- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
canm bende ta hatrlamıyorum ama küpler peşpeşeydi sağ sol diye ok çıkmıştı kenardan
zar değildi canm böyle L şekli gibiydi tam hatrlayamıyorum inanZar sorusu mu? Saga sola döndürülen?
zar değildi canm böyle L şekli gibiydi tam hatrlayamıyorum inan
2 di herhalde
zaman geçtkçe ben unutuyorum can
cin ali sorusuyla anasınıfı kg ortalamasını naptın canm
canm bende tam hatrlamıyorum aynen belkide 3 yaptımBen de unutmusum bak...Hatırlayamadım simdi...Aklıma gelirse yazarım...
Ona herkes 2 diyor, ben acaba üçü mü işaretledim emin degilim bi türlü...
Neyse kuzum, ben gidip bir elimi yüzümü yıkayım...Sonra da duaya oturacagım...
Öptüm seni, cok tesekkür ederim...
canm bende tam hatrlamıyorum aynen belkide 3 yaptım
kuzum benm içinde dua et nolur
şu işimz hayırla sonuçlansın
benmkiyle aileler orta yolu bulsun benm de kafa orda çok üzülüyorum
öptüm çok
Kizlar sadece carpenin yazdiklarini okuyabildim.kuzum dualarim seninle. Bi cahillik yapup tekrar barisma sunla. Gecenki barismana sevinememistim zaten. Bu iliskinin biralata gelecegi belliydi.
Neysem ben bugun tamponlari aldirdim burnumdan cok daha iyi nefes alabiliyorum. Ilaclarimi ictim uyku yapti az daha toparlaniyim hep okuyacagim yazdiklarinizi.
Hepinize tesekkur ediyorum. Sizi cok seviyorum.
Evet zaman gecti ama genelde kolaydı sorular.Tuik gıda yaptım canım ben..Kırılgan ülke, uyarı alan ülke, manisa kula benim de yanlıs...Sözel mantık 2 yaptım, kimi 4 diyor kimi 2...1000 kasa noksanı buldum ben de...
Zaman da gecti tüm soruları hatırlayamıyorum o yüzden..
Evet zaman gecti ama genelde kolaydı sorular.
Nasıl oldun bakışım sennnn
Canim degmez yaff oyle biri icin. Kurtulduguna dua et bence. Herseyin hayirlisi de. Bak guness in durumunu hatirla serefsiz arabasina el koymustu. En azindan maddi hasarin azdir. Sen guclu bir kizsin. Birak ne halt yerse yesin. Senin gibi bir kizi kaybettigine o uzulsun.İyi degilim ben can..
canmm tekrar geçmiş olsn bende burun ameliyatı olmuştm nasılsın şimdiCanim degmez yaff oyle biri icin. Kurtulduguna dua et bence. Herseyin hayirlisi de. Bak guness in durumunu hatirla serefsiz arabasina el koymustu. En azindan maddi hasarin azdir. Sen guclu bir kizsin. Birak ne halt yerse yesin. Senin gibi bir kizi kaybettigine o uzulsun.
kuzum kolaydı da kolaysa herkese kolay baraj falan kalmayacak bu gidişle =(Evet zaman gecti ama genelde kolaydı sorular.
Nasıl oldun bakışım sennnn
Kuzuuuuuummm geçmiş olsun findgm şimdi nasilsn bi agrin sizin yok dimi ameliyat sonrasiKizlar sadece carpenin yazdiklarini okuyabildim.kuzum dualarim seninle. Bi cahillik yapup tekrar barisma sunla. Gecenki barismana sevinememistim zaten. Bu iliskinin biralata gelecegi belliydi.
Neysem ben bugun tamponlari aldirdim burnumdan cok daha iyi nefes alabiliyorum. Ilaclarimi ictim uyku yapti az daha toparlaniyim hep okuyacagim yazdiklarinizi.
Hepinize tesekkur ediyorum. Sizi cok seviyorum.
Sen evlilik hayatında çok mutlu olacaksın Carpem çünkü sevgi dolu bir yüreğin var ve Rabbim seni hakeden insani cikaracak karsina sonrasinda bu gunlerini hatrlayip küçük bir tebessüm edecek iyiki o insanla olmamis diyecek sukur dualari edecek eşine simsiki sarilacaksin...:)İyi degilim ben can..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?