• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
geziyorum canım ben napayım benmki izne ayrılmış gezdik geldik.
sen iyileştin mi nasılsın?
Iyıleştim normal hayatıma devam ediyorum ama cok uyuyorum bu ara ;)
Havalar iyiyken gezin bakalım.
Benimde 3eylülde doğumgünüm var kızlar şimdiden hediyelerim geliyor ;)) ayy cok mutlu oluyorum özel günlerde ;))

Iyıleştim normal hayatıma devam ediyorum ama cok uyuyorum bu ara :KK66:
Havalar iyiyken gezin bakalım.
Benimde 3eylülde doğumgünüm var kızlar şimdiden hediyelerim geliyor :KK66:) ayy cok mutlu oluyorum özel günlerde :KK66:)
caanım doğum günün kutlu olsun sağa sola dönüp uyumak yasak mı sana bu arada sormadan edemedm kuzum =)

caanım doğum günün kutlu olsun sağa sola dönüp uyumak yasak mı sana bu arada sormadan edemedm kuzum =)

teşekkür ederim canım. hayır hiç bir yasaklamam yok :)) bugün tam bir hafta oluyor iyileştim çok şükür bişeyciğim kalmadı :) hatta dışarı çıkınca söylüyorum hangi ara ameliyat oldunda iyileştin diyolar :) ama en çokta telefonla konuşurken sesimin çok net geldiği söyleniyor :))

Kızları napıyorsunuzzz ben kek yaptım can sıkıntısından :KK66:)

Aynını ben de yaptım, na burada kendisi. Kahveli kek.

M9G4Dg.jpg

İyileşmene sevindim can...

Kızlar bu arada ben uyuduktan sonra aradı epey bir, gözümü bile acamıyordum, zil sesinden tanıdım, en son dayanamadım actım. Mesaj filan da atmıs, skype'a bir seyler yazmıstım günler önce, onu okumus, kapamıstım skype'ı adımı sanımı silip fark etmemis sanırım. Mailimi, telefonumu her seyimi yok edecektim. Cidden bu sondu, cok kararlıydım, aramasa idi mümkün degil geri dönüsü yoktu, cok hırpaladı cünkü bu sefer beni. Nasıl oldu anlamadım, barıstık ama. O iyi davranacak eskisi gibi, ben de kıskanclık krizine girmeyecegim. Anlastık bakalım...Umarım bu sefer kötü olmaz, cünkü ondan ayrıyken perisan oluyorum...Bu kadar emek vermisken kopmak da cok zoruma gidiyor bir yandan...

Su sınav da ne zaman acıklanacaksa artık...Acıklansa da bir rahatlasak...

Aynını ben de yaptım, na burada kendisi. Kahveli kek.

M9G4Dg.jpg

İyileşmene sevindim can...

Kızlar bu arada ben uyuduktan sonra aradı epey bir, gözümü bile acamıyordum, zil sesinden tanıdım, en son dayanamadım actım. Mesaj filan da atmıs, skype'a bir seyler yazmıstım günler önce, onu okumus, kapamıstım skype'ı adımı sanımı silip fark etmemis sanırım. Mailimi, telefonumu her seyimi yok edecektim. Cidden bu sondu, cok kararlıydım, aramasa idi mümkün degil geri dönüsü yoktu, cok hırpaladı cünkü bu sefer beni. Nasıl oldu anlamadım, barıstık ama. O iyi davranacak eskisi gibi, ben de kıskanclık krizine girmeyecegim. Anlastık bakalım...Umarım bu sefer kötü olmaz, cünkü ondan ayrıyken perisan oluyorum...Bu kadar emek vermisken kopmak da cok zoruma gidiyor bir yandan...

Su sınav da ne zaman acıklanacaksa artık...Acıklansa da bir rahatlasak...
vaaay kuzum barışmışsın
barışırsnz diye tahmn ediyordum ama kararlıydın bir yandan da
elfm kızacak gibi:oops:
ama bir şans daha hadi bakalım inşallah düzelir çok çok mutlu olursunz kuzum
sende duygusalsın baya burcun neydi?
ee ne zman aradı o da çok sinirliydi nasıl döndü anlamadm kuzum ben ayrıntıları bi anlataydın iyidi kız:KK48:

vaaay kuzum barışmışsın
barışırsnz diye tahmn ediyordum ama kararlıydın bir yandan da
elfm kızacak gibi:oops:
ama bir şans daha hadi bakalım inşallah düzelir çok çok mutlu olursunz kuzum
sende duygusalsın baya burcun neydi?
ee ne zman aradı o da çok sinirliydi nasıl döndü anlamadm kuzum ben ayrıntıları bi anlataydın iyidi kız:KK48:

Kızmıs bile eccük :KK43: Gönlünü alicigim.

Uyuyorum dedim ya hani, yattım uyudum..Aradı bircok kez, ama hic telefona bakacak halde degildim zaten sabahlamısım bir ton aglamısım, bir de arkadası karsıladım, oturduk, eve geldim buraya yazdım sonra vurdum kafayı yattım. Aradı bircok kez, hic beklemiyordum...En son geceye dogru iyi oldum, actım. Ama öyle surata telefon kapatan, sinirli hali yoktu yani, yazdıgım dokunmus galiba.

Su anlık iyi davranıyor bakalım, dün ilk kez epeydir yapmadıgını yapıp güzel bir sey söyledi...

Burcum ikizler can, yükselenim akrep...O da ikizler..

Aynen öyle oldu caprem. Diğer konuyla alakalı iyi yada kötü yorum yapmak istemiyorum.
Ama bir daha burda ağlayıp zırlarsan kafanı kırarımmm :KK11:
Sen mutlu ol yeter ki .

Kızma can, insan sevince inan ki kıyamıyor, bitsin diyemiyorum, perisandım günlerdir, yüzüm güldü hemen toparlandım...

Mutluyum, sag olasın...Epey dinledin beni, ayrılmadık ama kendime de pacavra muamelesi yaptırmayacagım bundan sonra...Sıkıntıları var, ama ben hayvan lesi degilim, hayatında ona en cok deger verene en kötü sekilde davranıyordu...Bu hale gelmişti. O şiirler yazıp dogum günüme videolar hazırlayan sürekli bu tip seyler yapan adam kütüge dönmüştü komple. Sessiz kütük de degil, can yakıyordu sürekli. Neyse ki iyi davranıyor su an, umarım böyle devam eder...Bir de fark ettim ki hayatımın merkezine oturtmusum, böyle yapmayacagım artık...İstedigi zaman yanında olacagım, anlatmak isterse dinleyecegim. Habire zorluyorum ben de cünkü. O böyle yapıyor, hayatının merkezinde degilim.. Etrafımda ilişkisi olup mutlu görünen herkes de böyle yapıyor.

Kızmıs bile eccük :KK43: Gönlünü alicigim.

Uyuyorum dedim ya hani, yattım uyudum..Aradı bircok kez, ama hic telefona bakacak halde degildim zaten sabahlamısım bir ton aglamısım, bir de arkadası karsıladım, oturduk, eve geldim buraya yazdım sonra vurdum kafayı yattım. Aradı bircok kez, hic beklemiyordum...En son geceye dogru iyi oldum, actım. Ama öyle surata telefon kapatan, sinirli hali yoktu yani, yazdıgım dokunmus galiba.

Su anlık iyi davranıyor bakalım, dün ilk kez epeydir yapmadıgını yapıp güzel bir sey söyledi...

Burcum ikizler can, yükselenim akrep...O da ikizler..

Kızma can, insan sevince inan ki kıyamıyor, bitsin diyemiyorum, perisandım günlerdir, yüzüm güldü hemen toparlandım...

Mutluyum, sag olasın...Epey dinledin beni, ayrılmadık ama kendime de pacavra muamelesi yaptırmayacagım bundan sonra...Sıkıntıları var, ama ben hayvan lesi degilim, hayatında ona en cok deger verene en kötü sekilde davranıyordu...Bu hale gelmişti. O şiirler yazıp dogum günüme videolar hazırlayan sürekli bu tip seyler yapan adam kütüge dönmüştü komple. Sessiz kütük de degil, can yakıyordu sürekli. Neyse ki iyi davranıyor su an, umarım böyle devam eder...Bir de fark ettim ki hayatımın merkezine oturtmusum, böyle yapmayacagım artık...İstedigi zaman yanında olacagım, anlatmak isterse dinleyecegim. Habire zorluyorum ben de cünkü. O böyle yapıyor, hayatının merkezinde degilim.. Etrafımda ilişkisi olup mutlu görünen herkes de böyle yapıyor.
allah allah demek yükselenden farkediyor
benm arkadşm ikizler ama hiç senin gibi değil
erkeğine gelnce 3 tane ikizler erkek tanıdım aklımdakiler 3 tane
1i erkek arkadaşımdı eskisi
kız hepsinin gözler fıldır fıldır idare etmek zor ne yazıkki:KK51:

ne zaman görüşcen kız ne zaman yanına gitcen belli mi =)
aa yoksa mülakatı mı bekliyorsun çıkınca giderm 2si bi aradan çıksn diye

allah allah demek yükselenden farkediyor
benm arkadşm ikizler ama hiç senin gibi değil
erkeğine gelnce 3 tane ikizler erkek tanıdım aklımdakiler 3 tane
1i erkek arkadaşımdı eskisi
kız hepsinin gözler fıldır fıldır idare etmek zor ne yazıkki:KK51:

O gözlerini cıkarırım...Neyse ben krize girmeyecektim de mi :KK59:

ne zaman görüşcen kız ne zaman yanına gitcen belli mi =)
aa yoksa mülakatı mı bekliyorsun çıkınca giderm 2si bi aradan çıksn diye

İşini bekliyorum onun canım, kurdu, acacak...Sonra bir iki sıkıntısı var ailesiyle ilgili, biraz düzene girsin gidecegim bir iki haftaya kadar....

Mulakat kesin degil ki canım...Daha acıklanmadı biliyorsun, ben de cok özledim ama...Bir de olsa da, mülakat burada diye bliyorum beno_O

Ay insallah su yazılıyı geceriz ya...

Back