2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Elifm gazi verde banka snvlarina calismaya baslayalm bari..

Buarada ilk hazırlanma icn puanin fena degl enazndan 70 baraj isteyen yerlere basvurabilrsn ve belki de nasibin ordadir kuşum..
Canim aynen. Bugun yavastan baslamistim hukuktan 1 unitem bitti. Yarin görüşelim banka sinavlari hakkinda.

Canim aynen. Bugun yavastan baslamistim hukuktan 1 unitem bitti. Yarin görüşelim banka sinavlari hakkinda.

Ben de muratn kitabini almayi dusnyrm halka basvurmadm burada snv merkezi yok DİE ama ziraat basvurmayi dusnyrm muratn kitabi kac sayfa elifm birde butn dersler var icinde sanrm, baska bir kitap almaya gerek yok dimi ona calisirsak anca zaten..

77 kızlar benim de...İyi bir sey beklemiyordum zaten...Ama görünce bi kötü olmadım da degil, emek sonucta...Neyse moral bozmadan banka sınavına devam...

Ögrendik rahatladık en azından, simdi sıra millete laf anlatmakta soranlara...

Ben de muratn kitabini almayi dusnyrm halka basvurmadm burada snv merkezi yok DİE ama ziraat basvurmayi dusnyrm muratn kitabi kac sayfa elifm birde butn dersler var icinde sanrm, baska bir kitap almaya gerek yok dimi ona calisirsak anca zaten..
Murat yayinlari iyi geldi bana butun alan dersleri var. Baska kitap almaya gerek yok diye dusunuyorum. 35 e almis esim.yarin fotosunu cekip koyarim.

Murat yayinlari iyi geldi bana butun alan dersleri var. Baska kitap almaya gerek yok diye dusunuyorum. 35 e almis esim.yarin fotosunu cekip koyarim.

Kuzum.int den bakmstm ben ona yorumlarda da güzel faln diorlardi ama.sayfa sayisina bakamadm kaç sayfa kitap?

Canim iyi almissin yine. Benimde moral8m bozuldu ama suan beni arayanlar iyi almissin diye teselli etti. Cunku herkes yani en iyiyim diyen 80 asamamis. Hangi bolumdun siralamana bak bi bakalim.

Devam Carpem moral bozmak yok..

Emeklerim uctu gitti kismet bakalim 70 almisim calismasam matten baslardim ve daha iyi alirdim eminim((

Canim iyi almissin yine. Benimde moral8m bozuldu ama suan beni arayanlar iyi almissin diye teselli etti. Cunku herkes yani en iyiyim diyen 80 asamamis. Hangi bolumdun siralamana bak bi bakalim.

Kuzum benim alandan 92'i gecmek lazım minimum. Zor yani...4001'ler de malumunuz...

Devam Carpem moral bozmak yok..

Bakalım kuzum elimizden geldigince...

Off off ben memurluk istiyordum banka degil kotu oldu simdi mecburen banka sinavina bakacaz torpilim var ama hakkimla girmek istiyorum allahim nolur yardimmm ettttt

Off off ben memurluk istiyordum banka degil kotu oldu simdi mecburen banka sinavina bakacaz torpilim var ama hakkimla girmek istiyorum allahim nolur yardimmm ettttt

Dumanm bi koşu geliver yanima sarilip aglayasm var bende bankayi hiç istemiorm çok soğuk gelio bana(

Bizimkiler(eslermz)çok dua etmişler herhalde bunlar ii puan alamasn die(

Kuzum benim alandan 92'i gecmek lazım minimum. Zor yani...4001'ler de malumunuz...

Bakalım kuzum elimizden geldigince...

Emeklerim uctu gitti kismet bakalim 70 almisim calismasam matten baslardim ve daha iyi alirdim eminim((

Kizlar bozmayon moralinizi. Bizim bolumde hep 82 den almisti en son ama napiyim yinede umudumu kaybetmiyorum. Herkes dusuk almis ona gore alimlari cekerler belki asagi. Iste kendimi avutuyorum.

Sen de mi dumanım civanım ya...Cin carpmısa döndürdü kpss bizi...

Aynen oyle carpem nekadarda emek vermistik oysa bu formun en eskisi benim temmuzda yazmaya baslamistim diger topikte bebegimle rezil ola ola calistim esimle kavgalar memlekete gitgel masraflar yillarin emegi okullarimi üniversite de dahil birincilikle bitirdim bi karagozluyu sevdim evlendim cocuk sonra kariyer dedim cokk sukur gunume ama ya emeklerim( kocamla 10 yil flort ettimde evlendim halen sevgisi ilk gunlerdeki gibi ama neolursa olsun kadin is hayatinda olmali baska turlu kadin erkek esit olmuyo.... herkes diyo omrun ders calismakla geciyo yas oldu 30 adam akilli ilk defa hazirlandim ve sayisal ci olarak tarihten basladim moral bozulunca matte gitti oysaki matten soru kacirmazdim ve ozel ders bile verdim offf bee cikim daglarada kurt yesin beni(((

Masallahhhh(( hemen başlasak ii olacak...

Bir de iktisattr muhasebedr alanm.olmadgi icn bilmiorm yapabilirmiyim hukuga bakarmda,sen o yönden sanslisn elifm alanina calisican..
Muhasebede zorlanirsin belki canim. Ama digerleri okuyup anlama. Halledersin sen. Halletmemiz laxim.

Dumanimm bozma moralini atanana kadar bankaya girer calisiriz, yine ufaktan kurum sinavlarina falan gireriz atanirsak birakiriz bankayi. Hep destek olalim birbirimize. Hadi morall

Dumanm bi koşu geliver yanima sarilip aglayasm var bende bankayi hiç istemiorm çok soğuk gelio bana(

Bizimkiler(eslermz)çok dua etmişler herhalde bunlar ii puan alamasn die(

Gkgyem canimmmmm geliyom bacimmm hungur hüngür aglayasim var eslerimizin duasi tuttugu belli hic istemiyodu zaten(( ama canim senin puan iyi ortalamaya gore insallah rabbim gonlumuze gore verir kuzummmm

Sagol elifim insallah canim hakkimizda hayirlisini versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…