- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
Kizlar bozmayon moralinizi. Bizim bolumde hep 82 den almisti en son ama napiyim yinede umudumu kaybetmiyorum. Herkes dusuk almis ona gore alimlari cekerler belki asagi. Iste kendimi avutuyorum.
Bizim cok mezun var canım, ondan zor...Eger hicbir zıkkım olmaz ise girip yeniden okumayı bile düsünüyorum ben...Cünkü benim meslegin özelde hicbir degeri yok...Senin gene alım biraz altta imiş umarım olur...
Aynen oyle carpem nekadarda emek vermistik oysa bu formun en eskisi benim temmuzda yazmaya baslamistim diger topikte bebegimle rezil ola ola calistim esimle kavgalar memlekete gitgel masraflar yillarin emegi okullarimi üniversite de dahil birincilikle bitirdim bi karagozluyu sevdim evlendim cocuk sonra kariyer dedim cokk sukur gunume ama ya emeklerim( kocamla 10 yil flort ettimde evlendim halen sevgisi ilk gunlerdeki gibi ama neolursa olsun kadin is hayatinda olmali baska turlu kadin erkek esit olmuyo.... herkes diyo omrun ders calismakla geciyo yas oldu 30 adam akilli ilk defa hazirlandim ve sayisal ci olarak tarihten basladim moral bozulunca matte gitti oysaki matten soru kacirmazdim ve ozel ders bile verdim offf bee cikim daglarada kurt yesin beni
(((
Ben de sayısalcıyım matematigin yarısı bos kaldı benim sınavda hemen hemen...Yetistiremedim. Güya en iyi dersim de matematik... :) Sayısal mantıkta ve sözel mantıkta tökezledim...İlk türkce ve gk den basladım, keske tam tersini yapsaymısım...Gk'de o sacma sapan soruları görünce bir kal oldum..
Neyse vardır bir hayır, ben de bir kara gözlü seviyorum bakalım, ona ulasmaya cabalıyorum. İşe girmistim, sacma sapan bir hal aldı, dedim böyle oyalanacagıma az daha kemer sıkar, bankacılıgı hallederim. (İnsallah)