2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

sağol canım iyiyim çok şükür. ben konu bittikten hemen sonra konuyla ilgili ne kadar soru varsa çözmeye çalışıyorum. elimde şu an çok kaynak yok o yüzden bir konudan bazen 100 bazen 150 en fazla tarihten soru var mesela o 200 ü buluyor. onun dışında her gün aynı verimi alamıyorum tabi evin işi yemek çocuk park boyama oyun derken akşam oluyor ne yazık ki. geçen hafta çok iyiydi bir sürü konu bitirdi bu hafta aynı değil daha biten hiçbir konu yok açıkçası dershane kitapları yarın verecek inşallah ondan sonra elimdeki kaynaklara göre bayramdan sonra soru setleri alacağım ( o zaman çıkacakmış.) kitaplar elime geçtikten sonra daha istekli ve verimli olurum inşallah bütün bunlar boşa gidecek yeteri kadar çalışamazsam ve kazanamazsam diye çok korkuyorum bir iki arkadaşım var bu kadar büyütme diyorlar biraz dalgınlık unutkanlık başladı bende aklım hep derslerde başka şeye kendimi veremiyorum.

bende aynıyım cnm buara cok unutkanlık basladı bendede b12 hapı alıyorum gunde 1 muahakak neden bole oldum bende anlamadım annemde fark ettı saolsun kadıncagız hergun ılaccımı muhakak ıcırıyo bende 2gundur calısamadım arkadaslarla bıraz dısarı cıkttık kızımla parka falan gıttık kaldı bakalım mat bıtırseydım ustumden baaya bı yuk kalkıcakdı ıns turkıyedeyken bıtırebılırım...buarada matta olasılık konusuna geldım ama daha tam anlamıyla soru cozumu gerceklestıremıyorum..gelen test kıtaplarımıda esıme kargoyla gonderdım elımde burda 1 tane kaldı test kıtabı..inş bıran once evıme gecerımde duzenımı saglarım..

hepsi 2014 ilkkez hazırlanıyorum sınava geçen yılda girdim 58 aldım ama hazırlanmamıştım. kitabım yoktu yani :))) tarih çok kişidende duyduğum ve gördüğüm kadarıyla Data iyi coğrafya içinde data da iyi yediiklimde ama kesinlikle beyaz kalemden uzak durun derim hem çok sığ hemde çok hata çıkıyor

misss_girl yarın görüşmeye gidersem muhakkak yazarım

tamam canım cevap bekliyorum

diğer dersler nasıl peki canım elindeki kaynaklara göre hepsi 2014 mü...bana daha çok coğrafya ve tarih lazım

Evet canim hepsi 2014 yeni mufedata uygun yargi ve yediiklimi beyendim daha cok yediiklim mesela cagdasturk ve dunya tarihini ve geometriyi ayri kitap halinde koymus setin icine yargi ve ihtiyacta tarihin icinde de var ama yediiklim hepsine nazaran daha ayrintili ben cok beyendim tarihe ve cog bakamadim ama kitaplarim kalinligindan belli oluyo digerlerine gore daha ayrintili bol sorulu bi sitede gordum ustelik 53 e dusmus ben 55 tl ye aldim keske acele etmeseydim sayisal ve sozel mantik kitanida hediyeli :) tarih ve cog icin datayi genelde tavsiye ediyolar ama tarih konu anlatimi cikar vikmaz bitmis bile bulursam alicam bende

Evet canim hepsi 2014 yeni mufedata uygun yargi ve yediiklimi beyendim daha cok yediiklim mesela cagdasturk ve dunya tarihini ve geometriyi ayri kitap halinde koymus setin icine yargi ve ihtiyacta tarihin icinde de var ama yediiklim hepsine nazaran daha ayrintili ben cok beyendim tarihe ve cog bakamadim ama kitaplarim kalinligindan belli oluyo digerlerine gore daha ayrintili bol sorulu bi sitede gordum ustelik 53 e dusmus ben 55 tl ye aldim keske acele etmeseydim sayisal ve sozel mantik kitanida hediyeli :) tarih ve cog icin datayi genelde tavsiye ediyolar ama tarih konu anlatimi cikar vikmaz bitmis bile bulursam alicam bende

Tarih yargının sitesinde var canım hemde kargo ücretsiz ...bu sene en çok yediiklim ve pegem setlerini beğeniyorlar benim inceleme fırsatım olmadı sen hangi siteden aldın canım

kızlar ben iş buldum:KK52: çerkezköyde işyeri o yüzden arkadaşımın yanına bahçeşehir'e taşınacağım. hafta sonu bir kursa yazılmayı düşündüm hafta içi orada da akşamları test çözerim diyorum. tabi halim kalırsa :KK53: hangi dershanelere gidiyorsunuz fiyatları nedir bana bilgi verir misiniz? istanbul için

Selam kızlar ne zamandır giremedim.Ben feme kaydoldum.bugün deneme olduk ama çok kötü geçti 40 netim var.Matematik çok zordu türkçede öyle.Zaten sayısalcı olduğum iiçin tarih-coğrafyamda 0 off sene sonuna kadar 100 nete çıkar mıyım yaa?Çok mu büyük bir hayal olur bu?

bende aynıyım cnm buara cok unutkanlık basladı bendede b12 hapı alıyorum gunde 1 muahakak neden bole oldum bende anlamadım annemde fark ettı saolsun kadıncagız hergun ılaccımı muhakak ıcırıyo bende 2gundur calısamadım arkadaslarla bıraz dısarı cıkttık kızımla parka falan gıttık kaldı bakalım mat bıtırseydım ustumden baaya bı yuk kalkıcakdı ıns turkıyedeyken bıtırebılırım...buarada matta olasılık konusuna geldım ama daha tam anlamıyla soru cozumu gerceklestıremıyorum..gelen test kıtaplarımıda esıme kargoyla gonderdım elımde burda 1 tane kaldı test kıtabı..inş bıran once evıme gecerımde duzenımı saglarım..
Bende de unutkanlık var.Ama bana doktor b12 iğnesi verdi.10 tane iğne oldum.Unutkanlığım geçmedi üstüne üstlük kilo aldım.
Olasılık gıcık bir konu konuyu yaladım yuttum desen bile sorularda yapamadığın oluyo.Sıkma canını zamanla yaparsın.

Bende de unutkanlık var.Ama bana doktor b12 iğnesi verdi.10 tane iğne oldum.Unutkanlığım geçmedi üstüne üstlük kilo aldım.
Olasılık gıcık bir konu konuyu yaladım yuttum desen bile sorularda yapamadığın oluyo.Sıkma canını zamanla yaparsın.
evet cok gıcık bı konu aynen aslına bakarsan matta test cozmeden soru cozmeden hepsını unutuosun soru cozme teknıklerını falan bence dedıgın gıbı bol bol soru cozmek sart ıns evıme gecınce tamamlanırım konu anlatımlarımı bıtırımde...buarada ıgne kılo aldırıo evet acaba neden bole oldukkı mevsımsel bısıydır ıns..

Tarih yargının sitesinde var canım hemde kargo ücretsiz ...bu sene en çok yediiklim ve pegem setlerini beğeniyorlar benim inceleme fırsatım olmadı sen hangi siteden aldın canım

pegemide çok beyeniyolar evet canım bide uzman kariyet ama artık onlarıda almıyım başkalarına kalsın üç setim oldu :KK52: soru setleri çıkınca alıcam onlarında ben jitap fırsatından aldım kitaplarımı canım şu yargıya bakıyım bende tarih data için çok sağol canım

Selam kızlar ne zamandır giremedim.Ben feme kaydoldum.bugün deneme olduk ama çok kötü geçti 40 netim var.Matematik çok zordu türkçede öyle.Zaten sayısalcı olduğum iiçin tarih-coğrafyamda 0 off sene sonuna kadar 100 nete çıkar mıyım yaa?Çok mu büyük bir hayal olur bu?

hemen ilk denemeyle ümitsizliğe kapılma daha çok zaman var canım netlerin düzenli çalışmayla artıcaktır benimde malesef tarih ve coğrafya sıfır ama çalışıp öğrenmeye başladıkça hoşuma gitti çözemediklerimi işaretleyip sonra anlamadığım takıldığım yerleri tekrar çalışıyorum hepimiz hakkında hayırlısı inşallah :KK55:

kızlar ben iş buldum:KK52: çerkezköyde işyeri o yüzden arkadaşımın yanına bahçeşehir'e taşınacağım. hafta sonu bir kursa yazılmayı düşündüm hafta içi orada da akşamları test çözerim diyorum. tabi halim kalırsa :KK53: hangi dershanelere gidiyorsunuz fiyatları nedir bana bilgi verir misiniz? istanbul için

yeni işin hayırlı olsun canım :KK9: baya yakınmış iş yeri :KK52: ben bakırköy murata yazıldım 1450 taksitli gen kltr gnl ytnk ama daha başlamadı kasımın 16 sında başlıcakmışız

bende yeni katıldım aranıza arkadaşlar ben ders çalışmayı hiç sevmiyorum ama kpss yi kazanmam lazım lütfen benide motive edin

Çerkezköy müaaaa ne güzel ,beni,m memleket sayılır gerçi bi şbiizm ee iş bulamadık ,seni tebrik ederim ....valla hem çalışmak hemn kpss ye hazırlanmak zor ,sana şimdiden başarılar dilerim ,istediğin yeri kazanmanı dilerim ...

Çerkezköy müaaaa ne güzel ,beni,m memleket sayılır gerçi bi şbiizm ee iş bulamadık ,seni tebrik ederim ....valla hem çalışmak hemn kpss ye hazırlanmak zor ,sana şimdiden başarılar dilerim ,istediğin yeri kazanmanı dilerim ...

bende hem çalışıyorum hemde 3.5 aylık yaramaz bi oğlum var. kk dan da çıkmıyorum. o yüzden motivasyona ihtiyacım var. madem kk dan da çıkmıyorum burda motive olayım demiştim

yeni işin hayırlı olsun canım :KK9: baya yakınmış iş yeri :KK52: ben bakırköy murata yazıldım 1450 taksitli gen kltr gnl ytnk ama daha başlamadı kasımın 16 sında başlıcakmışız

sağolun kızlar çok yakın iş yerim evet :KK53: kendi göbeğimi kendim keseceğim artık ailemden bekleyemem hakkımızda hayırlısı olsun :KK54:

sağolun kızlar çok yakın iş yerim evet :KK53: kendi göbeğimi kendim keseceğim artık ailemden bekleyemem hakkımızda hayırlısı olsun :KK54:

merabaa kızllarrrr

bnde hem iş hem kpss hazırlıgı yapabilir miyim diye düşünüyorum sende başlamışsn işe hayırlı olsun . bende gaza geldim yarın bi gidip görüşeyim işyeriyle bari zaten ders calışamıyorum 2 haftadr evdeyim :KK31:

X