2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90

Sana yazdıgım gibi kpss'si kötü gecince bu isi yapmak istememis sanırım, tam zamanlı bir iş bulmus diye duydum ben...Sana bir sey deyim mi? Bu eften püften iş ve kalıcı olabilecek bir is degil bence...Bir de kızın ne yaptıgını cözemedim hastanede, check up satısı ofisten yapılıyor, hastanede hasta mı yönlendiriyor yoksa satıs mı yapıyor yoksa ikisini birden mi yapıyor anlam veremedim acıkcası...Bir de su var, eger sen satıs da yapacaksan orada, adam pek bir tez canlı..Sen satıs yapamazsan zaten kafasına göre artık canı ne kadar istiyorsa bir kac gün mü olur bir hafta mı olur tutup direk postalıyor...Bir de part time ise sigorta filan olacagını sanmıyorum..Tam zamanlıları bile süründürüyorlar.

evet canım haklısın aslında ama bi iş buldum poliklnikte halkla ilişkiler cazip geldi
yoksa ortalıkta çok saçma işler var

sen kaç yaşındasın canm bence aramızda çok yok ben 26

Aaaa ben seni daha yeni mezunsn 22-23 falnsn DİE tahmin edyrdm 29 olcam cnm bende az kaldi:)ablan sayilirm yine de :)

Ozel sektörden uzak dur kuzum sana bukadr derm..

aynen ya boşvereyim ama banka sınavı için part time belki olabilirdi bilmiyorum ki...
bence orada ayakta durup müşteri çekiyo
sıcak satış yapıyor yani
ne kadar çok satış adam için o kadar iyi
siz telefonda o da kimi kaparsa hastanede. ben öyle anladım yani canım

Aaaa ben seni daha yeni mezunsn 22-23 falnsn DİE tahmin edyrdm 29 olcam cnm bende az kaldi:)ablan sayilirm yine de :)

Ufacık görünüyor cidden ben de öyle sanmıstım Helenayı...Bu arada ben de 27 yasındayım...

Özelde ne kadar calıstın sen gygk? Bir de o dedigine katılıyorum, günlük isler zaman öldürücü imiş sadece...

Aman ya Helena bana sıcak konus insanlarla diyen insan, o satısta kimbilir neler bekler senden eger satıs ise komple...Ben ayarını rast getiremedim inan ki...Bosver...Zaten bir ay, öyle bir is hep bulursun istersen, ama banka sınavları da 2 yılda bir galiba...

kız ben geç kazandım bi de okul uzadı ondan anca mezun olabildim
valla haklısın uzak dur da işte ne yapalım emeğimizin de karşılığını alamadık hepimiz.

psikoloji mezunu musun yaa çok güzel hep istemişimdir
hangi üni canım.

Son düzenleme:

kız nerem görünüyor bu fotodan mı

Kusum yeni mezun yazısı dikkatimi cekmediydi...

Resminden tahmin yürüttüm..

hee anladım can can
5 dk ya takıldım özelden yazcam sana

sen neler yapıyosun annen iş falan yaptırmıyor herhalde
benmki sınav bitti hemen iş yaptık işe girme temizlik yapcaz diyo =))

Son düzenleme:
hee anladım can can
5 dk ya takıldım özelden yazcam sana

sen neler yapıyosun annen iş falan yaptırmıyor herhalde
benmki sınav bitti hemen iş yaptık işe girme temizlik yapcaz diyo =))

Canım ben ezelden beri is yapıyorum zaten, annem calısıyor benim...O kadar ki yıldım yani...Bu son dönemlere dogru yapmadım sadece, bir de calısırken yapmıyordum pek.

Bugün mutfagı hallettim, aksama dogru da alısveris yaptık...Babam da geldi tasıdık geldim yerlestirdim yemekle hasır nesir oldum...

Sınav yeni baslıyor annecigim diyeydin... Daha banka sınavı var, o da olmazsa ziraat o da olmazsa envai cesit ösym sınavı...

kız bu arada bankalar da çok kötü diyorlar giren çıkıyo eziyolar vs diye
yani eski bankacılık yok artık

kız bu arada bankalar da çok kötü diyorlar giren çıkıyo eziyolar vs diye
yani eski bankacılık yok artık

Yoklukta gideri var ama napak...Zaten özelde de canın cıkıyor, en azından düzgün bir yer olsun bari...Sigorta düzgün yatsın...Böyle daha mı iyi sanki komik komik işler filan...Kendi işin iyapmaya kalksan özelde o da icler acısı...Bir de yükselme sansın var...Dil tazminatı da alabiliyormussun halkbankta..

Ney eskisi gibi ki zaten bu arada, memurluga bile performansla ilgili kota mı ne getireceklerdi...Memur bir arkadasım demisti...

Alttaki 4 kisi yabancıları ısırmıyoruz, buyrun gelin uykum kactı üzüntüden zati kendi adıma Helenayla bagrımıza basarız sizi.

Alttaki 4 kisi yabancıları ısırmıyoruz, buyrun gelin uykum kactı üzüntüden zati kendi adıma Helenayla bagrımıza basarız sizi.

millet kpss yazıyor foruma düşüyor
bunlar ne konuşuyo yahu diyor
misafir üyelk gibi bir şey var mı yazamazlar herhalde
üyeliği olmayanlar mı daha doğrusu bunlar

valla helal olsun
can can ben kaçayım artık devam ederiz yine
öpüyorum seni
ha bu arada cildin düzeldi mi
sınavdan önce problem vardı

İyi madem ben de uyuyum bari...Düzeldi can can, su ara gene alnımda az buz bir sey var ama...

Öptüm paypay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…