2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
kızlar okuduğum kadarıyla geneliniz 7o üstü almışsınız hepiniz adına sevindim
ne güzell siz mooralleride düzeltmişsiniz darısı başımaa hala baş ağrım varrr
bir çoğunuz banka sınavlarına çalışıyosunuz çok sık giremiyorun şimdide ii çalışmalarrmm

Kuzum skma canini hyrlisi olsn napalm biz elimizden geleni yaptk bebisi dusnmen gerek sen uzulursen o da etkilenr..

haklısın canım ama emeğime üzülüyorummm
ama bu saatten sonra da yapacak bir şey de yokk ama gelde içimdeki sesse anlatt işte

Moral düzelse bile etraf bırakmıyor canım. Ben annemle atıstım bugün...Bilsigin birbirimize girdik. Temizlikten girdik, kpss-iş-okul üçlüsünden cıktık. Zaten olumsuz bir sey olunca böyle bütün hayatımı film seridi gibi kavga konusu eder. En son kafayı yiyecektim kendimi dısarı attım...

Bu arada kızlar cıktıgımda muratın kitabını aldım ben de...Bir de akademi yayınlarının cıkmıs sorularının ayrınıtılı cözümlü kitabını aldım...Sırasıyla 35+25 lira. Pazarlıkla birlikte güc bela 52,5 liraya bıraktı hayvan herif...

Alacaksanız fikir olsun diye dedim.

Kizcelermmm napiuosnzzz benim çok cnm sklyor basim catliyor ;(calismaya basladnz mi banka snvina hic içimden gelmiyor kitabida almadm daha..

Kizcelermmm napiuosnzzz benim çok cnm sklyor basim catliyor ;(calismaya basladnz mi banka snvina hic içimden gelmiyor kitabida almadm daha..

cok moralim bozuk, canım sıkkın, içimden artık hiç bişey yapasım gelmiyor,

bugün eşim bana araba kullanmayı öğretecekti, gittik boş bir alan vardı işte, 2 tur rahat attım, sonra dur kalk yapalım alışayım dedik kalkarken 2 kez istop ettirdim, eşimde istop ettiriyosun işte araba dizel billiyosun falan deyince çok sinirlendim. sonuçta yeni öğreniyorum tabiki istop ettireceğim, kızdım bağırıştık falan indim arabadan ağladım biraz, sonra eve götür beni dedim yene bağırıştık tabi, tüm araba kullanma hevesimi aldı benden. bide ben hatalıymışım, hemen sinirleniyomuşum, öğrenmek istemiyomuşum zaten öyle şeyler zırvalayıp durdu. bende senin arabanı istemiyorum dedim, öğretme bana dedim araba falan kullanmak istemiyorum, sağol dedim.
sonuç ben evdeyim, hala sinirlerim bozuk. eşimde köye gitti babasının ilaçları vardı onları götürcekti, telefonumda arabada kaldı sanırım, yada araç kullandığımız yerde düşürdüm eve çıkarken farkettim cebimde olmadığını.

sonuç olarak berbat bir gün geçirdim.

Ben 2013 faliyet raporundaki rakamlara tekrar bakıyorum bir de genel yetenek genel kültür tekrarı yapıyorum can simdi...Günlerin bir kısmını buna ayırdım. Pesine de ingilizce calısacagım. Videoları bitirecegim bir yandan alandan gy-gk bitene kadar...Sonra da kitaplara gececegim.

Hava da rezalet...Sıcak...

Ahhhh kuzumm skma canini oluo böyle şeyler ikinzde ayni anda sinirlenmissnz birinz alttan alsaydi bagirismalar olmazdi.sen yinede esin eve gelince al karsina güzelce konuş benim heyecanlı olmam hata yapmam normal hayatım senin beni idare etmen gerekio öğretmen olan ogreten sensn faln de tatliya bağlayin ikinznde canini sktgina degmez..

Buarada uyudm uyandm hala kafami tutamiom agri ve dönme ayni anda((

Carpem senin gbi calismaya baslayabilsem.ben de keşke gkgy nasil tekrar edion, videolarn faydasi oluomu elife gosterdgn videolarmi bende kendimi toparlaynca bi goz atiim bari, faaliyet.raporu faln onlara dami bakcaz ayriyetten yoksa bunlar kitabin içinde gecen konular mi??
Offff insanin bi konuda bilgisiz olmasi ne kadar kotu nerden.basliycagimi bile bilmiorm snva calismak icn((

canım zafer çarşısı uygundu ben oraya sormuştum 35 demişti muratta indirim yapılmıyormuş
çıkmış banka sorularını mı aldın canm?
ben dersaneden alan kitapları aldım ama çalışasım yok.
benmde annem seninki gibi bir şey oldu mu geçmişleri açar durur susmaz. o yüzden de işe girmeyi istiyorum ya bi an önce. evde durulacak gibi değil her gün kavga.benimkine de takmış durumda kafayı. bende savununca olay büyüyo da büyüyor. senin anne çalışıyo yine
canım bende çalışamıyorum içimden gelmiyor
sen ziraate girecektin sanırım ona daha var yine halk bankasına az kaldı uff
tatlımm üzme kendini benmde babam öğretemez
bir çoğumuzun böyle değil mi zaten baba ,eş, sevgili, nişanlı...
o yüzden bence sen ehliyete yazıl ben ehliyette öğrendim 16 saat almıştım en fazla saati ve hiç bilmiyordum süper öğrenmiştim ne uğraşacaksın ya eşle meşle olacak iş değil bak yabancı olması lazım.

faaliyet raporu nedir ?:44:

kızlar bende bugün sözlümle buluştum...
ama hava çok nemliydi öldük zaten erkenden evlerimize gittik
sınava çalışamıyorum ya bu kpss gerçekten bütün hevesimi kırdı
yine çalışcam yine boşa gidecek diye çalışamıyorum
ben alandan çalışmaya başlamayı düşünüyorum
dersanedeki alan kitapları çok mu ayrıntı dersiniz elimde onlar var?
doğru yanlışı götürmüyor değil mi?

arkadaşımla konuştum işe mi girsem sınava mı çalışsam diye
o da dedi ki
hayatını sınavlara çok bağlıyorsun diyor bana

kendisi 2 sene kpssye hazırlandı öğretmenlik
ama 1 sene son sınıftayken okulla hazırlanmıştı
diğer sene de ücretli öğretmenlik yaparken hazırlandı
tabi onunda olmamıştı

Son düzenleme:
canım biz sonradan da oturup konuşamıyoruz, eşim yine kendini haklı görür, haksızlığınıda bilse yediremiyor kendine, tamam ben haksızım diyemiyor. " ben haklıydım ama yinede özür dilerim" der çok sıkışırsa, özrü kabahatinden beter yani.
bu akşam arkadaşıma davetliydik iftara, eve geldi kapıyı açtım. sonra hazırlandım misafirliğe gittik hiçbişey olmamış gibi yaşantımıza devam ettik. yani hep böyle oluyor üstü kapanıyor, şuan ben içten öfkeliyim ama belli etmiyorum, oda herzamanki gibi. küs değiliz ama sinirleniyorum bu duruma.

nasıl oldun düzeldimi başın ?

doğru diyorsun, bayan direksiyon hocası bulmam lazım, trafiğe çıkmak için. ehliyetim var benim. bi kişi vardı pahalıydı saati, ama artık gözüm görmüyor parayı, hırs yaptım öğreneceğim ona inat.

canım doğru yanlışı götürmüyor, gk gy bilgimiz var alanada çalışmaya bak. bende aynı senin gibiyim hiç çalışasım yok. ama ne kadar baksak kar.

canım doğru yanlışı götürmüyor, gk gy bilgimiz var alanada çalışmaya bak. bende aynı senin gibiyim hiç çalışasım yok. ama ne kadar baksak kar.

kız ehliyetin varmış işte
unuttun mu?
öğreneceğim diyorsun ya öğrenmişsn zaten

kız ehliyetin varmış işte
unuttun mu?
öğreneceğim diyorsun ya öğrenmişsn zaten

canım ehliyeti 2007 yılında öylesine almıştım, bu zamana kadar cüzdanda taşıdım anlayacağın, hem o zamanlarda çok dikkat edilmiyordu direksiyon dersine sınavda, tirafiğin az olduğu yerde kullandım, bi dönüş aldım, bi parkettim 85 le falan geçmiştim. ama kaç yıl oldu. bide bizim araba dizel eğer hızı artırınca vitesini vermezsen istop ediyomuş, bağırıyomuş falan :S ben pek anlamıyorum eşim öyle diyor. erkeklerin arabası kıymetli bilirsin. tamam öğretcem diyor, benden çok sana lazım araba diyor, öğretmeye gelince yüksek sesle konuşuyor canımı sıkıyor ben senin öğretmenının bağırcam tabi diyor, bendede şarteller atıyor. pratik yapmam lazım, vites atmada sorun yaşıyorum (

canım haklısın bende unuttum
o zaman ya eşini alttan alacaksın madem bağırcam diyomuş
ya da başka bir tanıdığınla ,hocayla çalışacaksın:44:

Videolar elf'e attıgım videolar evet...Ama biraz beklemen gerekiyor, calısmıyor deyip kapatma sakın. Biraz bekleyince acılıyor, benim alanım hic degil bu konular ömrümde ilk defa baktıgım icin önce bi fikrim olsun dedim.

Faliyet raporundan 2012'de halk bankası icin soru var canım. Ziraat'inkinde nasıl bilmiyorum, sen ziraate gireceksin. Halkbankın soruları inceledim vardı. Kitapların icinde bilgi var mı bilmiyorum canım. Ben de bir ucundan tuttum devam etmeye calısıyorum...

Videolar

http://trtokul.anadolu.edu.tr/?q=dersler

Ben zaten baska sehir yazdım canım, konusmustuk. Olursa gidecegim. Hem cok yüz göz olduk annemle...Annem cok emektar bir kadın, cok da seviyorum ama burnumdan getirdi. Aynı durumları yasıyoruz su an...

Muratta indirim yok canım zaten bana satan adam da öyle dedi, dogruymus demek ki. Ben iki kitabı birden alınca diger 25'lik olandan kırptı biraz. Cıkmıs banka sınavlarından ayrıntılı cözümlü canım diger kitap. Akademi yayınalrının. 210 sayfa. Olgunlardan aldım ben de...

Faliyet raporu 2013 http://www.halkbank.com.tr/images/m...Yillik_Konsolide_Faaliyet_Raporu_07032014.pdf

2012'de soru gelmiş ödenmiş sermayesi nedir halkbankın diye...Önceki faliyet raporundan. Bunun icinden o da...Halk bankın tarihi yaptıkları vs var içinde...

Hayatı sınavlara baglamak cok dogru degil, ama düzgün bir iş bulayım derken kaybettigin vakit daha kötü geliyor bana...

Yanlıs dogruyu götürmüyor can...

Can ögretmeyiversin madem bagırıyor, baska birinden rica et...Pratik ile ehliyet almak bir degil ki...Az daha sakin olsa ne var sanki...

Son düzenleme:

hah canım işte onu demek istiyor arkadaşım
düzgün iş diye vaktimiz gidiyor of off

tanıdık varsa o da olur canm arkadaş kuzen vs
hoca pahalıya denk gelebilir
bu arada yaş kaçtı cnm senin
parasında değilim de :) neyse yene öğretirde, benim alıngan olmamam lazım, o da bundan sonra anlar daha dikkatli olur sanırım. ama ben soğudum bi kere ondan öğrenmek istemem daha, acelesi yok, ramazan bitsin bulacağım bir yolunu :)) 28 yaşındayım canım.

aynen ehliyetle hiç bir değil. tamamen alışkanlıkla alakalı. vites değiştirmek, sinyal vermek hepsini ne zaman yapacağını kullana kullana öğrenebilirsin, aslında bunun farkında... ben de biraz sakin olmalıyım sanırım, ikimiz karşılıklı bağırıştık. ben alttan alıp düzgün bir şekilde bana böyle davranmaması gerektiğini söyleseydim büyümezdi, bende ona bağırınca arabadan inip kapıyı çarpınca daha karıştı. gel kullan falan diyo ama ben sinir oldum bi kere :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…