyorsun.
Kolay değil ama yapmak zorundasınız.
Sanıyormusun doğru kişilerle evlenen bu aşamalardan geçmedi elbette geçti. Ama doğru kişiyi aklını kullanarak buldu çoğu. Doğrusu da su. Sana değer veren senin için tüm herşeyi yapan yani bu kez fedakarlıkları sen yapmayacaksın bırak karşında ki yapsın.
Senin olduğun evrelerden bende geçtim. Aynı diyodum onu pişman edicemm falan bensin mutlu olamayacak. Ama öyle olmuyor be cann onlar yaşamlarına devam ediyorlar. Arada sosyal Medya'dan bakıyorum. Tablo evli çocuklu mutlumu bilemem. Ama önemli olan ben mutluyum. Iyi ki hatalarımda ısrar etmemişim şimdi dünyalar iyisi eşim var. Önceki uğruna her şeyi göze aldıklarıma gelince ne kadar salakmışım diyorum. Cocukça geliyor.
Şuan her şey yeni. Ama gönlüne söz geçirmen lazım.
Sana yakın arkadasımdan birtane olay anlatayım. Çok sevdiği bir çocuk kaç yıl sonra bıraktı kızı. Unutamadı aynı senin gibiydi birleşmek için çok çabaladı baktı olmuyo onu unutmak için biri peşinden koşuyordu zaten. Onunla arkadaş oldu ve şimdi çok mutlu . Çocuk zenginde.
Bir öneri daha
Bizin üniversiteden Prof hocamız. Kızlar kaçırdığınız trenin arkasından bakıp kalmayın bir gün gelecek diye. Oturun durakta yeni gelen trenlere bir bakın. Yani gönül gözünü kapatma seninde vardır hayırlı bir kısmetin aglayarak isyan etme.kaderinmiş yaşadın. Şimdi daha yeni başlıyor hayatın.
Hakkında hayırlısı tatlım. Bir şeyi kolayca bitir diyemiyorsun ama o raddeye gelmiş ki bunları söylemek istedim. Amann ne yaparsa yapsın banane demek gelmedi içimden inşallah yazdıklarım seni kendine getirir.Sag olasınız kızlar...Dinlediniz, bir sürü tavsiye verdiniz, teselli ettiniz...
kuzum bi karar vermişsin 3 gün üzüleceğim ve bitecek diye o yüzden ellemiyorum sana içinden geleni yap.Sag olasınız kızlar...Dinlediniz, bir sürü tavsiye verdiniz, teselli ettiniz...
Hakkında hayırlısı tatlım. Bir şeyi kolayca bitir diyemiyorsun ama o raddeye gelmiş ki bunları söylemek istedim. Amann ne yaparsa yapsın banane demek gelmedi içimden inşallah yazdıklarım seni kendine getirir.
Ben senin olduğun durumlarda hayal kırıklıklarımda uyuyordum. Uyudukta rahatlıyordum. 2 gün aç susuz yataktan çıkmadığımı hatırlarım ama insan rahatlıyor uyuyunca .
Kendine iyi bak tatlım. Öptüm.
kuzum bi karar vermişsin 3 gün üzüleceğim ve bitecek diye o yüzden ellemiyorum sana içinden geleni yap.
sonrada nete gir dizilere falan sar.
bende gribim bugün çıkardık birlikte bi de arkadaşın gelecekti zaten
iyi olursam çıkalım otururz bir yerde hava alırız sohbet ederiz ne bileyim bana gelene kdara belki 50 tane arkadaşın vardır ama demek istedim yine de gerçekten samimiyim dinlerim kuzum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?