How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
2 di herhalde
zaman geçtkçe ben unutuyorum can:KK48:
cin ali sorusuyla anasınıfı kg ortalamasını naptın canm

2 di herhalde
zaman geçtkçe ben unutuyorum can:KK48:
cin ali sorusuyla anasınıfı kg ortalamasını naptın canm

Ben de unutmusum bak...Hatırlayamadım simdi...Aklıma gelirse yazarım...

Ona herkes 2 diyor, ben acaba üçü mü işaretledim emin degilim bi türlü...

Neyse kuzum, ben gidip bir elimi yüzümü yıkayım...Sonra da duaya oturacagım...

Öptüm seni, cok tesekkür ederim...

Ben de unutmusum bak...Hatırlayamadım simdi...Aklıma gelirse yazarım...

Ona herkes 2 diyor, ben acaba üçü mü işaretledim emin degilim bi türlü...

Neyse kuzum, ben gidip bir elimi yüzümü yıkayım...Sonra da duaya oturacagım...

Öptüm seni, cok tesekkür ederim...
canm bende tam hatrlamıyorum aynen belkide 3 yaptım
kuzum benm içinde dua et nolur
şu işimz hayırla sonuçlansın
benmkiyle aileler orta yolu bulsun benm de kafa orda çok üzülüyorum
öptüm çok:KK60:

canm bende tam hatrlamıyorum aynen belkide 3 yaptım
kuzum benm içinde dua et nolur
şu işimz hayırla sonuçlansın
benmkiyle aileler orta yolu bulsun benm de kafa orda çok üzülüyorum
öptüm çok:KK60:

Seninki seni seviyor işi aile asamasına getirmiş, sen de seviyorsun cek al aileni karsına, söyle...Seviyorum yarın öbür gün mutsuz olmak istemiyorum de...O da aynı sekilde, mecbur bırakın aileleri...Sana sıkıca tutunmus, sen de onu seviyorsun...Gerisine afiyet olsun cok afedersin...

Öptüm can...Dua edecegim senin için de..

Kizlar sadece carpenin yazdiklarini okuyabildim.kuzum dualarim seninle. Bi cahillik yapup tekrar barisma sunla. Gecenki barismana sevinememistim zaten. Bu iliskinin biralata gelecegi belliydi.

Neysem ben bugun tamponlari aldirdim burnumdan cok daha iyi nefes alabiliyorum. Ilaclarimi ictim uyku yapti az daha toparlaniyim hep okuyacagim yazdiklarinizi.
Hepinize tesekkur ediyorum. Sizi cok seviyorum.

Kizlar sadece carpenin yazdiklarini okuyabildim.kuzum dualarim seninle. Bi cahillik yapup tekrar barisma sunla. Gecenki barismana sevinememistim zaten. Bu iliskinin biralata gelecegi belliydi.

Neysem ben bugun tamponlari aldirdim burnumdan cok daha iyi nefes alabiliyorum. Ilaclarimi ictim uyku yapti az daha toparlaniyim hep okuyacagim yazdiklarinizi.

Gecmis olsun canım atlatmıssın sükür...

Barısma ihtimali yok canım, bulmustur kendine o birini ki bana böyle kötü davranıp kendim ayrılayım diye bosuna ugrasmadı. Sırf ben ayrılayım da sucsuz olsun diye...Zaten aramadı bile canım, bana verdigi deger bu kadarmıs, gördükce kendime üzülüyorum. Aramayacagım artık, öyle kırıldım ki. Böyle içimde bir bosluk, elimde hic kaldı benim...Her sey darmadagınık ben neresinden tutup düzelticem bilemiyorum. Su an kpss'den güzel bir puan almıs ona seviniyor olabilirdim, atamayı bkeliyor olabilirdim. Böylesi bir sans bir daha elime gecmeyecek benim... Resmen dalga gecti benimle bunca zaman...Buraya da yerlesti artık, her seyini kurup...Benim ayrılmamı saglayıp sucsuz da oldu, simdi birileriyle gönül eglendirir, ailesi evlendirmek istiyor zaten, zamanı geldiginde onu da sepetleyip evlenir ailesinin buldugu ile. Gercekten cok kırgınım, cok üzgünüm. Sürekli aglıyorum...Bir insanın hayatıyla, kalbiyle oynamak bu kadar kolay işte...Simdi kıymetimi anlamayacak, ama ileride bombok bir hayatı olacak, mutsuz olacak, çok pişman olacak böylesi baglı birini kaybettigi için. Kimse ben gibi degildi ona...

Neyse...

Kızlar halk bankası sınavında hatırladıklarım
G8 Üyelik durdurulan RUSYA
Müze BAYBURT BAKSI MÜZESI
MANISA KULA İMİŞ BEN GÖREME YAPTIM YANLIŞ
fıba TURKIYE
kırılgan beslı YUNANISTANMIS.
uyarı alan ülke MACARISTANMIŞ
Milletvekilliği dokunulmazlığı
Adalet bakanlığı yargı degildi.
TBMM nin denetimi vardı
Halkçılık ilkesi
Gümrü ant.
Tekalifi milliye emirleri
Milliyetçilik ilkesiyle bağdaşmayan Türkleri birleştırme
Haksız fill
Anayasa hiyarersişi
Sözel mantık 4 farklı şekilde oluyordu
Anlatım bozukluğu dış ihracat
Anlatım bozukluğu tanışma ilk kez olan birşey
Boşluk doldurma türetme birleştırme
TUİk verileri GIDA MIYDI BARINMAMI
derin yoğun anlamı vardı
Medeni kanun
Milletvekili istifası
Matta üçgenler 243Sanırum
4.1.den 100 tl fark var
24ve26ardışık sayı toplamı 50
Daire kare yuvarlak çoğunlukta olan üst üste gelendi
Zarı attım ama 2 diyorlar
8 tane delik olacaktı kağıt açıldığında
Su doku 15 mişş
Muhasebe dışı envanter
Bide 1000 kasa noksanı vardı muhasebede
Sizler naptınız...

Tuik gıda yaptım canım ben..Kırılgan ülke, uyarı alan ülke, manisa kula benim de yanlıs...Sözel mantık 2 yaptım, kimi 4 diyor kimi 2...1000 kasa noksanı buldum ben de...

Zaman da gecti tüm soruları hatırlayamıyorum o yüzden..

Tuik gıda yaptım canım ben..Kırılgan ülke, uyarı alan ülke, manisa kula benim de yanlıs...Sözel mantık 2 yaptım, kimi 4 diyor kimi 2...1000 kasa noksanı buldum ben de...

Zaman da gecti tüm soruları hatırlayamıyorum o yüzden..
Evet zaman gecti ama genelde kolaydı sorular.
Nasıl oldun bakışım sennnn o_O

İyi degilim ben can..
Canim degmez yaff oyle biri icin. Kurtulduguna dua et bence. Herseyin hayirlisi de. Bak guness in durumunu hatirla serefsiz arabasina el koymustu. En azindan maddi hasarin azdir. Sen guclu bir kizsin. Birak ne halt yerse yesin. Senin gibi bir kizi kaybettigine o uzulsun.

Canim degmez yaff oyle biri icin. Kurtulduguna dua et bence. Herseyin hayirlisi de. Bak guness in durumunu hatirla serefsiz arabasina el koymustu. En azindan maddi hasarin azdir. Sen guclu bir kizsin. Birak ne halt yerse yesin. Senin gibi bir kizi kaybettigine o uzulsun.
canmm tekrar geçmiş olsn bende burun ameliyatı olmuştm nasılsın şimdi
estetl yaptı mı doktor yoksa nefes problemn mi vardı.

diğer banka sorularını hatrlamıyorum derken kızlar, farklı olarak hatrlamıyorum demek istemiştim:KK48:
düşündm ve extra hatrladıklarım
sayı sıralaması 6,6,3
çerçeve anayasa
çapraz kur
ikame ya da tamamlayıcı mal diyorlar ben düşük mal yaptm yanlıştr zaten bnmkisi
Ekonomik dalgalanmalara dayalı işsizlik sorusunun cevabı konjonktürel işsizlik diyorlar siz ne yaptınz kızlar?
Tüik verilerine göre en çok tüketim harcaması Konut ve Kiralama Harcamaları diyorlar ben gıda yapmıştım
maastcht vardı bir de

Kuzuuuuuummm geçmiş olsun findgm şimdi nasilsn bi agrin sizin yok dimi ameliyat sonrasi

İyi degilim ben can..
Sen evlilik hayatında çok mutlu olacaksın Carpem çünkü sevgi dolu bir yüreğin var ve Rabbim seni hakeden insani cikaracak karsina sonrasinda bu gunlerini hatrlayip küçük bir tebessüm edecek iyiki o insanla olmamis diyecek sukur dualari edecek eşine simsiki sarilacaksin...:)

Back