2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

yeni sistemde dersane kitaplarım olacak ilerleyn zamanlarda kendmde alırım ama şu duurrumda elimde fazladan kaynak olur diye düşündüm çünkü hiç kaynağım yok:/

Canim ihtiyac çok yalin bence edilmelisin . Ne kadar farkli kaynak ne kadar çok soru görürsek o kadar faydalı, bir adım daha yaklaşırız atanmaya :KK66::KK1:

nasıl uymadı akşam saatleride var ama? ihtiyaça yazıldım ben

akşam işten çıkışta sabit saatim yok benim ondan :KK50: haftasonuda tek pazar olduğu için haftasonu grubunada giremedim çok araştırdım baya zorladım ama nasip olmadı evde çalışmaya başladım sözelleri evde çalışıyorum matematiğide özel ders alıyorum pazarları canım :KK31: sen haftaiçimi gidiyosun dersaneye ? nasıl iyimi ? memnunmusun ?:KK31:

Kızlar FEM dershanesi deneme sınavları başlamış tesadüfen gördüm. diğerlerinde de başlamış mı bilmiyorum ama girmeyi düşünüyorum ama henüz derslerin ilk konuları bitti coğrafya matematik 2 konu . Moralim bozulur mu daha sonramı gireyim aceba ne dersiniz ?:18::18::18:

Bir kerelik girin ama sürekli girmeyin derim konular bittiğinde bulabildiğiniz kadar deneme çözersiniz.

Merhabalar

Bende yeni katıldım aranıza. Ben Başarı Akademiye yazıldım. Yaş 29, 30dan gün alıyorum desem yeridir. Makine Mühendisiyim. Özel sektörde canı yananlardan, çocuk isteyenlerden ve eşi, asker olup mecbur yeri yurdu sürekli değişeceklerdenim. Sanırım biraz desteğe ihtiyacım var buyüzden buradayım. Şuan hiç kitap defter açasım gelmiyor. Ders çalışmak için bir an önce şu kurs başlasın istiyorum.
Aslında dersanelerin sınavlarına girmek lazım insan kendini bir görür en kötü duvara toslar bu ona çalışmak için azim verir sınav günü bunu yaşamaktansa...

Görüyorum ki bir çok arkadaşımız konulara başlamış :KK9:

Kızlar FEM dershanesi deneme sınavları başlamış tesadüfen gördüm. diğerlerinde de başlamış mı bilmiyorum ama girmeyi düşünüyorum ama henüz derslerin ilk konuları bitti coğrafya matematik 2 konu . Moralim bozulur mu daha sonramı gireyim aceba ne dersiniz ?:18::18::18:
sınava girip aslında neleri yapabildiğini hangi konuarda daha fazla bilgi sahibi olduğunu ölçebilirsin ama sürekli girersen moral bzukluu yaratabilir.ben şuanda test bile çözmüyorum tüm konular bitsin sonra başlıcam çözmeye ama deneme yapabilirsin sonra kendini ne kadar geliştirdiğiini ne kadar sürede çözebildiğini görürsün
derslere başlamadan önce bende deneme sınavı gibi yapmıştım kendime sonra hiç anlamadığım yorumlayamadığım konular üzerinde daha fazla durdum bitince de tekrar ölçücem bakalım ne kadar farketti o durumdan

bu arada coğrafya ulaşımda bitti
tbmm ye başladım ama ortalarında devam edemedim devamlı birşeylere dağıldı dikkatim demek ki derse tam hazır değilmişim bugün tekrardan başlıcam.bugün dinlenme ilan ediyorum kendime yarın da ark.ım düğünü var ona hazırlanıcam pazar günü devam ederim artık

ben burdaki femle telefonla görüşüp sormuştum her denemeyi dışarıya açmayacaklarını kasımdan sonra belli denemelerini açıcaklarını söylemişlerdi istersen önce bir telefonla arayıp görüş canım...

akşam işten çıkışta sabit saatim yok benim ondan :KK50: haftasonuda tek pazar olduğu için haftasonu grubunada giremedim çok araştırdım baya zorladım ama nasip olmadı evde çalışmaya başladım sözelleri evde çalışıyorum matematiğide özel ders alıyorum pazarları canım :KK31: sen haftaiçimi gidiyosun dersaneye ? nasıl iyimi ? memnunmusun ?:KK31:

evet canım haftaiçi gidiyorum bakalım daha bu hafta başladı şimdilik iyi gidiyor...

Kızlar yediiklimin seti nasıl? Alan var mı aranızda? İhtiyaç bulamadığım için yediiklim alayım diyorum. Sizce doğru yolda mıyım? :)

Kızlar yediiklimin seti nasıl? Alan var mı aranızda? İhtiyaç bulamadığım için yediiklim alayım diyorum. Sizce doğru yolda mıyım? :)

Kesinlikle al diyorum canim ben aldim ve iyiki almisim ozellikle matematik kitabini cok beyendim sorulai tip tip ayirmis ihtiyacta var yargida ama en ayrintili yediiklim hicbirinde olmayan soru tipleri var

Kesinlikle al diyorum canim ben aldim ve iyiki almisim ozellikle matematik kitabini cok beyendim sorulai tip tip ayirmis ihtiyacta var yargida ama en ayrintili yediiklim hicbirinde olmayan soru tipleri var

diğer dersler nasıl peki canım elindeki kaynaklara göre hepsi 2014 mü...bana daha çok coğrafya ve tarih lazım

Aslında bana da genel kültür lazım. Tek tek satılmadığı için set halinde alacam. Alayım bari yarın.

ben burdaki femle telefonla görüşüp sormuştum her denemeyi dışarıya açmayacaklarını kasımdan sonra belli denemelerini açıcaklarını söylemişlerdi istersen önce bir telefonla arayıp görüş canım...

aradım aradığımda cuma vakti idi hocalar camideymiş. Telefona açan kızında pek bilgisi yoktu numaramı bıraktım sınav tarihlerini msj ile bildirecekler. Yarım uygun olursa gidip görüşmeyi düşünüyorum.

bence de alabilirsin ama bence destekleyen bir kitap daha al. Ben yediiklim ve beyaz kalem setini aldım datadanda matemetik coğrafya tarih aldım her konuyu hepsinden ayrı ayrı takip ediyorum eksikliler hatalar olabiliyor.

başka kitap almıcam dedim ama yediiklim 99-2013 konulara göre çıkmış soruları kitibını aldım :KK1::KK1::KK1::KK1:

bence de alabilirsin ama bence destekleyen bir kitap daha al. Ben yediiklim ve beyaz kalem setini aldım datadanda matemetik coğrafya tarih aldım her konuyu hepsinden ayrı ayrı takip ediyorum eksikliler hatalar olabiliyor.

başka kitap almıcam dedim ama yediiklim 99-2013 konulara göre çıkmış soruları kitibını aldım :KK1::KK1::KK1::KK1:

bu aldıkların hepside 2014mü canım en iyisi hangisi canım sence tarih ve coğrafyada

aradım aradığımda cuma vakti idi hocalar camideymiş. Telefona açan kızında pek bilgisi yoktu numaramı bıraktım sınav tarihlerini msj ile bildirecekler. Yarım uygun olursa gidip görüşmeyi düşünüyorum.

aslında bende gidip yüzyüze görüşmeyi düşünüyorum ama birtürlü fırsatım olmadı...yarın buraya dönüt yaparsan sevinirim canım

bu aldıkların hepside 2014mü canım en iyisi hangisi canım sence tarih ve coğrafyada

hepsi 2014 ilkkez hazırlanıyorum sınava geçen yılda girdim 58 aldım ama hazırlanmamıştım. kitabım yoktu yani :))) tarih çok kişidende duyduğum ve gördüğüm kadarıyla Data iyi coğrafya içinde data da iyi yediiklimde ama kesinlikle beyaz kalemden uzak durun derim hem çok sığ hemde çok hata çıkıyor

misss_girl yarın görüşmeye gidersem muhakkak yazarım

Son düzenleme:
X