- 16 Haziran 2010
- 875
- 58
- Konu Sahibi PammukSeker
- #1.981
sağol canım iyiyim çok şükür. ben konu bittikten hemen sonra konuyla ilgili ne kadar soru varsa çözmeye çalışıyorum. elimde şu an çok kaynak yok o yüzden bir konudan bazen 100 bazen 150 en fazla tarihten soru var mesela o 200 ü buluyor. onun dışında her gün aynı verimi alamıyorum tabi evin işi yemek çocuk park boyama oyun derken akşam oluyor ne yazık ki. geçen hafta çok iyiydi bir sürü konu bitirdi bu hafta aynı değil daha biten hiçbir konu yok açıkçası dershane kitapları yarın verecek inşallah ondan sonra elimdeki kaynaklara göre bayramdan sonra soru setleri alacağım ( o zaman çıkacakmış.) kitaplar elime geçtikten sonra daha istekli ve verimli olurum inşallah bütün bunlar boşa gidecek yeteri kadar çalışamazsam ve kazanamazsam diye çok korkuyorum bir iki arkadaşım var bu kadar büyütme diyorlar biraz dalgınlık unutkanlık başladı bende aklım hep derslerde başka şeye kendimi veremiyorum.
bende aynıyım cnm buara cok unutkanlık basladı bendede b12 hapı alıyorum gunde 1 muahakak neden bole oldum bende anlamadım annemde fark ettı saolsun kadıncagız hergun ılaccımı muhakak ıcırıyo bende 2gundur calısamadım arkadaslarla bıraz dısarı cıkttık kızımla parka falan gıttık kaldı bakalım mat bıtırseydım ustumden baaya bı yuk kalkıcakdı ıns turkıyedeyken bıtırebılırım...buarada matta olasılık konusuna geldım ama daha tam anlamıyla soru cozumu gerceklestıremıyorum..gelen test kıtaplarımıda esıme kargoyla gonderdım elımde burda 1 tane kaldı test kıtabı..inş bıran once evıme gecerımde duzenımı saglarım..