2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Canimmmm noldu yaa hayirdir bitanem sinav sendromumumi yoksa baska bi sorunmu

Snv kuşum başka ne olabilir yoruldm skldm daraldm artk, bu yasima kadar ki calismalarimi toplasan su 7 aydir ki calismamin yedi de biridir herhalde..sanrm artık tahammulum kalmadi çok cabuk sinirlenyrm ve bu genellikle kizima denk geliyor buna çok uzuluyorm su bir ayin bir an once geçmesini ve insan olduğumu hatırlamak istyrm kuzucugumla, esimle doyasiya vakit geçirmek istiyorm:(

Tarihin en baba yerlerindeym osmanli 16-17-18-19 yy siyasi tarihi ve islahatlar kafam kazan gbi oldu biraz daha bakarm sonrasinda arkadaşlara aksam yemeğine davetliyiz hazrlanp cikarz ve yemek donusu inşallah biraz daha calisabilirm herkese iyi calismalar yavrukuslarmmmm...

Cnm ben ilk ihtiyacin konu anlatimindan calistm ama agrlikli olarak internetten video dinledm bi kaç tane farklı video anlatım(hakan dede, pelin yuzal ve biri daha vardi simdi hatrlayamadm ismini ) ve şuan evveliyat com DİE bir yerden ramazan hoca adinda bir tarihçinin videolarini dinliyorm son tekrarlarım icn.hoca MEB kitabini esas alarak anlatiyor ve doğru olarak bilinen birçok yanlis bilgiye aciklik getiriyor ben begendm istersen goz at.iyi calismalar..

Tarihin en baba yerlerindeym osmanli 16-17-18-19 yy siyasi tarihi ve islahatlar kafam kazan gbi oldu biraz daha bakarm sonrasinda arkadaşlara aksam yemeğine davetliyiz hazrlanp cikarz ve yemek donusu inşallah biraz daha calisabilirm herkese iyi calismalar yavrukuslarmmmm...

İyi eglenceler kusum...

Meb'e göre anlatıyor dedigin Ramazan Yetgin mi? Youtubeda görmüstüm videolarını? Bir de hepsi toplam olarak cok uzun saatler mi sürüyor kac saat civarı?

Kuzucuklar kolay gelsin
Sabahtan beri discideydim ders calisamadim anayasa tekrari yapacam agzimin uyusuklugu gecerse:((

Gecmis olsun canım..

Herkese kolay gelsin ben de coğrafya çalışıyorum bugün tekrar ediyorum :-) ezberlemem gereken yerleri not alıyorum sonrasında deneme yapacağımm :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kolay gelsin...

Kızlar ben de gitmedim calısıyorum ama bir oturup bir kalkıyorum, bir buradaki sacma konulara bakıyorum, hakkat cok bunaldık...Neyse kendimi buraya zımbalayacagım geceye kadar...

İyi eglenceler kusum...

Meb'e göre anlatıyor dedigin Ramazan Yetgin mi? Youtubeda görmüstüm videolarını? Bir de hepsi toplam olarak cok uzun saatler mi sürüyor kac saat civarı?

Gecmis olsun canım..

Kolay gelsin...

Kızlar ben de gitmedim calısıyorum ama bir oturup bir kalkıyorum, bir buradaki sacma konulara bakıyorum, hakkat cok bunaldık...Neyse kendimi buraya zımbalayacagım geceye kadar...

Saol yavru..
Evet ramazan yetgin evveliyatı com DİE sitesi var videolar topluca hepsi var oradan dinliyorum.hakan dedenin videolarina gore daha uzun ama mesela hakan dede osmanlida sadece islahatlari faln anlatms burada antlaşmalar falnda anlatiliyor ve artık insanları elemek adina antlasmalari falnda soruyorlar eskiden sormuyorlarmis ama artık bunlara da dikkat etmemiz gerekiyor bir de bu son tekrarim olcak ve biraz sağlam bir tekrar olsn istiyorum anlatimini da begendm simdilik dinliyorm hyrlisi sonunu getrrm inş:)

Cnm ben ilk ihtiyacin konu anlatimindan calistm ama agrlikli olarak internetten video dinledm bi kaç tane farklı video anlatım(hakan dede, pelin yuzal ve biri daha vardi simdi hatrlayamadm ismini ) ve şuan evveliyat com DİE bir yerden ramazan hoca adinda bir tarihçinin videolarini dinliyorm son tekrarlarım icn.hoca MEB kitabini esas alarak anlatiyor ve doğru olarak bilinen birçok yanlis bilgiye aciklik getiriyor ben begendm istersen goz at.iyi calismalar..

hakan dedeyi dinliyodum ben tek saol canım bu sene bide bu saçmalık sıktı çok canımı sıkıyo benimm :47:

bende hakan dede izliyodum ama çok basit anlatıyor
şimdi ramazan yetgin evveliyat izliyorum o daha detaylı ve güzel anlatıyor max 50 -60 dak sürüyorrr
şimdi tarih trablusgarb balkan savaşlar 1. dünya savaşı mondros cemiyet soru çözüyorum bugün bitireyimde yarın kurtuluşa geçeyim artık
çok sıkıldımmmmmm pufffff yeter bitsin artık yahuuuu:5:

bende hakan dede izliyodum ama çok basit anlatıyor
şimdi ramazan yetgin evveliyat izliyorum o daha detaylı ve güzel anlatıyor max 50 -60 dak sürüyorrr
şimdi tarih trablusgarb balkan savaşlar 1. dünya savaşı mondros cemiyet soru çözüyorum bugün bitireyimde yarın kurtuluşa geçeyim artık
çok sıkıldımmmmmm pufffff yeter bitsin artık yahuuuu:5:

toplam kaç video canım tarih?

canım genel tekrarda mısın tarihten bende tam ordayım geçtim üzerinden olmamış bir daha geçiyorum o kısım cidden sıkıntılı :44:

kızlar nasıl gidiyor çalışmalar?
denemelerden kaç net yapıyosunuz?

Gunaydn canlar herkese verimli bir gün diliyorum ben yavaştan basliim mesaime iyi calismalar caliskan hatunlar...

Kizlaaaaaaaarrrrrrr daha uyuyomusunz aman Allahmmmmmmmmm herkes uyansin bir ay sonra sabah aksam uyursnz hadin kalkin gari....
osmanli dagilmayi bitrdm.ama ben de dagildm yaâaa ne çok şey yapmislar ezberle ezberle iki gün sonra unut tekrar ezberle pofffffffffff.....

Kizlaaaaaaaarrrrrrr daha uyuyomusunz aman Allahmmmmmmmmm herkes uyansin bir ay sonra sabah aksam uyursnz hadin kalkin gari....
osmanli dagilmayi bitrdm.ama ben de dagildm yaâaa ne çok şey yapmislar ezberle ezberle iki gün sonra unut tekrar ezberle pofffffffffff.....

Valla geri uyumusum kalkıp...

Kahvaltı hazırladım, yedik kardesimle dus mus derken simdi oturdum daha yeni...

Hadi kolay gelsin kızlar hepimize, aralarda gelirim...Bu arada ara verdikce güncellere bir seyler ekliyorum vaktiniz olursa bakın...

ben geldimm aMa kimsecikler yokk:2: sabah kalktım kahvaltı sonrası bir fem denemesi YAPTIM TAM BİR KAZIK DENEMEEEE
NEYSEKİ BİTTİİİ
ya sizin sınavlar nasıl gidiyorr kaç net yapıyorsunuz
tarih yapsam türkçe yapamıyorum türkçe yapsam anayasa yapamıyorumm ben anlamadım bu işiiiiiiiii
nezaman hepsinide yapacağım gün gelecek çok merak ediyorummm :50::27:

Kizlar anayasada bitek idari yargi kaldi bi turlu aklim almiyo merkezdi tasraydi il encumeniydi takildim kaldim ya kafam cok dolu ondan yada ben gerizekaliyim agliyacam ya:((( youtube da yok konu dinlemek icin ne yapcam bi fikir verin lüfffeeennnn

Off off cnm ciyikim dağlarada kurt yesin beni sabahin koru gecenin yarisi masa basindayim nolur emeklerimizin karsiligini alalim nolurr Allah'immmmm

ben geldimm aMa kimsecikler yokk:2: sabah kalktım kahvaltı sonrası bir fem denemesi YAPTIM TAM BİR KAZIK DENEMEEEE
NEYSEKİ BİTTİİİ
ya sizin sınavlar nasıl gidiyorr kaç net yapıyorsunuz
tarih yapsam türkçe yapamıyorum türkçe yapsam anayasa yapamıyorumm ben anlamadım bu işiiiiiiiii
nezaman hepsinide yapacağım gün gelecek çok merak ediyorummm :50::27:

Fem zorya biraz kuzum ondandir bu ay en az iki deneme gunde gorbak nasil netler artacak burdada paylasiriz hizlaniriz ohhh gelsin puanlar yaparsin yeterki stres yapma canim drye ne zaman gitcektin cnm bebis icin

Fem zorya biraz kuzum ondandir bu ay en az iki deneme gunde gorbak nasil netler artacak burdada paylasiriz hizlaniriz ohhh gelsin puanlar yaparsin yeterki stres yapma canim drye ne zaman gitcektin cnm bebis icin

Pazartesi kuzum gideceğiz haber veririm gelişmeleri sana😉 senin çalışmalar nasıl gidiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back