2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Amin inş :) Bu arada pegemin konu anlatımı sorulmuş bende var ondan da çalışıyorum ;fakat başka bir kaynağa baktığımda bazı eksikler görüyorum daha doğrusu birinde olan bilgi diğerinde yok ötekinde olan diğerinde yok :) Gerçi ben matematik özürlü olduğum için videoları kitaba tercih ediyorum :)

Arkdaşlar ben de varımm.Allah herkesin yolunu ayrı ayrı açık etsin inşallah.

selam kızlar coğrafyadan devam ediyorum bugün artı olarak 30 türkçe 30 matematik çözeceğim
ben dersin başına baya bi geç saatte oturuyorum ama düzenim senelerdir böyle değiştiremedim :KK19:
bugün yargının ales sayısal,sözel mantıkla ilgili bi kitabını aldım ondan sorular çözeceğim.kpss soruları ales tarzı oldu dedikleri için bu tarz soruları da görmem lazım diye düşündüm.
kolay gelsin hepimize:KK52:

merhabalar kızlar ben birkaç gündür çalışmıyorum çalışamıyorum aklım dağıldı cuma günü iş görüşmesine gideceğim eğer olursa hemen bir kursa yazılmak istiyorum:KK31:

Son düzenleme:
Türkce : sözcükte anlam
Coğrafya : Türkiye'nin coğrafi özellikleri
Tarih. : ıslam oncesi turk devleti

Konuları bitti çok şükür daha hızlanmam lazım :KK36:

Merhaba arkadaşlar
Sonunda mat ve türkçeyi bitirdim
Permütasyon kombinasyon ömrümü tüketti resmen:KK55:
Yarından itibaren tarih ve coğrafyaya başlayacam inşallah

http://www.hocalarburda.com/kategori/kpss-tarih/

tarihde benım korkulu ruyamdır bı turlu aklımda tutamıyorum gönderdgm lınktekı hoca gayet guzel anlatıyor arkadaslar.birde tarihe nasıl calısmalıyım ya özet cıkarmadım hıc buzamana kadar yazmak vakıt kaybı gıbı gelırdı napsamda kafama kazısam su tarhii:KK43:( bırde ılk sayfadakı vıdeolu anlatımı pc ye ındıremedım ben dowland manager ıda ındırdım ama olmadı bıraz daha acıklayıcı anlatabılırmısınz yapıcagmz ıslemlerı??

Son düzenleme:
dün akşam kurs başladı..maratonda başladı..
hocalar biraz korkuttu beni..
kpss 2013 ekadar kolay bir sınavdo ama 2013 te sistem değişti artık dgs-ales-kpss üçü karışımı bir sınav bu dedi..
türkçede mantık yapan kazanır dedi türkçecimiz..
çok sıkı çalışmak lazımmm..

selam kızlar ben geldimm
sonunda tarihten milli mücadele hazırlık dönemi bitmiş bulunmakta
coğrafya dan madenler enerji kaynakları da bitti çok şükür

şu tarihle coğrafya bir bitse
şu tv ye çok takılmasam aklım onda kalmasa ne kadar iyi olucak:KK43:

kızlar yaa ben bu sene kpssye çalışmaya yeni başladım ve elimde hiçbir kaynak yok dersaneye gidiyorum ama dersanenin kitaplarıda daha gelmedi yeni kitaplarda şuanda çok pahalı sizce 2013 kpss soru bankası setlerinden almalımıyım birde hangi yayının setini önerirsiniz ? 2013 kpss setleri en fazla 30tl hem elimde fazla kaynak olur...

kızlar yaa ben bu sene kpssye çalışmaya yeni başladım ve elimde hiçbir kaynak yok dersaneye gidiyorum ama dersanenin kitaplarıda daha gelmedi yeni kitaplarda şuanda çok pahalı sizce 2013 kpss soru bankası setlerinden almalımıyım birde hangi yayının setini önerirsiniz ? 2013 kpss setleri en fazla 30tl hem elimde fazla kaynak olur...

Forumun ilk basında arkadaslar kaynak önerilerde bulundular. Kesinlikle 2014 basılmış bir kitap al çünkü sistem değişti mantık ağırlıklı sorular ales benzeri vs ve bazı derslere konu eklendi. Soru sayı güncelden 6 ya çıkmış yakın gecmis ağırlıklı ve inkılap 17 e düşmüş. Bugun dersanemin semineri vardı ve bayağı aydınlattilar.
Konu anlatimli ihtiyac yayınlarını tavsiye ederim.:21:

Dersanede ilk haftam sadece tarıh ve mat gorucez diğer dersler arkadan eklenerek gelıcek paket program yani.tarihten 19.yyla basladı hocamız. kpss calısmamda ılk bıtırdıgım konu Osmanlı dagılma dönemi 19 yy. ve konunun sonundaki sorular bıttı.kaplumbaga hızıyla ılerlıyorum sanırım :) 2014 kpss sistem degıstıgı ıcın daha zor olucagnı söylüyor hocalar ve gözümde korktu acıkcası :KK43:(

Sanırım 2014'ün zor olacağı konusunda herkes aynı kanıda :) Bugün hiç çalışasım gelmiyor sonra giriyorum siteye biraz yazılanları okuyorum ders başına dönme isteği geliyor gerçekten çok iyi oldu bu site benim için :KK16:

selamlarr nasıl gidiyo çalışmalar bakalım hanımlarr :KK3::KK3:
bu ara çok boşladım ben 6 günlük kurs var pazartesi hızlı bi şekilde başlıcam inşallahh :KK31::KK31:

hemşooo hoşgeldinn hangisine başladın dersane benim saatler uymadı yazılamadım ben yaa :26::26:

Arkadaşlar ben çalışırken önemli gördüğüm yerleri küçük küçük kağıtlara soru olarak yazıp çekiliş kağıdı gibi kapatıyorum (örn:Bizansı vergiye hangi Türk devleti bağladı.. gibi) Her gün 10 tane çekip cevaplıyorum cevaplayamadığıma notlarımdan hemen bakıyorum ve böylece hem eksikliğimi görüyorum hem de tekrar etmiş gibi oluyorum :) Tabi bu arada eşim bana delirmiş gözüyle bakıyor o da ayrı bir mesele :KK52:

Arkadaşlar ben çalışırken önemli gördüğüm yerleri küçük küçük kağıtlara soru olarak yazıp çekiliş kağıdı gibi kapatıyorum (örn:Bizansı vergiye hangi Türk devleti bağladı.. gibi) Her gün 10 tane çekip cevaplıyorum cevaplayamadığıma notlarımdan hemen bakıyorum ve böylece hem eksikliğimi görüyorum hem de tekrar etmiş gibi oluyorum :) Tabi bu arada eşim bana delirmiş gözüyle bakıyor o da ayrı bir mesele :KK52:

bencede çok güzel bir yöntem seçmişsin kültür derslerine bende o şekilde çalışıcam küçük kağıtlar sürekli gözümün önünde olup takıldığım zaman açıp bakarsam ister istemez aklıma girer diye düşünüyorum dur hele bende başlıyımda benim eşim ne tepki verecek bakalım :KK37:

Forumun ilk basında arkadaslar kaynak önerilerde bulundular. Kesinlikle 2014 basılmış bir kitap al çünkü sistem değişti mantık ağırlıklı sorular ales benzeri vs ve bazı derslere konu eklendi. Soru sayı güncelden 6 ya çıkmış yakın gecmis ağırlıklı ve inkılap 17 e düşmüş. Bugun dersanemin semineri vardı ve bayağı aydınlattilar.
Konu anlatimli ihtiyac yayınlarını tavsiye ederim.:21:

yeni sistemde dersane kitaplarım olacak ilerleyn zamanlarda kendmde alırım ama şu duurrumda elimde fazladan kaynak olur diye düşündüm çünkü hiç kaynağım yok:/

Güzel fikir ama ben her satırı önemli görüyorum potansiyel soru gibi geliyor hepsi altından kalkamam herhalde böyle birşeyi denesem :)

X