2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

pamuksekerım gel hadı topıgımız hareketlensın sen gelınce bıtırdıgım konuları eklıcem ıns.Buarada nasıl gıdıyo kızlar ders calısmalar..

pamuksekerım gel hadı topıgımız hareketlensın sen gelınce bıtırdıgım konuları eklıcem ıns.Buarada nasıl gıdıyo kızlar ders calısmalar..

ben çalışamıyorm pek. matla başlamıştım. 1-2 konu bitirdim. devamı kaldı öle

2 yıl önce ihtiyacın konu anlatımlı setini almıştım. elimiz sürmemiştim. onlardan çalışıyorum ama soru tipi değişti diyorlar. yeni kaynak almam gerekir mi? ales gibi olmuş diyorlar. sevindim öyle olmasına. mantık sorularını çok seviyorum çünkü. ama çok uzun zaman oldu çözmedim. sadece bunla ilgili kaynak var mı acaba

öncelikle herkese başarılar artık ben de aranızda olucam inşaallah.bugün yargının 2014 basımı elime geçti önce önyargıyla yaklaştım ve çalımak istemedim çünkü kendimi ihtiyaca odaklamıştım ama sanki hoşuma gitti.ihtiyacın 2014 basımını inceleyen var mı? yargı hakkındaki fikirleriniz .şimdiden başarılar...

selamlarrrr :KK16:
1 haftadır doğru düzgün çalışamadım anca vakit buldukça antremanlarla matematikten zıt işaretleri kavradım
birazdan yine devam edicem kurstan dolayı dersede gidemedim yarından itibaren coğrafyaya başlıcam bakalım
çook çalışmam lazımm dahaa çok çalışmam lazım ama 24 saati yetiremiyorum kendimee hep evde olaydım keşkee daha çok vaktim olsaydı :26:

sağolun kızlar çok yakın iş yerim evet :KK53: kendi göbeğimi kendim keseceğim artık ailemden bekleyemem hakkımızda hayırlısı olsun :KK54:

Hayırlı olsun canım. Dershane sormuşsun ben 900'e yazılmıştım sadece gy-gk. Ama önkayıt yaptırmıstım aylar önce. Şimdi 1100 civarı diyorlar gy-gk için. Pegem benimki. Yargı, ihtiyaç da iyiymiş, onlara da bakabilirsin. :KK16:

bende katılmak istiyorum. umarım topiğiniz aktifdir :)

Arada savsaklasak da topiğimiz aktif.

2 yıl önce ihtiyacın konu anlatımlı setini almıştım. elimiz sürmemiştim. onlardan çalışıyorum ama soru tipi değişti diyorlar. yeni kaynak almam gerekir mi? ales gibi olmuş diyorlar. sevindim öyle olmasına. mantık sorularını çok seviyorum çünkü. ama çok uzun zaman oldu çözmedim. sadece bunla ilgili kaynak var mı acaba

Yeni kaynak elinde çeşitlilik olması acısından iyi olur, sadece tek kaynaktan çalışma bence.

Kızlar bu haftayı hasta ve okulla boğuşarak geçirdim. Toplu halde atacağım pamuk konularımı ben de hafta sonu.

Kızlar bu arada güncel bilgi topiğini de yazıyorum günlük takip etmeyi ihmal etmeyin.

Kolay gelsin:KK16:

Kızlar ben bugün coğrafyadan soru çözdüm geometri temel kavramları bitirdim. Tarihe küçük bir tekrar yaptım yeni gelen kitaplarımdan bir hızlı bir okudum inşallah yarında soru çözücem. Türkçe, matematik içinde aynı şeyleri yapıcam. Biraz yavaşlatıyor beni ama tekrar yapmış oluyorum pekişecek :KK34::KK34::KK34::KK34:

merhaba kızlar kaç gündür ders çalışamadım
ark.ım evlendi ona gittik gezdik tozduk derken kaç gün geçmiş ben defter kitap açmamışım biran önce toparlanmam lazım

merhaba kızlar kaç gündür ders çalışamadım
ark.ım evlendi ona gittik gezdik tozduk derken kaç gün geçmiş ben defter kitap açmamışım biran önce toparlanmam lazım

hoşgeldin zeytin :KK3: gezip tozarken bi yandan aklın çalışamadığın derslerindeydi dimi :KK37: şu an öyle bi duruma geldimki normal günlük faaliyetlerimi yaparken bile zaman kaybetmiş gibi hissediyorum kendimi çalışamadığım her dk için vicdan azabı çekiyorum çok mu kaptırdım acaba ya sınav olana kadar sanırım rahat yüzü göremicem :18: hadi bi an önce toparlan aç kitaplarını videolarını bende sağlık ocağında iğnemi olup geldikten sonra tarihle başlıcam :KK6:

hoşgeldin zeytin :KK3: gezip tozarken bi yandan aklın çalışamadığın derslerindeydi dimi :KK37: şu an öyle bi duruma geldimki normal günlük faaliyetlerimi yaparken bile zaman kaybetmiş gibi hissediyorum kendimi çalışamadığım her dk için vicdan azabı çekiyorum çok mu kaptırdım acaba ya sınav olana kadar sanırım rahat yüzü göremicem :18: hadi bi an önce toparlan aç kitaplarını videolarını bende sağlık ocağında iğnemi olup geldikten sonra tarihle başlıcam :KK6:

ay cnm gerçekten içimde bir suçluluk duygusu vardı ki anlatamam
akşam olsun eve gideyim hemen oturucam kitapların başına
kötü hissediyrm kendimi
hayırdır cnm ne iğnesi hastamısın

bitmedi bu türk islam tarihi :KK53: biraz tarihte ilerleyeyim sonra bi taraftan matematiğe başlayayım diyorum ama :KK14:

ay cnm gerçekten içimde bir suçluluk duygusu vardı ki anlatamam
akşam olsun eve gideyim hemen oturucam kitapların başına
kötü hissediyrm kendimi
hayırdır cnm ne iğnesi hastamısın

b12 vitamini eksikliği çıktı şekerim her hafta bir iğne vuruluyorum geçen haftaya kadar kafamı kaldıramıyodum feci baş ağrısı göz ağrısı nasıl çalışıcam ben ders diye ağlayıp duruyodum migren sandım ama değil Allahtan neyseki iki iğnem kaldı çok şükür bomba gibi yaptılar her gün bi tanede hapını verdi doktor şimdi sen bu kafayla zehir gibi ders çalışırsın sınavı kazanırsın diyede dalga geçti benimle :KK52:

b12 vitamini eksikliği çıktı şekerim her hafta bir iğne vuruluyorum geçen haftaya kadar kafamı kaldıramıyodum feci baş ağrısı göz ağrısı nasıl çalışıcam ben ders diye ağlayıp duruyodum migren sandım ama değil Allahtan neyseki iki iğnem kaldı çok şükür bomba gibi yaptılar her gün bi tanede hapını verdi doktor şimdi sen bu kafayla zehir gibi ders çalışırsın sınavı kazanırsın diyede dalga geçti benimle :KK52:

geçmiş olsun canım :KK31: benimde B12 vitamini eksikliğim varda o kokulu ilacı içmek istemiyorum :63:
ama zihnimi açacaksa içerim :KK23:

geçmiş olsun canım :KK31: benimde B12 vitamini eksikliğim varda o kokulu ilacı içmek istemiyorum :63:
ama zihnimi açacaksa içerim :KK23:

sağol canım sanada geçmiş olsun evet malesef çok kötü kokuyo :KK53: ama almadığım zaman hemen mide bulantısı ve baş ağrısı yapıyo bitince kontrole gidicem bakalım devam ettircekmi iğne bitince ayda bir devam edilcekmiş en düşük seviyede çıktı çünkü ama zihnini feci açıyo şekerim tavsiye ederim daha soruyu okurken cevabını çözüyosun :KK49: ben çok zor anlıyodum ya en az iki üç kere okumam lazım bişeyi anlamak için iyi denk geldi he he bol bol et bide balık yemeğe başladım sende başla madem eksiklik var gözlere vuruyo ya çok moralim bozulmuştu ne balık ne etle aram vardı şimdi mecburen yiyorum :86:

sağol canım sanada geçmiş olsun evet malesef çok kötü kokuyo :KK53: ama almadığım zaman hemen mide bulantısı ve baş ağrısı yapıyo bitince kontrole gidicem bakalım devam ettircekmi iğne bitince ayda bir devam edilcekmiş en düşük seviyede çıktı çünkü ama zihnini feci açıyo şekerim tavsiye ederim daha soruyu okurken cevabını çözüyosun :KK49: ben çok zor anlıyodum ya en az iki üç kere okumam lazım bişeyi anlamak için iyi denk geldi he he bol bol et bide balık yemeğe başladım sende başla madem eksiklik var gözlere vuruyo ya çok moralim bozulmuştu ne balık ne etle aram vardı şimdi mecburen yiyorum :86:

balıkla da etle de aram çok iyi maşallah :KK56: :KK9:
sende unutkanlık varmıydı :44: ben defalarca ütüyü fişte unuttum bide bi gün lavaboyu tıkamıştım, içine su doldurup biraz çamaşır suyu döküp bekletecektim, temizlensin diye .. neyse lavaboyu tıkadım, suyu açtım, dedim o doluncaya kadar şurayı bi süpürüvereyim, kontrol ederim nasılsa dedim .. ve tabi ki unutmuşum :KK43: bütün tezgahım su olmuş, aşağıya taşmış, neyse ki halım ıslanmadan koştum :26: o gün doktora gitmeye karar verdim işte çok düşük çıktı b12.. ama senin gibi iğne vermedi :26:
kilo aldırır mı ki :44: içmek istiyorum aslında ama böyle ayrıntılarına takılıyorum ben işte :KK53:

balıkla da etle de aram çok iyi maşallah :KK56: :KK9:
sende unutkanlık varmıydı :44: ben defalarca ütüyü fişte unuttum bide bi gün lavaboyu tıkamıştım, içine su doldurup biraz çamaşır suyu döküp bekletecektim, temizlensin diye .. neyse lavaboyu tıkadım, suyu açtım, dedim o doluncaya kadar şurayı bi süpürüvereyim, kontrol ederim nasılsa dedim .. ve tabi ki unutmuşum :KK43: bütün tezgahım su olmuş, aşağıya taşmış, neyse ki halım ıslanmadan koştum :26: o gün doktora gitmeye karar verdim işte çok düşük çıktı b12.. ama senin gibi iğne vermedi :26:
kilo aldırır mı ki :44: içmek istiyorum aslında ama böyle ayrıntılarına takılıyorum ben işte :KK53:

ohoo sen yine yetişmişsin canım unutkanın önde gideniyim ben evden çıkıp bi yere gidene kadar günün yarısı evi yoldan geri dönüp kontrol etmekle geçiyor herşeyi yapıyorum kontrol ediyorum dışarı çıkıp tam gideceğim yere ulaşırken acaba fişi çıkardımmı ocağı kapattımmı diye çok geri dönmüşlüğüm oldu bide eşim farketti sorduğum bişeyi tekrar tekrar soruyomuşum :KK37: baş ağrılarıda eklenince gittim bende..ilaç değilde iğne kilo aldırıyomuş diye duydum ben ama benim zaten kilo almaya ihtiyacım var o yüzden alırsam iyi olur 45 kiloyum :KK14: sende düzelene kadar kullanısın doktor kontrolünde bişey olucağını sanmıyorum ne yapalım işte bi yeri iyi edelim derken bi tarafı bozuyoruz ilaçlarla ama onlarsızda olmuyo

ohoo sen yine yetişmişsin canım unutkanın önde gideniyim ben evden çıkıp bi yere gidene kadar günün yarısı evi yoldan geri dönüp kontrol etmekle geçiyor herşeyi yapıyorum kontrol ediyorum dışarı çıkıp tam gideceğim yere ulaşırken acaba fişi çıkardımmı ocağı kapattımmı diye çok geri dönmüşlüğüm oldu bide eşim farketti sorduğum bişeyi tekrar tekrar soruyomuşum :KK37: baş ağrılarıda eklenince gittim bende..ilaç değilde iğne kilo aldırıyomuş diye duydum ben ama benim zaten kilo almaya ihtiyacım var o yüzden alırsam iyi olur 45 kiloyum :KK14: sende düzelene kadar kullanısın doktor kontrolünde bişey olucağını sanmıyorum ne yapalım işte bi yeri iyi edelim derken bi tarafı bozuyoruz ilaçlarla ama onlarsızda olmuyo

ütüyü 15-16 saat fişte unuturdum ben :KK30: neyse şimdi daha iyiyim, benimki birazda üzüntüdendi :KK14: eşim askerdeydi o zaman :KK43: şimdi çok şükür daha iyiyim :KK16:

*

bu arada kızlar tarihi hangi kaynaktan çalışıyorsunuz? ben pegem'den çalışıyorum ama beğenmedim :63: ihtiyacı mı alsam diye düşünüyorum, geri kalan konuları ordan devam ederim .. pegem'inde sorularını çözerim artık napayım :KK51:

arkadaşlar meraba
bende kpss sınavına hazırlanmaya başlıyorum bu akşam
coğrafya ve türkçede iyiyim tarihten pek haz etmem
matematikte de kötünün kötüsüyüm
eşim öğretmen beni o çalıştıracak
kitaplarım hazır
zaten bi matematik kitabım eksik
bana neler önerirsiniz
nasıl bir program yapayım?

arkadaşlar meraba
bende kpss sınavına hazırlanmaya başlıyorum bu akşam
coğrafya ve türkçede iyiyim tarihten pek haz etmem
matematikte de kötünün kötüsüyüm
eşim öğretmen beni o çalıştıracak
kitaplarım hazır
zaten bi matematik kitabım eksik
bana neler önerirsiniz
nasıl bir program yapayım?

canım herşey hazırmış:KK31: ne duruyorsun helva yapsana diyesim geldi :KK1: neyse banel esprimi kenara bırakıyorum :KK53:

ben yazarak çalışıyorum .. üniversite hayatım boyunca da sayfalarca saman kağıtlara yazarak çalıştım .. sonrasında okuyorum, hem çalıştığım kaynaktan hemde x yayıncılığın ders notları yayınından .. sonrada konu anlatımını dinliyorum .. sonrada elimdeki kaynaklardan soruları çözüyorum .. böyle söylediğime bakma daha bi ünite bitirdim ben :KK53: ama planım bu ..

X