2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Gunaydin herkesee :) ben de bu sene kpss ye girecegim ama turkce ve matematik disinda henuz bisy bilmiyorum yeni baslicam :( sizce yapabilir miyim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence yapabilirsin ama sıkı çalışman gerek :-)

Ben bugün bir deneme çözdüm ve moralim düzeldi. Netlerim istediğim düzeyde değil ama artış var.:-)

Çalışmaya devam herkese iyi çalışmalar

Gunaydin herkesee :) ben de bu sene kpss ye girecegim ama turkce ve matematik disinda henuz bisy bilmiyorum yeni baslicam :( sizce yapabilir miyim?

canım merhaba,
bende nisanda başladım çalışmaya.....
açıkcası pek ümidim yoktu....baktım çevremdekiler kursa gidiyor...vs.
üstelik sabah 8 akşam 8 mesai var,çalışıyorum.....
dedim ki madem girmeye karar verdim....ne kadar fırsat bulursam çalışmaya o kadar kardır....
nisanda bir deneme çözdüm....mayısda da 2.sini.....arada 13-15 net fark etti....
üstalik günde 2-3saat çalışıyorum bazen o kadar da değil.....mesai saatlerimde ortada......
ama şu var konu bilgim geçen yıllardan var ama emin ol unutuluyor yine de.....
bize düşen kalan zamanı değerlendirmek....günde 10 soru çözsen kpss de 1 soru yapmana vesile olabilir kim bilir...kolay gelsin.......:6:

canım merhaba,
dedim ki madem girmeye karar verdim....ne kadar fırsat bulursam çalışmaya o kadar kardır....
nisanda bir deneme çözdüm....mayısda da 2.sini.....arada 13-15 net fark etti....
üstalik günde 2-3saat çalışıyorum bazen o kadar da değil.....mesai saatlerimde ortada......
bize düşen kalan zamanı değerlendirmek....günde 10 soru çözsen kpss de 1 soru yapmana vesile olabilir kim bilir...kolay gelsin.......:6:

:) cok tesekkur ederim.kendime guvenmeme sebep oldunuz. Umarim basarabilirim. Hepimize Allah kolayliklar versin

canım merhaba,

canım çalışma tarzın nasıl mesela o 2-3 saati nasıl geçitiyorsun soru çözerek?
konu tekrarı?

merhaba kızlar ya ben çok yorgun düşüyorum sabah dersane sonra ders çalışıyorum ama 8 den sonra hiç çalışmıyorum. yemek ve sigara molasıda veriyorum tabiki. sonra uyku bastırıyor yoruluyorum sabah da 7ye doğru uyanıyorum tabi her gün otobüs git gel niye böyle oluyo kızlar ne yapmalıyım sizde de oluyor mu?

canım çalışma tarzın nasıl mesela o 2-3 saati nasıl geçitiyorsun soru çözerek?
konu tekrarı?
helenacım ben ilk deneme çözdüm,eksik konuları belirledim.....
konularla ilgili soru çözerek başladım...
soru çzüyorum helenacım......
kaynakları çözümlü aldım....
hızlı hızlı çözüp sonra yanlışlarım için çzüme bakıyorum....
eğer çok bocaladığım bir konuysa o zaman konu anlatımına bakıyorum.....
yani bütünden parçaya doğru oldu benimki....:9:
yoksa en baştan başlasam konu konu yetiştiremezdim ki şuan da yetşmez ama en azından hiç çalışmamaktan iyidir diyorum......
sen nasıl çalışıyorsun?
yada bana tavsiyen var mı?

helenacım ben ilk deneme çözdüm,eksik konuları belirledim.....
konularla ilgili soru çözerek başladım...
soru çzüyorum helenacım......
kaynakları çözümlü aldım....
hızlı hızlı çözüp sonra yanlışlarım için çzüme bakıyorum....
eğer çok bocaladığım bir konuysa o zaman konu anlatımına bakıyorum.....
yani bütünden parçaya doğru oldu benimki....:9:
yoksa en baştan başlasam konu konu yetiştiremezdim ki şuan da yetşmez ama en azından hiç çalışmamaktan iyidir diyorum......
sen nasıl çalışıyorsun?
yada bana tavsiyen var mı?

canım ben şu an tarh tekrarı yapıyorum okuyorum anlamaya çalışıyorum üzerine test ama baya vakit gidiyor tabi.
sen akıllılık etmişsin şu zamanda yapabileceğin en iyi şey:34:

benmde tarh biter 5 güne sonra yanlışlarım çıkınca senin gibi dönüp bakarım çözümlü kitaptan anlayabilecek bir şeyse sıkıntı yok aynen.

sen ne işte çalışıyordun canm ilk giriş mi bir de ?

Intenetten tarih ve vatandaslik konu anlatimlarini dinleyerek calissam sizce yetistirebilir miim peki? Cografyayi kendim calisabilirim belki vatandasligi da ama tarihi okuyarak yapamayacagimi dusunuyorum.

Ben buradayım kuzum dün 250 soru çözdüm dersanemde var su anca o kadar çözebildim bu sırada test sonucunu alınca haber ver demiitin ya işte. :)hamileyimmmm kuzum:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allahhhhhhhhhhhhhhh teyze mi oluyoz bizzzz simdiiiiiiii:)))))))
yavrukuşummmmm çok sevndm fistgmmmm
sans getrcek inş sana minigin:)

Kızlar dersaneye gittim geldim, biraz rahatsızlandım. Yemek yiyip uyudum, simdi kalktım devam edecegim. Kolay gelsin, günaydın hepinize simdiden.

Kızlar dersaneye gittim geldim, biraz rahatsızlandım. Yemek yiyip uyudum, simdi kalktım devam edecegim. Kolay gelsin, günaydın hepinize simdiden.
Gunaydn Carpem geçmiş olsn..

Gunaydin KPSS gullerm kahvaltimi yapip basliycam calismaya herkese güzel ve verimli bir hafta diliyorum..

Dumannnnn evetttttt yaptım göbüşümDe bebiş var hamileyim:)
Kuzummmmmmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canimmmmmmm cok sevindim rabbim saglikla hayirla kucagina almani nasip eder insallah hayirlli bir evlat olur. Annesinede sinavinda sans getirir insallahhhhh

Kizlar gunaydin verimli bi hafta olur inşallah
Dun 381 soru çözdüm masallah bana:))
Artik 300 un altina dusmeyecem inşallah

Gunaydn Carpem geçmiş olsn..

Gunaydin KPSS gullerm kahvaltimi yapip basliycam calismaya herkese güzel ve verimli bir hafta diliyorum..

Günaydın can...

Gecmis olsun can onemli bise degildir insallah

Sag ol can can...Cok önemli degil midemi üsütmüsüm az, otobüste cıkarır gibi oldum, eve geldim cıkardım. Sonra yattım uyudum. Gece kalktıgımda sıcak bir seyler hazırladım. İyiyim simdi.

Haydi bakalım her seye kulakları kapayalım, güzel bir hafta olsun bol calısmalı hepimiz için.

Yavrukuslar nasil gidiyor calisiyormusnz????
yine ses seda yok topikte????

Ben tarih videosu izledm ( konu tek niteliğinde) sonra soru cozm arkasina cog videosu izledm soru cozm gecmedm biraz uzun bir konu ikinci videosu var onu izledikten sonra soru cozm geccem simdi türkçe soru cozmu yapiiyorm biraz daha calisip aksam yemeği yapmaya kalkcam yemekten sonrada mat la any bakcam bakabilirsem..sozel mantiktan soru cozmem gerek ama hic içimden ona bakmak gelmiyor:(

Son düzenleme:
Yavrukuslar nasil gidiyor calisiyormusnz????
yine ses seda yok topikte????

Ben tarih videosu izledm ( konu tek niteliğinde) sonra soru cozm arkasina cog videosu izledm soru cozm gecmedm biraz uzun bir konu ikinci videosu var onu izledikten sonra soru cozm geccem simdi türkçe soru cozmu yapiiyorm biraz daha calisip aksam yemeği yapmaya kalkcam yemekten sonrada mat la any bakcam bakabilirsem..sozel mantiktan soru cozmem gerek ama hic içimden ona bakmak gelmiyor:(

Çalısıyoruz yavru, arada baktım yoktu kimse..

Vatandaslık calısıyorum ben.. Bugün ekstra matematik+türkce (soru cözüm videolarını da tekrar izleyip türkceden) de cözecegim...

Back