Kuzucuklar kolay gelsin
Sabahtan beri discideydim ders calisamadim anayasa tekrari yapacam agzimin uyusuklugu gecerse(
Geçmiş olsn findigimmm....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzucuklar kolay gelsin
Sabahtan beri discideydim ders calisamadim anayasa tekrari yapacam agzimin uyusuklugu gecerse(
Canimmmm noldu yaa hayirdir bitanem sinav sendromumumi yoksa baska bi sorunmu
Cnm ben ilk ihtiyacin konu anlatimindan calistm ama agrlikli olarak internetten video dinledm bi kaç tane farklı video anlatım(hakan dede, pelin yuzal ve biri daha vardi simdi hatrlayamadm ismini ) ve şuan evveliyat com DİE bir yerden ramazan hoca adinda bir tarihçinin videolarini dinliyorm son tekrarlarım icn.hoca MEB kitabini esas alarak anlatiyor ve doğru olarak bilinen birçok yanlis bilgiye aciklik getiriyor ben begendm istersen goz at.iyi calismalar..
Tarihin en baba yerlerindeym osmanli 16-17-18-19 yy siyasi tarihi ve islahatlar kafam kazan gbi oldu biraz daha bakarm sonrasinda arkadaşlara aksam yemeğine davetliyiz hazrlanp cikarz ve yemek donusu inşallah biraz daha calisabilirm herkese iyi calismalar yavrukuslarmmmm...
Kuzucuklar kolay gelsin
Herkese kolay gelsin ben de coğrafya çalışıyorum bugün tekrar ediyorum ezberlemem gereken yerleri not alıyorum sonrasında deneme yapacağımm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi eglenceler kusum...
Meb'e göre anlatıyor dedigin Ramazan Yetgin mi? Youtubeda görmüstüm videolarını? Bir de hepsi toplam olarak cok uzun saatler mi sürüyor kac saat civarı?
Gecmis olsun canım..
Kolay gelsin...
Kızlar ben de gitmedim calısıyorum ama bir oturup bir kalkıyorum, bir buradaki sacma konulara bakıyorum, hakkat cok bunaldık...Neyse kendimi buraya zımbalayacagım geceye kadar...
Kuzucuklar kolay gelsin
Cnm ben ilk ihtiyacin konu anlatimindan calistm ama agrlikli olarak internetten video dinledm bi kaç tane farklı video anlatım(hakan dede, pelin yuzal ve biri daha vardi simdi hatrlayamadm ismini ) ve şuan evveliyat com DİE bir yerden ramazan hoca adinda bir tarihçinin videolarini dinliyorm son tekrarlarım icn.hoca MEB kitabini esas alarak anlatiyor ve doğru olarak bilinen birçok yanlis bilgiye aciklik getiriyor ben begendm istersen goz at.iyi calismalar..
bende hakan dede izliyodum ama çok basit anlatıyor
şimdi ramazan yetgin evveliyat izliyorum o daha detaylı ve güzel anlatıyor max 50 -60 dak sürüyorrr
şimdi tarih trablusgarb balkan savaşlar 1. dünya savaşı mondros cemiyet soru çözüyorum bugün bitireyimde yarın kurtuluşa geçeyim artık
çok sıkıldımmmmmm pufffff yeter bitsin artık yahuuuu
Tarihin en baba yerlerindeym osmanli 16-17-18-19 yy siyasi tarihi ve islahatlar kafam kazan gbi oldu biraz daha bakarm sonrasinda arkadaşlara aksam yemeğine davetliyiz hazrlanp cikarz ve yemek donusu inşallah biraz daha calisabilirm herkese iyi calismalar yavrukuslarmmmm...
canım genel tekrarda mısın tarihten bende tam ordayım geçtim üzerinden olmamış bir daha geçiyorum o kısım cidden sıkıntılı :44:
Kizlaaaaaaaarrrrrrr daha uyuyomusunz aman Allahmmmmmmmmm herkes uyansin bir ay sonra sabah aksam uyursnz hadin kalkin gari....
osmanli dagilmayi bitrdm.ama ben de dagildm yaâaa ne çok şey yapmislar ezberle ezberle iki gün sonra unut tekrar ezberle pofffffffffff.....
Kizlaaaaaaaarrrrrrr daha uyuyomusunz aman Allahmmmmmmmmm herkes uyansin bir ay sonra sabah aksam uyursnz hadin kalkin gari....
osmanli dagilmayi bitrdm.ama ben de dagildm yaâaa ne çok şey yapmislar ezberle ezberle iki gün sonra unut tekrar ezberle pofffffffffff.....
ben geldimm aMa kimsecikler yokk:2: sabah kalktım kahvaltı sonrası bir fem denemesi YAPTIM TAM BİR KAZIK DENEMEEEE
NEYSEKİ BİTTİİİ
ya sizin sınavlar nasıl gidiyorr kaç net yapıyorsunuz
tarih yapsam türkçe yapamıyorum türkçe yapsam anayasa yapamıyorumm ben anlamadım bu işiiiiiiiii
nezaman hepsinide yapacağım gün gelecek çok merak ediyorummm
Fem zorya biraz kuzum ondandir bu ay en az iki deneme gunde gorbak nasil netler artacak burdada paylasiriz hizlaniriz ohhh gelsin puanlar yaparsin yeterki stres yapma canim drye ne zaman gitcektin cnm bebis icin