2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Aynen daral geliyo artik...
Yemek yapmak için kalktm biraz müzik aciyim da ruhum nefes alsn bari..

Kolay gelsin kuzu...Ne yemek yapıyon?

Benim de film izleyesim var, ama kendimi tutuyorum, izlemeyecegim sınav bitene kadar..

Kolay gelsin kuzu...Ne yemek yapıyon?

Benim de film izleyesim var, ama kendimi tutuyorum, izlemeyecegim sınav bitene kadar..
Karniyarik:))ben tutamadm kendimi haftasonu izledm bitane film birazda eşimin israri üzerine izledik ama iyi oldu sonrasında daha iyi hissettim kendimi ve daha iyi calistm ardindanda da eşime bu son snva kadar bidaha bana israr etme bu konularda dedim o da tmm dedi demesine de kendimi zor tutuyorum:(

Son düzenleme:
Karniyarik:))ben tutamadm kendimi haftasonu izledm bitane film birazda eşimin israri üzerine izledik ama iyi oldu sonrasında daha iyi hissettim kendimi ve daha iyi calistm ardindanda da eşime bu son snva kadar bidaha bana israr etme bu konularda dedim o da tmm dedi demesine de kendimi zor tutuyorum:(

Yemek fasli bitti kuzucugu uyutp anysa bakcam kolay gelsn kizlar..

Sag ol yavru..<3

Eline saglık kusum..

Ben en son Hataraki Man diye bir kısa anime seri izledim, sıkıldıkca dersten bir bölüm bir bölüm baktım. Daha da bir sey izlemeyecegim...Aslında iyi oluyor, kafa dagılıyor ama kafamız dagılmayıversin bir bucuk ay..

Kızlar nerelerdesiniz?

Bir saat uyuyup kalkim yoksa beynimden kıvılcım cıkacak :) Kolay gelsin..

Bir saat uyuyup kalkim yoksa beynimden kıvılcım cıkacak :) Kolay gelsin..
Can kalk artik 1 saat doldu:))
Sabahtan beri soluksuz calisiyorum yoruldum artik sayisal mantik cozumum cok zaman aliyo senin nasil carpem:(( bide paragraf icin hic konu calistinmi bana cok sikici geliyorda

offff ya bu gün hiç ders çalışmadımmm 30 soru çözdüm okadar:5:
hastaneye sabah 10 da gittim akşam 4 de eve döndümmm sonra yemekti oydu buydu derken vicdanım hiç rahat değilll:30:
kafamda karışık doktor kese oluşumu olmamış diyor ama benm hcg:1800 fazla bile doktor 500 felan bekliyodu sonucu görünce şaşırdıı ikiz bile olabilir diyor ama kese oluşmamışşşş ayyyyyyyyy öyle işte :ssz:şu kese hayırlısıyla bir oluşsaydı benim de içim rahat ederdii :32: sizlerinde böyle olan anneler varmı aranızda hcg bu kadar yüksekken kese oluşmamasıı:18:
anlayacaınız bugünüm böyleydi:55:

hastaneye sabah 10 da gittim akşam 4 de eve döndümmm sonra yemekti oydu buydu derken vicdanım hiç rahat değilll:30:
kafamda karışık doktor kese oluşumu olmamış diyor ama benm hcg:1800 fazla bile doktor 500 felan bekliyodu sonucu görünce şaşırdıı ikiz bile olabilir diyor ama kese oluşmamışşşş ayyyyyyyyy öyle işte :ssz:şu kese hayırlısıyla bir oluşsaydı benim de içim rahat ederdii :32: sizlerinde böyle olan anneler varmı aranızda hcg bu kadar yüksekken kese oluşmamasıı:18:

Canim kac hafta gecti reglinden hemenmi gittin dr ye aceba. Bendede benzer bisey olmustu kesede olabilir dis gebelikde demislerdi tam belli degildi kalp atislari yoktu sonra surekli alttan muayene ettiler ve kanama problemim oldu hep dusuk tehlikesi yasadim 5haftalikti o zaman. Sikma canini canim benim erken gitmisindir kese olusma donemindedir 6 haftadan sonra kalp atislari basliyo insallah duyarsin o sesi inanilmaz bisey..

Canlar yatiyorum artik pilim bitti turkceden paragraf çözdüm en son ama sikildim sabah saatlerinde cozmek daha mantikli paragrafi. Yarin da dolu bi gun beni bekliyo hadi bakalim tatli rüyalar

Canim kac hafta gecti reglinden hemenmi gittin dr ye aceba. Bendede benzer bisey olmustu kesede olabilir dis gebelikde demislerdi tam belli degildi kalp atislari yoktu sonra surekli alttan muayene ettiler ve kanama problemim oldu hep dusuk tehlikesi yasadim 5haftalikti o zaman. Sikma canini canim benim erken gitmisindir kese olusma donemindedir 6 haftadan sonra kalp atislari basliyo insallah duyarsin o sesi inanilmaz bisey..

Teşekkür ederim kuzum reglimden 5 gün geçti hcg 5 di . 10. Günde hcg 70 .idi. 17.günde 1800 çıktı şuan doktor 6 hafta 5 gün dedi ama kese göremedi doktor ya geç döllenme Yada yalancı gebelik Yada ikiz dedi net bişe yok anlayacağın cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Can hastaneye gitmek zorundasın ama sonucta...Yarına bomba gibi olursun...

Can kalk artik 1 saat doldu:))
Sabahtan beri soluksuz calisiyorum yoruldum artik sayisal mantik cozumum cok zaman aliyo senin nasil carpem:(( bide paragraf icin hic konu calistinmi bana cok sikici geliyorda

Kalktım annem ama pek calısamadım, yatıcam artık simdi...

Benim sayısal mantık iyi, ama sözel mantık sıkıntı bende de. Sınavda en sona bırakıcam sözel mantık sorusunu türkcedeki o yüzden.

Paragraftan video izlemiştim, bir de konu anlatım kitabından bir kere okuyup sorulara gectim canım ben direk.

İyi geceler kızlar hepinize...

Elf'im yavru bir ses ver, öldün mü kaldın mı diye?

Kızlar ben calısmaya baslıyorum. Gazamız mübarek ola bugünkü...

:)

Günaydın kpss kuzuları herkese kolay gelsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam :3: bugün bu sorunun cvbını öğrenene kadar rahat yok bana :9:
ikta ve gulam sistemlerini uygulayan ilk devletler hangisi acaba ? :31:

selam :3: bugün bu sorunun cvbını öğrenene kadar rahat yok bana :9:
ikta ve gulam sistemlerini uygulayan ilk devletler hangisi acaba ? :31:

İkta karahanlılarda ilk (ilk türk islam devletleri içinden) ama iktanın kökü ilk halifeler dönemlerinden geliyor.

Gülam sistemi de gaznelilerden geliyor. Gaznelilerde basta türkken bu askerler sonradan yabancılar alınıyor hatta diye biliyorum. Yanlıssam düzeltsin biri..

İkta karahanlılarda ilk (ilk türk islam devletleri içinden) ama iktanın kökü ilk halifeler dönemlerinden geliyor.

Gülam sistemi de gaznelilerden geliyor. Gaznelilerde basta türkken bu askerler sonradan yabancılar alınıyor hatta diye biliyorum. Yanlıssam düzeltsin biri..

canım teşekkür ederim öncelikle
iktayı bende o şekilde biliyorum
gulam ı da o şekilde biliyorum fakat netten bakıyorum ÖSym gulamı gazneliler olarak almış ama Meb anadolu selçuklu olarak almış
neye inancamı bilemedim ben :26::26:

Back