• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Yemek arasi...

Simdilik tarih cog tekrar ve soru cozm + türkçe soru cozm bitti toplam 270 soru cozdm yemekten sonra mat ve any devam..

Yemek arasi...

Simdilik tarih cog tekrar ve soru cozm + türkçe soru cozm bitti toplam 270 soru cozdm yemekten sonra mat ve any devam..

Afiyet olsun beybili. Ben de yedim simdi, devam edicem tekrar..

Kolay gelsin kızlar..:8:

Selam kuzular cog bölge tekrari ve sorulari bitti mekansal sentez kaldi. Turkce ve mattan soru cozdum mola verdim bi bakim size dedim hepinizi cok optum

canım merhaba
kpss başvurusunu güncellememize gerek yok değilmi......
değişiklik yapmak isteyenler için geçerli galiba.......
yine son anda kafama takıldı......

tatlım geç gördüm mesajını ama dün banada arkadaştan haber geldi yaptım tam ama gereksiz anladığımız kadaryla çünkü biz tıkladık aynı şeklde tamamlanmadı yazıyordu
bugün de öğrendik değişiklik yapmak isteyenler içinmiş herhalde
biz tıkladık ya inşallah o da sorun çıkartmaz ne bileyim:ssz:

Kuzular bugun cog tekrarida bitti cok sukur mat ve turkcedende soru cozdum 300 e tamamladım ama yoruldummmmmm
Opuyorum canlar gamze kacar:)))

Simdi aklimdan geciyordn cnm ses ver napiyon yazcaktm:)) masallah fistgm iyi gidysn..
Kalbimiz bir hayatim:))) sagol canim cok sukur iyi gidiyo memleket yaradi seninde maşallahin var yavru rabbim zihin açıklığı versin opuldun

Duabak findgm sen de ses verrrrrr aralarda motive edelm birbirimizi destek olalim ......

Ben buradayım kuzum dün 250 soru çözdüm dersanemde var su anca o kadar çözebildim bu sırada test sonucunu alınca haber ver demiitin ya işte. :)hamileyimmmm kuzum:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dumannnnn evetttttt yaptım göbüşümDe bebiş var hamileyim:)
Kuzummmmmmm

Amanın annem hayırlı olsun :) <3

Günaydın kızlar ben de baslıyorum mesaiye...Öpüldünüz...

Benim dersane var bugün puffff :( ben derse kaçar hadi kolay gelsin sizlere

Back